-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
tényleg nem melegszik annyira, visszaállt a b132 szintjére ezen a téren, a többi funkcióval nekem 510-nél sem volt gondom, és valahogy smoothabbnak is tűnik
-
dvd24
senior tag
felraktam én is a b511-et, nem kellett a vendor mappa, működik minden anélkül is
viszont érdemes megjegyezni, hogy a local update is csinál factory resetet ennél, ugyanúgy mintha 3 gombos módszerrel tennénk fel
-
dvd24
senior tag
ez engem is érdekelne, azt a vendor mappát is fel kell tenni az sd kártyára? vagy csak a megfelelő régiót? vagy nem kell egyáltalán és elég a szokásos dload mappa?
-
dvd24
senior tag
Sziasztok!
1 hét használat után gondoltam én is megosztom a KitKat-os tapasztalataimat.
A frissítést a román oldalról töltöttem le (zip kicsomagol -> dload mappa sd kártyára -> utána 3 gombos megoldással frissítés, a b132 volt rajta ekkor (t-mobileos és független a telefonom)), fel is ment gond nélkül, újra belaktam a telefont, beállítgattam a dolgokat, azóta teszi a dolgát.
- Rootolva soha nem volt, most sincs,
- GPS működik faszán és stabilan (hozzáteszem rendszeresen nem szoktam használni, de most kipróbáltam pár próbaúttal Budapesten és nem volt gond),
- WIFI-t nem dobál (bár nálam ez csak anno a b111 alatt jelentkezett),
- normál használatnál (nálam normál = adatforgalom always on, akkuhasználati mód: normal, viber, telefonálás, emailek, facebook, netezés, e-book olvasás) az akku sem merül gyorsan, sőt szerintem jobban bírja mint a b132 alatt (általában este szoktam feltölteni maximumra, régen ezután reggelre merült is 10%-ot, ez most 4.4-el kb. 5%),
- a játékok viszont szerintem még satnyábbak lettek, mondjuk nem szoktam sokat játszani, most is csak a 2048-al, de a b132 alatt nem volt semmi gond, kis melegedés és közepes de elfoagadható akkufogyasztás, de most kevesebb mint egy óra játék ugyanezzel kb 40%-ot merített a telefonon és életemben először kaptam egy telefon túlmelegedett figyelmeztetést is a rendszertől
- a kamera meglátásom szerint ugyanolyan mint előtte.
Nagyjából ennyi, összegezve semmi bajom nincs vele, de sok pozitívumot nem hozott,viszont rontani sem rontott semmit leszámítva a gyors merülést a játék alatt (de ez számomra elhanyagolható).
-
dvd24
senior tag
válasz
marilllyo #12073 üzenetére
Sokszor előkerült már a Viber nem villogtatja a ledet probléma, ez amiatt van mert a Viber lilán akarja villogtatni a ledet, és nincs lehetőség az app-on belül átállítani más színre, viszont a mi készülékünk ha jól vettem észre csak zöld, piros és sárga színeket tud, szóval amíg a Viberbe nem teszik be ennek a megváltoztatásának a lehetőségét addig marad az, hogy vagy nem villog, vagy letöltesz egy led kezelő appot (pl.: light-flow) amivel módosíthatod a led jelzés-színeket.
-
dvd24
senior tag
válasz
kemotox #9823 üzenetére
Ahogy már többen is mondták előttem, a b125-el határozottan stabilabbnak érzem a wi-fi jelet, hatékonyabbnak a memória kezelést, és valamivel tartósabbnak az akkut, legalábbis a 111-hez hasonlítva, a 119-hez képest viszont nagyon minimálisnak érzem a változást de azt is pozitív irányba.
-
dvd24
senior tag
válasz
kemotox #9808 üzenetére
A háttérképek megfelelő megjelenítésére van egy megoldás, (amúgy én is úgy tudom, hogy androidos sajátosság ez a levágás), én az "Image 2 Wallpaper" app-al oldottam meg, tökéletesen, minőségromlás nélkül be lehet lőni a 720x1280-as képeket is, ami viszont nálam is jelentkezik de csak a gyári launcherrel, az az, hogy ha scrollozhatóra (van ilyen szó?
) állítom a háttérképet akkor jelentős lassulást tapasztalok, konkrétan szaggat. Bármilyen más launcherrel normális.
Amúgy a telefonnal maximálisan elégedett vagyok, 4 hónapja van meg, t-mobileos, b107-el érkezett, ezt egyből frissítettem 111-re, ekkor jelentkezett nálam is a wi-fi eldobás probléma, ami meg is szűnt amikor továbbléptem 119-re, a felbukkanása óta meg a 125-öt használom, nem rootolt és semmi probléma nincs vele, tökéletesen muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest