- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trefi83
csendes tag
Témázni sem tudom.
-
trefi83
csendes tag
Sziasztok! B708-nàl nem jelennek meg híváskor a fényképek, ez mitől lehet? Amúgy elégedett vagyok vele.
-
trefi83
csendes tag
Gondolkodom lecserélni p6-om egy padfone s-re. A véleményetekre lennék kiváncsi pro és kontra. Köszönöm ha segítettek a döntésben!
-
trefi83
csendes tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #20463 üzenetére
Miért pont az?
Elégedett vagy? -
trefi83
csendes tag
Szerintetek melyik verziót tegyem fel b512 vagy b513? (A B512 940Mb, a B513 az 801Mb)
-
trefi83
csendes tag
Az enyém is digis és egy ideje nekem is elkezdte ledobálni a netről.
Valahol olvastam, hogy a diginél előfordulhat ilyen. Mondjuk a routerem se mai darab még őrá is gyanakszom.
Az az érdekes, hogy szoftver frissítések után jelentkezett ez a hiba, az első 2-3 hónapban nem produkálta.
De azt figyeltem meg, hogy este 10 után soha nem dob le.
A routert most frissítettem, meg átálltam a 10 csatornára, hátha ez is segít valamit.
Mondjuk annyira nem vészes a dolog, hiszen ha megszakad ki meg visszakapcsolom a wifi csatlakozást a telefonon és 10-20 percig megint nincs gond, nem munka ügyben használom, úgyhogy annyira nem fontos inkább csak zavaró a dolog. -
trefi83
csendes tag
Nálatok működik a felhő szolgáltatás?
Nálam mindig foglalt a hálózat! -
trefi83
csendes tag
válasz
alexander12 #4351 üzenetére
Tényleg?
[link]Mondjuk én ezt még 8000-ért vettem kis hazánkban.
-
trefi83
csendes tag
válasz
torrrent #4290 üzenetére
Szia!
Ne haragudj a zavarásért!
Egy olyan tokot rendeltem amit még te írtál(Samsonite airglow m) az az igazság, hogy eléggé kicsi.
Alig bírom belerakni és ha sikerül akkor is ki be kapcsolja a telefont meg a hangerőszabályzókat.Nincs esetleg valami tanácsod hogyan tudnám használni?
Nem lehet, hogy rossz linket adtál meg?Már írtam privátban is, de arra nem válaszoltál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max