- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A teszt amúgy nem rossz, csak bizonyos szempontból túl szigorú. Azt butaság is lenne állítani, hogy a pl. fotózás során 100% maximumot kapunk, de bizonyos dolgokban nem mindig értünk egyet. Ez azt hiszem természetes. Én mondjuk, ha fényképezőgépből indulok ki, akkor nagyon kritikus tudnék lenni a telefonokkal. Szerintem lehet akár 10000000000 mp is, igazán sosem fog vetekedni egy profi kamerával. Ennek többi oka is van, de az is egy fontos dolog, hogy az mp mondhatni másodlagos. Viszont ezzel lehet megvenni az embereket.
Évekkel ezelőtti Galaxy Ace (sima, S5830) úgy odaver az 5 mp -vel jónéhány mostani relefonnak, mint a szél. Pedig nem a legjobb telefon. Lehet szó akár, 8 - 10 - 13 mp -ről is. Tudom, nem a fotózásról volt szó, de ez az egyik legjobb példa. Én mondjuk fotózás terén Canon -ból indulok ki, nálam ennél a márkánál kezdődik a minőség, de lehet említeni a digitális és az analóg gépek közötti eltérést is, amiről nagyon sok helyen vitáznak. Én a legszebb képeket még mindig analóg géppel csinálom (van egy digit meg egy analóg gépem), pontosabban Canon EOS 1000F [N].
Azt sem szabad amúgy elfeledni, hogy a legtöbb ember nem is lát különbségeket, hibákat. 2 egészen egyszerű okból, egyrész nem annyira jó a szeme, másrészt meg nem tudja mit kell nézni. Ez is olyan, mint amikor azt mondja nekem valaki, hogy neki GG van a kijelzőn és tökéletes, semmi karc nincs rajta, én viszont ha meglátom egyből szembesülnöm kell jónéhány mikro eseménnyel. GG3 -nál én beejtettem egy telefont a kocsiban az ülés és a kézifék közé, ettől az egyszerű problémától 3 verődés (nem törés) is keletkezett a kérpernyőnél (nem P7 -nél). A legtöbb ember észre sem veszi, nem is figyeli.
Egy teszt szerintem nem baj ha szigorú, erős, mert én többre értékelem azt ha egy problémát kiveséz, mint ha az általános felhasználói igényekre támaszkodva nem említ vagy csak érint.
Másszóval, én tök őszintén mondom, hogy szerintem olyan telefon nincs, aminél ne akadna be a böngészés közben a telefon (főleg ahogy halad előre az idő). Nagyítás, görgetés, visszaállás...stb. Én itt inkább szoftveres problémát látok, mint hardverest. De az is tény (ahogy ez desktop -ra készült böngészőknél is látszik), hogy ahogy egy böngésző egyre népszerűbb lesz, annál kevésbé válik használhatóvá. Opera desktop esetében is súrolja már ezt a határt, pedig régen kifejezetten jó böngészőnek számított, de akár említhetjük a Maxthon -t is.
Alapvetően 1 tény a fontos, vannak olyan böngészők, amik tökéletesen, akadás mentesen működnek: Dolphin, CM Browser.
Én mondjuk vígan használtam olyan telefonon az Asphalt 8 -at, meg a Fifa 14 -et, aminél különböző tesztek is lehúzták a grafikus és egyéb teljesítményét. Sőt, teszt programok azt írták rá, hogy nem jól kezeli, nem ajánlott. Ehhez képest egy deka akadásom nem volt rajta.
Fóliával kapcsolatban csak annyit említenék, hogy itthon millió számra lehet különböző fajtákat venni, aminek a minősége messze nem hozza azt, amire a legtöbb ember számítana. A matt fóliák esetében jön ki a legtöbb probléma, aminél a képernyő minősége, illetve a betekintési szög is igen romolhat. Persze amúgy a legtöbb embernek ez sem tűnik fel. Fényesnél viszont sok olyannal találkoztam, aminél az összes ujjlenyomatom ott maradt a képernyőn. Ezek sem mindegyiknél igazak, de érdmesebb a sarkallatos pontokat kiemelni, mint sem a hibáit elfeledve említeni ezeket.
POP C7 esetében pl. nem címkézhető kijelző technológiáról beszélhetünk, mégis jóval strapabíróbb, mint egy nagy marketinggel felfuttatott (és előszeretettel a felső kategóriában használt) GG3. Olyan a felülete, mint a műjégnek kezelés után, frissen. Fólia nélkül használom.
Egy tényt viszont nem szabad elfeledni, talán ez az egyik legfontosabb dolog. A Huawei frissítések terén nagyon jó, nem mellesleg nagyon jól optimalizál. Nem arra gondolok, hogy naponta küld frissítéseket, hanem hogy az elérhető frissítések többsége igen jó optimalizációt, probléma megoldást eredményez. Bika felsőkategóriás készülékeknél már ""majdnem"" mondhatni rendszeres a nagy terhelés alatti, illetve "csak úgy simán is előforduló" akadás, Huwaei P7 esetében ilyet nem tapasztaltam. Persze én minden telefonom szoktam gondozni, művelni, okosítani.
Másszóval, ha arról beszélünk hogy előre telepített, illetve népszerű böngészőknél van -e akadás, akkor a válasz IGEN. Ha arról beszélünk, hogy alternatív böngészők esetében van -e akadás, akkor az a válasz, hogy NEM. Ha arról beszélünk, hogy más egyéb tevékenység közben, akár több egymásra nyitott izmos alkalmazás esetében vannak -e szerkesztési nézetben vagy szimpla helyzetekben akadások, akkor a válasz NEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest