Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek a választ, próbaképp még utoljára letiltottam néhány alkalmazást a gyári, B265-ös romban, így most jobb lett a memóriakezelése, a launchert is maximum csak játékból való kilépésnél tölti újra. (korábban a Chrome-ból való kilépés után szinte mindig újratöltötte) Egyenlőre így most megfelel nekem a gyári is, viszont a bl nyitó kódot már megszereztem.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Mivel kezd egyre lassulni a gyári rendszer, ezért szeretném lecserélni valami másra. Igazából a B383 v2 és valamelyik CM rom között gondolkodom. Aki próbálta már valamelyiket le tudná írni a tapasztalatait? A B383 v2 -vel kapcsolatban csak az érdekelne hogy milyen a gyárihoz képest, a CM romoknál pedig főleg arra lennék kíváncsi, hogy mennyi hiba van bennük. (pl. újraindulások, lefagyások stb.)
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Régóta nem követem már a telefonnal kapcsolatos dolgokat, megtudnád nekem valaki mondani, hogy létezik olyan rom amihez nem kell bootloadert nyitni és minden működik benne? Jelenleg a legfrissebb gyári van fenn, csak ennek nem a legjobb a memóriagazdálkodása, ezért szeretném lecserélni egy másikra.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Aki esetleg már próbálta valamelyik emui 3.0-át, az meg tudná nekem mondani, hogy azok a romok is tartalmazzák -e a gyári rendszeren lévő Biztonsági mentés alkalmazást?
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a root módszert pár napja tették fel a htcmaniara. A leírásban nem láttam, hogy kellene hozzá nyitott bootloader vagy én néztem el valamit?
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Én is jeleztem a Huawei felé a GPS problémát, igazából csak ez az egyetlen hibája a készüléknek, de ez eléggé idegesítő tud lenni.
Aki próbált már custom romot, az meg tudná mondani, hogy azokon is fenn áll ez a gps probléma? -
funk648
aktív tag
Sziasztok!
A B256 -os frissítés óta más is tapasztalta hogy egy kicsit rosszabb lett a memóriagazdálkodás? Nekem azóta elég sokszor újratölti a launchert (a gyárit és a Novát is), illetve a Chrome nagyobb oldalaknál összeomlik.
-
funk648
aktív tag
-
funk648
aktív tag
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól rémlik akkor ezt a G6 fórumában találtam: Témák EMUI 2.3 -hoz, elvileg a Honor 3C-hez készültek a miénkre is jók.
-
funk648
aktív tag
Még nem rootoltam, mivel nincs szükségem rá, csak gondoltam szólok hátha van itt vállalkozó szellemű.
A bootloader nyitásról mintha azt olvastam volna valahol, hogy lehet a Huaweitől e-mail-be kérni valamiféle kódot, de lehet összekeverem valamivel. Az előző telómon (SGS Advance) nem volt ilyen gond, de itt tényleg ügyelni kell a bootloaderre a garancia miatt, ahogy mondtad.Eszerint, mégis csak e-mailt kell érte küldeni, jól vettem ki, ugye?
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól vettem ki, itt elvileg elkezdtek csinálni egy CM alapú ROM-ot. Bár a letöltéseknél Honor 4 Play szerepel, de a két telefon ugyan az, csak ha jól tudom az ázsiai régióba más névvel látták el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest