Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
What is your ikigai?
-
Hegasus
senior tag
válasz Kunsztler #19596 üzenetére
Szerintem gyorsan felejtsd el az lg-t
Most nem azért mert ez a hox topikja, hanem mert amiket lehet olvasni lg-ről a támogatottság alapján, (én is vacilláltam vásárlás előtt melyik legyen és szerencsére utána olvastam előtte), de örülj ha az lgre kijön (már ha kijön egyáltalán) a jb 1 év múlva.
Kameránál veri a hox, ha megnézed a jobb fölső sarokban a hajókat, láthatod.
Böngészésben meg gondolom az üzemidő érdekel, ott is veri... Nem tudom hogy az lgre mennyi frissítés jött ki és mennyit javult azóta, de a hox egész szépen javult jb-vel, hétvége felé csinálok egy böngésző tesztet, hogy meddig bírja, ha addig vársz meglátod. Lg, Hox, és ebből vonj le durván két órát, annyinál járhat most a hox jb után, de mondom majd csinálok egy tesztet én is.
a gsm boltban meg csak saját felelősségre vásárolj...., ráadásul, ha gsm boltban veszed, akkor ott még a magyar nyelv se garantált, csak egy kis ügyeskedés után, amúgy természetesen van benne magyar nyelv(#19599) blt.62: A sensation xe-hez nem tudok hasonlítást mutatni, de az sgs3-hoz igen, pontosabban x+-hoz, de ott a kijelzőjük ugyan az. Link
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
steadywarp
tag
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
válasz steadywarp #19606 üzenetére
Az helyesen PowerBank, de az akkukabátot PowerJacket-nek hívják...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
falijja
őstag
válasz Kunsztler #19596 üzenetére
Simán a hox a jobb hogy miért.....
1. (kinek mi)hox mellet a 4x olyan mint egy játék teló....
2. kézbe véve a két telót érezhetően a hox bizonyul minőségibbnek...
3. true hd ide true hd oda az slcd2 veri...
4. kamere a hox ban nem éppen egy csúcs de a 4x-et még így is veri kamere tesztből kiderült.....
5. tudom hogy nem számít de benchmarkokban is veri a hox....
kb ennyi jutott eszembe így hirtelen....de ha azt választod akkor sem jársz rosszul szerintem mert nagyon jó kis teló de a hox egyértelműen jobb....!!! -
P$ycho
csendes tag
Biztos volt már a kérdés, de lusta vagyok annyira visszagörgetni. Szóval az én HOX-om még ICS-vel tolja, de eddig nem is voltam wifi-közelben a JB hivatalos megjelenése óta. Viszont frissíteni azt nem tudom. Belemegyek Beállítás>Névjegy>Szoftverfrissítések>Ellenőrzés most.... és "nincs elérhető frissítés". 5let?
HTC One X
-
válasz P$ycho #19619 üzenetére
Nézz nekünk egy szoftver verziót vagy egy CID számot a CID Getter nevezetű ingyenes alkalmazással és akkor tudunk segíteni. Több mint valószínű, hogy GSM boltban vetted és nem ide szánt a készülék azért nem ajánlja fel még a frissítést amúgy.
(#19616) jooker82: 3-4 óra a kijelző idő és nem az üzemidő te... Na de nézzük az LG-d mennyit bír, szokásos Shadowgun THD tesztemet futtasd le te is. Semmi komplikált. Feltöltöd a telefont, beállítod 50% fényerőre a kijelzőt és kikapcsolod az automatikus kikapcsolást. Majd elindítod a Shadowgun THD-t és hagyod a menüben 3órát menni. Lehet róla tolni screenshotot...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Toobias
csendes tag
Van már valakinek velük tapasztalata ? mert ez így elég kedvező árnak tűnik ha bontatlan új telefonról beszélünk http://vip-phone.hu/spd/821414/HTC_One_X_mobiltelefon_S720E_BlackWhiteMAGYAR_NYEL
-
P$ycho
csendes tag
[HTC__016]
HTC One X
-
BenHans
addikt
Ki nem tud olvasni? "HTC One X - egy telefon mind felett" a topic címe, ez sok mindenre választ ad ám.
Elismerem tényleg nem egy hibátlan széria, de akkor lehetne iPhone topicba is rohangálni, ott is vannak hibák nincs olyan hogy nincs hiba, mindegy milyen gyártó.
Az egy másik dolog, hogy az imádott magyartanárom sírna, ha ilyen szövegértési problémákkal találkozna, ("Jaja,most olvastam,h 3-4 óra üzemidő a JB-vel...") mivel a 3-4-5 óra még mindig a kijelzőidőre vonatkozik.
((Félreértés ne essék, szívesen veszek LG televíziót, mert az valóban jó, pláne hogy sok köze van hozzá a Samsungnak, sőt annyira szívesen vennék, hogy veszek is tavasszal, mivel tudom, hogy miből mi a jó, már ki is választottam.))Sok boldogságot a készülékedhez, tudod mindenkinek más tetszik, és más jó, de ha esetleg lesz még valaki aki vacillál a két készülék között, és tőlünk kérdez, megígérem hogy a válaszom mellett figyelmeztetni is fogom, hogy kérdezzen LG fórumban is, hogy ne kellejen fáradnotok azzal hogy átjártok ide, meg hogy ne csak HTC tulajok véleménye alapján döntsön.
Üdv: Ben
ui. Én egy hülye Magyar gyerek vagyok, nem értem mit jelent hogy "dzsanázni", de látom a +1-et szóval biztos vagyok benne, hogy jól megmondtad.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Kunsztler
senior tag
Köszönöm a sok választ
Megmondom őszintén nagyon tanácstalan vagyok nem tudiom melyiket izomidő nagyon fontos számomra
persze a fénykép meg a kamera jó legyen
Mire kell figyelni vásárkor?Milyen verziót kell venni?Pl Hun vagy stb??????Nexus 5
-
Lac-coo
őstag
válasz Kunsztler #19629 üzenetére
Hát ha fényképezés videózás fontos akkor egyértelműen a HTC . Mondom ezt 4X userként, nekem nagy csalódást okozott a kamerája Itt egy video, érdemes megnézni az utat meg az eget milyen szuperül tömörít !!! Füvet meg se nézd inkább ...Ez nem YT hiba nyers videó pont ugyanilyen ....Verőfényes időben jobb de ott sem leányálom, kissé felhős idő már megoldhatatlan feladat neki. Részleteket csúnyán összemossa ...
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Hegasus
senior tag
válasz Kunsztler #19629 üzenetére
A gyártási hónapra kell figyelni, augusztusi gyártásúak óta már a kezdeti hibák hatalmas részét javították, ha mégis ki fogsz egyet, akkor csere (bár az enyém áprilisi gyártás, és a mai napig hibátlan.) A cid száma (amit meg majd csak ha meg van a telefon akkor tudod megnézni) az pedig azt befolyásolja mikor kapod meg a frissítést, bár jb már asszem majd mindegyikre kijött, majd a 4.2-nél lesz fontos.
De itt minden le van írva: 1. hszWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Pistakiss
őstag
válasz fravik #19587 üzenetére
Háát!
"Aki fél, az ne menjen ki a háztetőre, mert elüti a villamos!""Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
fravik
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a T-Mobile jelenleg milyen gyártási idejű HOX-eket árul? Megcsinálhatom azt, hogy kérek egy olyat, ami pl. június utáni? Mielőtt kinyitja a dobozt persze...
Mi az a gyártási hónap, ami után már nincsenek a kezdeti hibák?Köszi a válasz(oka)t!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Hegasus
senior tag
-
losi73
senior tag
üdv tudna nekem valaki mérni antutu eredményt,igazábol csak a 2D-3D graphics eredmények érdekelnek.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Youri
veterán
[link]
A kép kicsit vicces hozzáRTX ON
-
Rascally81
aktív tag
Nem tud valaki olyan romot, ami nincs telepakolva egy csomó hülyeséggel, és csak az van rajta ami nagyon kell?
Állandóan ott van 10 futó alkalmazás, hiába kilövöm fél perc múlva ismét ott van.
Kikészít,,komolyan gondolkozok azon, hogy hagyom a garit a francba, és inkább rootolom.
Mit javasoltok?Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Loboda
senior tag
válasz Rascally81 #19649 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest