- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3333 üzenetére
nah közben érdekes módon telefonkezelőben futkozva mivel már nemtudtam mit megnyitni ahol még nemvoltam (beállítás téren)
hát azt írja hogy p7-L10 most ezzel a verzióval P7-L10 V100R001C00B133SP01
mobilkereskedés.hu-s telefon szokásos átbaszós módszerel árulnak
hogy az egy év garanciás elfogyott vegyem meg a 2 éveset 20 al többért aztán addig vitatkoztunk amig odaadták 75 helyett 81 értsingle simes bővíthető
érdekes módon előbb talált hálózatot a konyhában babrálás közbe most hogy visszajöttem a szobába közbe ugye lezárolt
feloldom erre megint nincs hálózat ami azért furcsa mert nem egy bunkerben lakunk hanem sima családi ház
valami nagyon gáz ezzel a telefonnalaz előbb amikor talált kikapcsoltam bekapcsoltam akkor is volt normális mirco simmel meg a körbevágottammal is
igaz az enyémmel a vágottal azt írja nem lehet 4g -t használni az egy dolog max kicseréltetem a kártyát de megint nincs rajt hálózatbeléptem szerviz menüben de ott már nemtudom mit kellett volna nézni ahol kiírja hogy független e inkább kiléptem
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest