- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuka80
tag
válasz
Quqesz #11973 üzenetére
Nekem is a G2 volt még a befutó. Pro kontra összevetettem őket, G2 mellett akkuidő volt erős érv és a "duplakoppintás" tetszett, de anyaghasználata messze alulmarad P6-tal szemben. Kézbe fogva már nagynak éreztem egy női kézben, ez klasszisokkal elegánsabb, szebb. Ez volt a döntő érv a végén.
-
bubuka80
tag
válasz
Quqesz #11943 üzenetére
Csatlakozom, egy nőnek is könnyű a használata.
Irigylem azokat, akiknél elmegy a telefon 2-3 napig, nekem ez úgy néz ki, hogy minden este töltő és estére 20-25% vagy annyi se. De folyamatos wifi, e-mail szinkronizálás, kb: 1-1,5 óra játék, fényerő kb.40%, telefonálás kb:30 perc, Skype kb: 20 perc és megpróbáltam a legoptimálisabb beállításokat megtalálni.
Nálam biztosan user error, tuti ki lehetne belőle hozni többet is, de én csak egy átlag felhasználó vagyok.
A One X-et pont ezért adtam el, mert minden este töltenem kellett. Bár azt is az előző Motorolámhoz (Atrix 2) mértem, aminek jobb akkuideje volt ettől is.Egy kérdés, a legfrissebb T-s hivatalos frissítést hol érem el? Mert a rendszerfrissítésnél online nem talál semmit.
B107 van most.
Köszi -
icemad
nagyúr
válasz
Quqesz #11919 üzenetére
Nálam semmi gond ilyen téren a telefonnal. (Más téren sem, de ez csak az én véleményem.)
Telefonálás közben a hangminőség remek, sosem volt még megszakadt hívásom sem. A hálózatot nem dobálja, sms küldés-fogadás is megy perfektül. Az emaileket is megkapom mindig azonnal, három szolgáltatót használok. (@gmail.com, @msn.com, @live.com) Átlagban napi 20 percet telefonálok, wifit sosem kapcsolom ki, mobilnetet sosem kapcsolom be, a fényerő 50%-on. Azt csak halkan tenném hozzá, hogy facebook, viber, whatsapp, meg a többi hülyeség nálam nincs telepítve... Így estére kb. 40-50%-ot mutat az aksivisszajelzés. Egyébként a gyári rendszerben nagyon jó energiabeállítási módok vannak, ráadásul jelez is, ha valami zabálja az energiát. Én személy szerint ajánlom a telefont, nemcsak gyönyörű, de meglepően jól használható. Nem gondoltam volna, hogy a nagy gyártók termékei után pont egy Huawei telefonnal leszek megelégedve, de bármilyen meglepő is, így van. -
Nimda
addikt
Köszi, de sajna ez nem elég, itt mélyebben kell turkálni, az appok csak "szoftveresen" emelik a hangerőt (némelyik kamu is), ami csak placebo, mert veszít a dinamikából.A szervíz menüben nem találtam állítási lehetőséget, pedig itt (és ez a lényeg) hardveresen lehetne erősíteni a jelet.A poweramp és társai csak a hangszínt képes befolyásolni érdemben.Marad a kodekek közötti turkálás, (vagy esetleg törlés) amihez kellene némi programozói tudás.Valószínüleg a szemfülesebbek már keresik a megoldást, ami nem olyan egyszerű sajnos.
mobilefan nem lehet állítani, teszi a dolgát
-
paquita
tag
Sziasztok,
En visszavittem a telefont. Sokat olvastam utana, hogy lehet a micro sd kartya a hibas, en azzal hasznalta az elejetol fogva. Mielott visszavittem 1 napig nem indult ujbol, de nem akartam varni meg egy napot, mert akkor kifutok a hataridobol, a 14 napbol. De en is nagyon gondolkodom az ujboli probalkozason. En elofizetessel hoztam ki, es most fele annyiert talaltam is, mint amennyi volt. Szoval nagy valoszinuleg a kartya nem tetszett neki, utana formaztam a telefonnal, de csak 1 napom volt varni lesz-e ujbol indulas. A telefon kulsore nagyon tetszett, a kepe nagyon szep volt, szerintem, az alakithato ikonok nekem szinten bejottek, hangzasa jo, szoval szerintem nagyon egyben van a telefon, az akku ido, amivel meg nem voltam kibekulve, es aki sokat jatszik az jol fontolja meg, mert videozasnal, fenykepezesnel, netezesnel elegge melegszik a telefon, de mondjuk en szemely szerint a tulmelegedos felirattal nem talalkoztam! En ennyit tudok hozzafuzni, remelem tudtam vele segiteni! -
paquita
tag
Ez a cikk tegnapi: [link]
Innet rendeltem a telefont, itt 4 velemeny van:
[link]Ez pedig egy kulfoldi tesztcikk:
[link]Ezekben nincsenek tulzottan elajulva tole. En el lennek
, amire nekem kell arra boven megfelel, egy ket dolgot ugye leszamitva, amit irtam, amikkel nem tudok megbaratkozni, foleg ennyi penzert azert....
-
paquita
tag
Koszonom a valaszt
Melegszik a telefon, azt erzem, de nekem meg nem irt ki ilyen uzenetet, es jatekra ritkan hasznalom, es keveset jatszom.
Mindenkeppen visszaviszem, es lehet varok meg vele par hetet es kihozok egy ujat, de egy 3-ikat megprobalok mindenkeppen elotte, mert nekem osszessegebe veve tetszik nagyonDe ugy latom az angolok nem nagyon kajaljak....
-
paquita
tag
A telefon gyari fuggetlen. Tehat ez sem lehet gond. Epp az uzletben volt a fo ertekesitesi manager itt kint mikor visszavittuk a szetfagyott telefont, nezett nsgy szemekkel. Egybol elorantott a zsebebol egyet, hogy neki tokeletesen mukodik. Hat persze, mi mast mondott volna. A telefon nagyon minosegi, amugy nagyon tetszik, semmi egyeb panaszom ra, ugy gondoltam megprobalok egy masodikat is, es ha ez sem jott be lecserelem. Ra fogok irni mindenkeppen, nagyon koszi a segitseget.
-
paquita
tag
En is elegge sajnalom. Kerdes milyen appokkal hasznaltak, teszteltek, mert a szuz rendszer biztos tokeletesen megy. Tenyleg nincsen androiddal tapasztalatom, en csak teszem az appokat, es hasznalom. De egy iphone-al nem kellett ilyenekre figyelnem. Beneztem oda is, de ott rengeteg hozzaszolas van, mire ennyit visszaolvasok tobb het.
Azert kerdeztem hatha valakinek van valami szemelyes tapasztalata.
-
paquita
tag
Mindket telefon vadi uj volt, feltettem az appjaimat, kb 15-20-at, es ez a masodik, ezt ma hoztam el, es kb miutan feltettem az appokat es ra 2-3 orara. Meg mikor elinditottam a skype-ot kesobb. Elotte iphone-m volt, elegge kiborito, hogy appok miatt ilyet csinal egy telefon, vagy egy rendszer miatt :/
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest