- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Most azon gondolkozok hogy vajon milyen behatás érheti a telefont ami miatt gariztatni kellene... jó ha elejtem akkor kuka ha úgy esik... ha csak nem száll el benne vmi alkatrész akkor nem kell elvileg lekopogván szervizelgetni!
Mondjuk nem vagyok egy nagy telózseni... bár lehet lesz 1-2 kérdésem... te látom értessz hozzá... itt is odinnal megy, mint ha az rémlene nekem régről -
Cybertrone
veterán
Ámen...Le is nyugodtam
Viszont lehet majd feladom a gart, most itt van előttem, és azt sugja nekem hogy szárnyalni akarok... plusz haver felbaszott hogy neki az s3 az antutu genyóban 12k-t tolt össze nekem meg csak 10.5-öt... nem tom mi az, illetve tom bench, de akkor sem érdekel... costum rommal ez orvosolható?
(pontkülömbség)
-
Cybertrone
veterán
Más telónál nincs az a 3 kurva pont...
Ha azt kitakarítanák talán enyhülnék... ma 4 appból 4-ben benne volt... az annyát is szidtam HTC-nek
LG nem kell nem nézem őket sokba... Motorolától mit vegyek razr... az pont nem jön be, ez után a kijlző után az tamagocsi...(havernak van) WP teló nálam említésre se méltó, Isten őrízz a bajtól, azt vágnám még csak hamar a földhöz!
Ja meg a videót tegyék gyatyában...mi az hogy ez a bika HW ami erősebb az átlag userek 50%-nak az asztali pc-től nem bír kitolni 25 fps-t magából... nem a f*szt... szar a szoft![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Nincs nekem bajom vele... csak ezek az apró hibák felbasznak... érted... tudom hogy romolással már mind ez a multé lenne, de érted most egy 100k+-os cuccot, még és softozzak hogy fasza legyen?
A garancia meg jól jön... s-off meg a fasorba sincsen...
Akksi se érdekel, egy nap úgy is minden teló, főleg nekem... ebbe a hónapba 189 percet toltam bele... összesen van benne vagy 600h+... nem ez a gond! -
Cybertrone
veterán
A lényegen nem változat... Legalább tennének közzé hírt hogy ez+ez van... csak számít nekik az a pár tulajdonos aki az erős mezőnyben az ő telefonjukat választotta... vagy ha nem megérdemlik a csődöt...!
A fasza dolog az lenne hogy ha aLG is megkapná a 4.0.4-es frissítést, akkor már az NV-vel nem lehet magyarázni a szarakodást, mivel abban is ez az soc van mint ebben...chester99:
Nem tünt fel hogy unibodí a borítás... nem igen kell naponta szétszedni... Max külső akksitoltö jöhet képbe![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
LouiS22 #10212 üzenetére
Ha nem lenne esélye már kigórtam volna az emeletről... Nem szenvedek frissítési mániában, leszarom a főzött romokat, nem szoktam romolgatni... de amikor tényleg vannak hibák, azokat igen is el akarom tüntetni... Gar meglét mellett... 3 pont kuka... fényérzékelő kuka... (olyan gyorsan váltogatja a fényerőt hogy az nem emberi, jobb kikapcsolni...) Soft jelen állapotában kuka... melegedik mint a disznó, optimalizálatlan, röcög... multytasking kuka... bla bla bla nem sorolom tovább... na ezeket szeretném ha javítanák, és nem éveken belül ha nem addig míg friss a teló... ez a zászlóshajó bazzeg, és ez nem kap egy kurva frissítést sem... ez aljas és szemét dolog!
Most én borultam ki mint multkor Youri!
Persze azt hozzáteszem hogy a samu is szemét viszont ők már tolták az infót hogy augusztus vége, szeptember eleje, és jöna JB a telefonra...
itt meg még a kurva 4.0.4-et se kapjuk meg...
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Ahogy olvasom a híreket a HTC egyre jobban épül lefelé... szerintem pár év és csőd... a köv telefonom fix nem ez lesz... Sőt lehet hogy záros határidőn belül hagyom a picsába... zárnak befele a Gyárak szép sorban... Support semmi sincs... Hiába a mesteri kijelző ha a soft egy rakás kaki...
-
Cybertrone
veterán
Megkérném az alma fanokat hogy másol nyalogassák a sebeiket...
A HOX tulajokat, meg arra hogy ne adjanak okot a veszekedésre, és ne becsméreljék az almát... mindenki azt vesz, használ amit akar... Ezt itt nem kell vitatni... -
Cybertrone
veterán
válasz
Avicularia #9095 üzenetére
Várjál még azzal... annyira nem kell előre rohanni, egyenlőre még feltételes módban beszélünk mindenről!
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #9021 üzenetére
A 3210-em betöltötte a 10 évet és a nagyinál mái napig megy... 3. akksiját tapossa, az eredeti kasznival, azokban még volt spiritusz, meg anyag
-
Cybertrone
veterán
válasz
N.YCityBoy #8996 üzenetére
Foleg mikor villamlik.... Szerintem messze a legjobbak egyike!
-
Cybertrone
veterán
válasz
SuperVerda87 #8957 üzenetére
En is hibasan irok nagyon is, de ilyen postok utan megnyugszok kicsit... A tesztet varjuk, bar szerintem soka fog jonni
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #8867 üzenetére
Én is azt használom, elég jó... a legjobb gyári beállítás... de biztos nem vennék hozzá beats fülest
-
Cybertrone
veterán
válasz
hurrikan #8861 üzenetére
A beats fölesek egy halom szar nem érnek ezt kellet volna válaszolnod rá... semmi dinmika, és basszus nincs bennük... ráadásul jó drágák... Ne mondja nekem senki hogy a gyári fülese a telónak ami kompatibilis a chippel az jobban szól minden costum megoldásnál mert az kompatibilis, mert le*zopom magam
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #8855 üzenetére
Sennheiser fülesem van, azzal is változik a dinamika
Szerintem hülyeség ez a dolog hogy kompatibilisnek kell lennie a chippel
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
agyas11111 #8630 üzenetére
Szerkesztesrol nem hallottal?
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #8541 üzenetére
Htc maradt meg vagy a samu mugy neked?
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #8404 üzenetére
Mindnél azt mondták, ezért szkeptikus vagyok ezzel, majd ha kijön, és smooth lesz akkor azt mondom igen
-
Cybertrone
veterán
válasz
Petyb00 #8220 üzenetére
No annyira nem elado, viszont en a teloktol szabadulok, mielott elertektelenedne! A kollegarol nincs info, szereny szepmelyem regi motoros, ha ugy adodik, pestig el is viszem a cuccaimat, volt mar erre pelda!
a telo szepen szolgal, hibaktol mentes, napi 40-60perc beszelgetes belemegy, es netezes ami beleger az idobe, birja, este kap enni, es nincs gond... Okostelo nelkul megallna az eletem[ Szerkesztve ]
-
-
Cybertrone
veterán
Frissitesrol vmi infot tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával