- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Bongeszovel hogy alltok? Chrome meg mindig beta...
-
Cybertrone
veterán
Nem érdekelne engem a profitéhségük... csak rázzák szintre a telefont és kész...
Vagy ha hivatalosan máshogy nem megy megteszem én... mivel más opció nem lesz!
Xaels:
Mobo playert használok, hozzá való kodekkel... minden droidos telómon ez volt eddig, mindent megevett panaszom nincs rá... igazából az se zavar ha villog... legalább a buszon, vagy vonaton azt hiszik menő... csak azért nem lenne jó ha megfőne![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Nem is a melegedés... bár az is... töltés közben nem lehet semmit se csinálni vele, mert egy egyszerű filmtől is elkezd villogni csóró... értem én hogy melege van, de egy dinamikus energiaficsőr belefért volna ami kapcsolja a magokat... a végén szarni fogok az s-off-ra és megoldom magam!
Pár hete várjuk már a frissítést... az elején volt 2... azóta semmi grat...
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Elég szomorú hogy csak telónak használják... itt jön az hogy van pénz de hozzáértés semmi... ha csak teló kell ott egy 3310-es világvége garanciával... mert hogy abban nincs ami elromoljon... nagy akksival 2 hétig is megy bla bla... ne szűkítsük le a kört... ez egy multimédiás eszköz, itt a telefonálás már sokadrangú!
-
Cybertrone
veterán
válasz
csatakacsa #7539 üzenetére
A legtöbbünk aki szolgáltatónál vette függetlent kapott alapból... szerintem mind olyan!
-
Cybertrone
veterán
válasz
muddy_waters #7506 üzenetére
Ezért mondtam hogy te egyedi eset vagy, olyan mint az XDA fórumon... Nyílván ők értenek hozzá... Sznob üzletember aki megvette méregdrágán szerinted fog ezzel foglalkozni? Én átlagember se foglalkozok vele, nem hogy egy olyan érted ugye te is mit akarok mondani!
Ezen kívül én szolgáltatótól vettem, azok meg igen is cserélik, semmiből nem tart visszamenni akár 10* is ha szar akkor szar! -
Cybertrone
veterán
válasz
muddy_waters #7503 üzenetére
Nem mindenki így gondolkozik...
-
Cybertrone
veterán
válasz
muddy_waters #7500 üzenetére
Hát barátom ha a szervíz csinálja nem biztos hogy jobb munkát végez, csak tudod ha szarul csinálják is övék a felelősség, míg te magadnak megcsinálod, aztán ha valami szar mehetel a picsába, mert legaranciázni sosem fog a telód... ez a külömbség ami megfontolandó!
-
Cybertrone
veterán
válasz
muddy_waters #7498 üzenetére
120k plusszos telefont nem home kokányolnék semmi pénzért... ez nem az a kategória!
-
Cybertrone
veterán
Nekem egyedul melegedni szokott... Kijelzo jo, wifi stabile! Am S3 is melegedik, en egyuttelek vele, ez van
-
Cybertrone
veterán
válasz
rgeorge #7471 üzenetére
Elég 4.3"-és akkor még mindíg azt mondom többet eszik a kijelző mint amit a 2gb lp memóriamodul valaha is fog!
Írtó felkapott lett az android, és bár kezdetekben sem volt az optimalizálás fellegvára, mára ez elért olyan szintre hogy 4 magos SOC is recseg néha... Azon kívül meg előbb az akksikat kéne szintre hozni, új technológiákkal, meg köztes megoldást találni a melegedésre! Ezt megspékelve optimalizálással verhetetlen lenne a droid, és kiütné a Wint, és a iOS-t! De addig míg több mély sebből vérzik erre nincs semmi esély... A win mögött óriási lével áll a Microsoft, pumpálják bele a lóvét, és keményen optimalizállnak is mellé! A iOS, meg ismert... kezdetektől a saját HW-re fejlesztenek, és arra tökéletes, letisztult egyszerű mint egy pofon... de OPTIMALIZÁLVA VAN!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
gyurika981 #6525 üzenetére
A felület narancsos igen... tapad mint az állat, és ráhúz felrakás után! A taperolás jó rajta, de nem ragadós!
A minőségen nem ront ugyan olyan szép a kép!
-
Cybertrone
veterán
Ha arra mennék rá hogy önvédelmi eszközt faragjak a tepsimből akkor faszán veszek rá 5cm vastag gumitokot... A cél az a védelem, és a NORMÁLIS kinézet ötvözése volt... Nyilván ez a tok nem 30m-es esésekre lett tervezve ez látszik is rajta, illetve a dobozára írva is van! Az hjogy esetlegesen neked a másrkával vannak szar tapasztalataid cseppet sem érdekel, mert nekem eddig minden jól ment vele! Azt meg had ne kelljen leírnom megint hogy kinek mi köze van hozzá hogy ki honnan vásárol... Vegyed németből, sőt azt se bánom ha Ausztráliából hozatod, én innen vettem, az árárt kifizettem, belinkeltem hogy ha esetleg másnak is tetszik és nem filléres emberke aki inkább hetekig szenved csak hogy ne hogy behatás érje a készülékét az meg tudja venni, és tudjon neki örülni!
Mellesleg ahonnan rendeltem Szlovák cég, csak van magyar nyalvű honlapja is
Kell még erről csevegnünk vagy beletörődsz hogy valaki sokat költött szerinted kiegekre?Mert őszintén szólva kezdem unni a csevejt... KB olyan szinten mozog az eszmefuttatásod mint amikor anyuka mondja a kisfiának hogy jaj fiam majd kapsz új cipőt, csak még németből meg kell rendelni, addig mennyiél zokniba suliba... Vicc kategória, ami szvsz nem a topik témája!
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
MM-re pontosan passzol a kijelzőra a fólia igen! Az meg hogy nem gatyi szarokat veszek E-bay-ről a 150k-s telefonomhoz, ha nem igyekszem egy kis minőséget tenni hozzá gondolom csak nem baj
Nekem nincs bajom azzal ha valaki onnan vagy hasonló módon vásárol, de ne hogy már le legyek cseszve mert le*zarom azt hogy van gyatyi szar is a világon, és egyszer vettem minőséget! Volt már mate tokom, és ha elejtem a cuccost ez megvédi, a kinai meg a telóval együtt törik szét, nem mind1... de erről nem vitázok, akinek van egy csepp önbecsülése az nem bóvli szarokkal öltözteti a készülékét ha nem inkább spórol, és vesz értelmes dolgokat! Fizukor ugyan így fogok rendelni autós tartót is, tudom azt is lehet "Akciósan" de az előzőekben leírtak miatt engem az nem érdekel
Ja még annyit hogy többe volt mint 12k mert a postaköltséget is ki kell fizetni[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Megjött a tokom, és a fóliám a kijelzőre
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #6469 üzenetére
Értem!
Nézem a ferde szemű kölyköt a vidin nem szarozik kibontás után... kicsit bonyolult nekem még mindíg de hát ha sikerül!
-
Cybertrone
veterán
válasz
koxminator #6380 üzenetére
Sima mer nem jo?
-
Cybertrone
veterán
Az enyemben nem volt vetelkor power... Otthol kapcsoltam be eloszor!
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #6327 üzenetére
Pontosan nagyon tudunk neki örülni... Sőt annak is ha te is elmondanád milyen telefonod van, hát ha ki tudunk teljesedni
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #6325 üzenetére
Szerinted játékra?
Gratulálok... miért nem vettél PS vitat, és egy 3310-est? ugyan ott lennél! Az erő ami ebben a telefonban van felesleges, de mint fanatikusok akik akarják megveszik, és örülnek neki!
-
Cybertrone
veterán
Mint ha ilyen fontos lenne a game... vegyestek kézi konzolt, ez a telefon másra hivatott!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
adamssss #6231 üzenetére
Volt 4S-em nekem is! Tudom miről beszélsz, csak neked évekbe tellet mire meguntad nekem 2 hónapba! Az iOS stabil, hisz egy adott készülékre van optimalizálva, úgy hogy annak az erejét maximálisan kihasználja! Nincs bajom az almával, nekem zárt volt, és uncsi kb ennyiben ki is merül!
Amit nyersz:
-Szabadon testreszabható felületet megkötések nélkül!( Semmilyen megkötés nincs olyan romot raksz fel amilyet akarsz...)- A méretbeli külömbség neked hatványozott lesz, hisz 3.5"-hoz vagy szokva, netezésnél nagyon meg fogja hálálni a nagy kijelző a dolgokat!
- Ezzel a telefonnal az android laggok minimálisak... erős a HW, és a jégkrémet már valamennyire optimalizálták! Ehhez jön a sense felület, ami a gyári romok közül a legjobb! Véleményem szerint nem éri fel más gyártó kezelő felülete!
-Az akkuidő nálam almánál is 1 nap volt, később sw frissítéssel ez kitolódott másfél 2 napra is(kezdetekkor ugye voltak gondok) Itt nálam masszív használat mellet mindíg meg van az egy nap, este 10 fele még mindíg van 15-20%-om és úgy dugom töltőre... Nálam a telefon használva van, folyamatosan szinkronizál, legalább 2h beszélek rajta naponta, ezen kívül ha nem vagyok gép közelben ezen netezek! Jáccani nem szoktam rajta, szerintem felesleges! A GPS hamarabb talál jelet mint egy gyári gps(tesztelve a nálunk lévő tom-tom okat leveri műhold találásban
) A kijelző gyönyörű, és méltó utódja lesz a retinának, ami ugyancsak nagyon szép, viszont kicsi... nekem nagyon az volt!
- A telefon az almához hasonlóan unibody, ha kell akkor külső akksitöltőt vegyél, mert kellhet! Minőségre szerintem nincs külömbség, bár a fém keret az almán meg az üveg lágysága mái napig megérinti a szivemet! Viszont itt is nagyon jó fogni a készüléket, a kijelzőn bársonyosan siklik az újjhegy, és a nagy kijelzőnek hála gépelni, netezni, és filmet nézni egyaránt nagyon jó!
-Ha bármi kérdésed van nyugodtan szólj!
-
Cybertrone
veterán
Rendeltem egy InvisibleShieldet, meg egy fehér case-mate tokot, alig várom
-
Cybertrone
veterán
Beta letere chromot hasznalok... kituno otletek vannak benne, szinkronizal az asztalival, igy minden konyvjelzom meg van telon is! Flash hianyzik, es a pluginok miatt a beagyazott videokkal is gondok vannak sajna! Mind ez a beta rovasara irhato, de a leggyorsabb amit ismerek!
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #5868 üzenetére
Mindkettonek fasza vekony isteni bazari hatlapja van... Meg hogy az s3 nak 3 retegu polikarbonat a hatulja, pffff ciki!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Avicularia #5809 üzenetére
eros hasznalat utan egybol toltesnel eofordul, es kozrejaccik a tok is igen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Akciókamerák
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Bestbuy játékok
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával