Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ilyen akadás előfordul az erősebbik asztali gépemnél is, (i5 8GB FF 30.0) ha az oldal olyan, szerintem ez olyan sok dologtól függ, ezt össze kellene hasonlítani pont ugyanakkor nyitott oldalakon egyszerre mondjuk három telefonon, amiből a másik kettő lehetne bármely csúcskészülék, ugyanazzal a böngészővel.
Most megnéztem, a saját böngészője most is lassú, de azt én nemigen használom semelyik telefonnál, az kuka volt a ZTE telefonjaimnál is, a Sony és a Samu tabletnél is... A PH! mobilnézetes oldalainál is van egy töltési ideje, de a Chrome ugyanott gyakorlatilag észrevehetetlenül vált lapot, érdemes volna levideózni, csak nem tudom létezik-e program androidon a képernyő videózására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest