- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Három hónapja függetlenül vettem a P7-est és szeretném kikérni a véleményeteket egy konkrét dologgal kapcsolatban. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Problémám nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő "GPU & DDR állítása (by mikesa)" pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku).
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Nekem megvan már két hónapja a P7, függetlenül vettem. Eddig csak olvasgattam a fórumot és az összefoglalót (nem kis haszonnal, amiért külön köszönet nektek!), ám úgy döntöttem, inkább regisztrálok, mert még jól jöhet, ha elakadnék valahol. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Konkrét gondom jelenleg nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő GPU & DDR állítása (by mikesa) pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku). Bocsi, ha valaki már írt erről, de nem volt időm végigpörgetni az egész fórumot.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest