Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
Most állok telefonváltás elött és ez az egyik kiszemeltemŐszintén, tapasztalt valaki fagyásokat, alkalmazás bezáródásokat, illetve gördölékeny nem szaggat a telefon?
Xbox One: bandymnc
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Nektek One X alatt hogyan teljesít a Nova 3 max grafikán (tényleg max grafikán és nem csak a kb 80-90%-os grafikán, amire Tegra 3 alatt alapból bekapcsolja) ? Bekapcsoltam maxra, de Tegra 3-at megeszi az én telefonomban reggelire, szebbnek persze szebb, mint egy 1 magos Neo V-n, de a sebesség kb ugyanott van, mintha a 4 magból csak 1 magot használna...sok helyen szemmel láthatóan leesik az FPS, egyszerűen nem bírja
The Dark Knight-al is hasonló a tapasztalat...max grafika miatt szebb, de sebesség, mintha egy Neo V-n futna.Mondjuk nekem nem One X van, de ha a One X-en is ugyanezt csinálja, akkor legalább tudom, hogy a chipset a ludas.
NFS Most Wanted-el nincs ilyen gond, ott bekapcsoltam az 1 magos Neo V és a 2 magos Xperia U-n a max grafikát és diavetítés volt, de Tegra 3 alatt normális sebessége van. Nálam a gond vagy a Gameloft játékok ilyen hulladékok?
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz Darth_Revan #20603 üzenetére
hát nekem is leesik az fps nfsben meg novaban is, szerintem egyszerűen optmizálatlanok ezek a játékok
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Intel q8200
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy gyári 4.1.1 alatt billentyű feloldásakor a gyűrű nem mozdul csak 2. próbálkozásra?
iPhone 14 pro
-
Darth_Revan
veterán
válasz MerLinh #20604 üzenetére
Értem, köszi.
Remélhetőleg ez már változni fog és remélhetőleg nemsokára jönnek minőségibb játékok Tegra 3-ra, most, hogy már itt van az Ouya.
Mondjuk egy Bioshock vagy Gears of War portnak örülnék Elvileg a mobilos Unreal motor annyira kompatibilis a nagy tesójával, hogy mindössze pár óra alatt át lehet portolni a játékot a PC/konzolos motorról a mobilos Unreal motorra, szóval tudnának igazán ütős, AAA címeket is bedobni a levesbe. Legalábbis, ha nem kezdik el ezt csinálni a fejlesztők a régi, már kellő hasznot behozott Unreal motoros játékaikkal, akkor az Ouya már húzhatja is lefele a rolót...legalábbis én nem vennék egy konzolt azért, hogy csak Angry Birdsot toljak a TV-n, akármennyire is olcsó.
Amennyi extra pénz bejött a Kickstarter projektből az Ouya készítőinek, igazán mehetne egy Nokiás doboz a 2k Gamesnek egy Bioshock portért cserébe
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz Darth_Revan #20606 üzenetére
"Elvileg a mobilos Unreal motor annyira kompatibilis a nagy tesójával, hogy mindössze pár óra alatt át lehet portolni a játékot a PC/konzolos motorról a mobilos Unreal motorra"
Ez felettébb jó hír! De szerintem ezeket a pc-s játék portokat már tegra 4-re fogják elsütni...
A gameloft-os játékokon meg nem érdemes idegeskedni, az is csoda, hogy egyáltalán fejlesztenek (bocsánat, portolnak) androidra...[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
steadywarp
tag
Nekem is dobálja este óta a hülye hiba üzentet amit fentebb írtak.....
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
Loboda
senior tag
válasz steadywarp #20611 üzenetére
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok megtudnátok mondani, hogy az Opera mini márt nem tördeli az oldalakat? Pedig be van kapcsolva az opció. Az opera Mobile pedig rendesen müködik. Mit lehet vele tenni?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
FeRRaR1
őstag
válasz bandi0000 #20607 üzenetére
Hozza az átlagot, semmivel sem jobb vagy rosszabb.
Ha jól beállítod, nem játszol csak zene + kis böngészés akkor megvan a 2 nap nekem,
de ha zene, böngészés mellé még jön egy kis játék, filmezés, egyéb appok, akkor nap végén már enni kér, de cserben még nem hagyott.Szóval lehet az üzemidő 4 óra is komolyabb játékkal, de 2 nap is, felhasználó függő.
-
janok
csendes tag
Guten Day!
Csináltam egy factory resetet a telómon, utána (valami ázsiai régióba szánhatták) csak ázsiai angolok és krix-krax nyelvek maradtak, ezt megoldottam Google Play-es progival, ahogy itt írták (köszönet érte!), azonban az a fránya "Energiatakarékos funkció ki/be" lehetőséget sehogy sem tudom azóta eltüntetni az értesítési sávból, és nem fogadott hívásoknál nem ajánlja fel az értesítési sávban az azonnali "Visszahívás" és "Üzenet" opciókat, amik rendkívül hasznosak és tudtommal alap JB funkció lenne.
Bármi ötlet, hogy lehetne megoldani ezeket a problémákat?
Előre is köszönöm!!! -
Davzone
senior tag
Ez sajna ilyen. A HTC idiota volt es elkurta az uj JB notificationokat, amibol az elsot alapba megnovelne a rendszer es lennenek rajta opciok amit pl teis irtal.2 ujjal hozzaerve meg lehet nyitni a tobbit is nagyra de az nem megoldas. Eltuntetni nem tudod csak ha rootolva vagy, es akk sem konnyu.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
moven
csendes tag
Udv tisztelt HOX testverek! Olyan kerdessel fordulok hozzatok, hogy hol tudom kalibralni a feladatvatlo gomb funkciojat? lehet csak en vagyok vak es elsuhanok az opcio mellett... es meg egy kerdes, hogy tudom favtory rezet elott kimenteni a telefonkony kapcsolataimat? elore es koszonom a segitseget!
-
beci
őstag
Üdv.
Ezt a HTC Live Chat-et valaki eltudta már érni?
Nekem állandóan nem elérhetőt ír.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
g0n21
senior tag
Ugyan azt tudom mondani Neked is, mint amit egy kollégának mondtam itt a win8-ra. Nekem laptopon, irodai gépen (win8 64bit, win7 32bit) egyaránt működött így.
Nem tudom milyen vindózod van, de ebből a szempontból lényegtelen, ez a leírás vonatkozzék MINDENKIRE, akinek baja van a telefon bármily' nemű felismertetésével (eddig mindenkinél működött):1) Start menü - vezérlőpult - Programok telepítése és törlése
2) Minden HTC drivert, sync managert letörölsz (nem kell bedugva legyen a telefon a gépbe), ajánlott újraindítani a számítógépet.
3) Csatlakoztatod a telefont a géphez, magától az eszközillesztő keres illesztőprogramokat, hajrá.
4) Fel fog dobni egy kis ablakot a windows, mintha CD lenne bent, és egy HTC sync logó jelenik meg. Ezt kell duplakatt útján telepíteni. HA nem megy, akkor a telefonon ki kell kapcsolni az USB debug funkciót, de erre általában nincs szükség.
5) Ha feltelepítődött a Sync program, akkor ismét ajánlott egy teló lehúz - gép restart, és innentől minden funkciónak működnie kell.5+1) a 4.1.1 alatt alapvetően nincs USB storage mód, csak MTP, tehát nem meghajtóként, hanem médiaeszközként/médialejátszóként lehet megtalálni a telefont, windows intézőben (sajátgép/számítógép) a meghajtók alatt jelenik majd meg, tartalma ugyan úgy tallózható, mint korábban, Total Commander alapvetően nem látja, de van rá megoldás (amivel nem foglalkoztam, így leírni sem tudom, de le volt már írva itt).
Ezek már mind elhangzottak a fórumon, de talán jól jön majd ez az összefoglalás.
Ha ez sem segít, akkor ajánlom a Connectify Pro programot PC-re, ami a gépbe beérkező internetet megosztja a GÉP wifijén keresztül (mint egy router).
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
bandi0000
nagyúr
Na még 1 kérdés
A HTC tudja rendesen kezelni az appokat, memóriát? Úgy értem hogy fölöslegesen megnyit vagy megnyitva hagyja az alkalmazásokat? Mostani sonymnál kb 40-50 mb memória van mindig ami elég kevés...
Xbox One: bandymnc
-
ferob
őstag
válasz bandi0000 #20628 üzenetére
Mire jó, ha nem maradnak nyitva az alkalmazások, ami a multitasking ellen játszana vagy épp mire jó, ha kihasználatlan marad a memória?
Épp az ellenkezője jó annak, amit hiszel, ezt hívják memóriakezelésnek. A telefon majd bezárja, amit kell, ha szükség van még memóriára.
Szoftveresen teljesen használható és a Sense még mindig az egyik legjobb felület.Ellenben alkalmazás bezáródásokról, fagyásokról kérdeztél az előbbiekben, mikor elolvastad a tesztet és hasonlót se láthattál ott, bár szintén erre a tesztre hivatkozol üzemidő kapcsán, ami már lassan 1 éve volt és nem keveset javult a frissítésekkel a telefon.
Az, hogy mit bír, rajtad áll. Ha hozzá se nyúlsz, akkor elmegy egy hétig is, ha meg órákig játszol, akkor lemerül, mint bármelyik.[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz Darth_Revan #20603 üzenetére
A gameloft hulladék, nem az csak apple pártiak.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
jilian
addikt
válasz bandi0000 #20635 üzenetére
Én is ràgodtam, vègül ezek döntöttek a vàlasztàsomon:
- ha vàrok az új kèszülèkre, "azokkal kezdetben sok a gond" cimszò alatt megint szìvhatom a fogam
- ez a kêszülèk apróbb hibàkkal is (mindig is lesznek) de màr jò úton jàr
- tetszik, első tànêzèsre megfogott
- a hardverhez a programok / alkalmazàsok csak gyorsulni fognak
- meguntam az IOS-t hiàba volt JB rajt -
Pistakiss
őstag
válasz LouiS22 #20640 üzenetére
Háát!
Mondjuk én játéktelefont akartam ajánlani[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Petyb00
aktív tag
sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a JB újdonsága volna az hogy az értesítéseknél már megnyitja a levelek egy részét, nem szükséges azt gmail-el megnyitnom, vagy egy meghívót már ott el tudok fogadni, vagy egy függőben lévő emlékeztetőt kinyomni, ezt a funkciót hogyan tudom előcsalni mert valamelyik romon volt már ilyenem, de eltűnt. Egyáltalán ez része a mostani ROM-oknak, vagy csak valami spéci custom romos feature volt amivel találkoztam?
Köszi.
-
yodee_
őstag
nemsokára viszem vissza a telefonom ismét! jó lett a wifi, nincs pixelhiba, viszont megreklamálom a szétfeszegetett burkolatot, és azóta nyekereg is a telefon nyomásra, valamint nagyon halk a beszédhangszóró és engem is rosszul hallanak. Ha ezúttal is úgy küldik vissza hogy jogosan nem felel meg az elvárásaimnak akkor kérhetem a készülék cseréjét? 2szer már visszaküldtem, mert rom flash címszó alatt javították a wifit.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
rycy
tag
Üdv! Ma vettem egy Htc one x -et ami Vodás de valami oknál fogva nincs benne magyar nyelv. Viszont a reset előtt volt. Mi lehet a baj??
Huawei 8, Ipad 3
-
LouiS22
veterán
A Vodafone Magyarországtól vetted? Ha igen, akkor vidd vissza és adjanak egy olyat, ami nem "gányolt". Ha Abu GSM-nél vetted, akkor az olcsó húsnak híg a leve valahonnét csempészett telefonhoz van szerencséd. A megoldás - amit egyébként megtaláltál volna a KERESŐ használatával is - a Morelocale2 nevű app letöltése és telepítése.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Kedves új HTC tulajdonosok, tisztelt újoncok! (Hölgyeim és uraim, kedves barátaim ) Szeretettel köszöntelek benneteket topicunkban, egyúttal gratulálok, hogy ilyen kiváló telefon mellett tettétek le voksotokat! Mi itt mindannyian szívesen segítünk nektek, hiszen egykoron mi is voltunk itt kezdők.
Azonban mégis arra kérlek benneteket: mielőtt kérdeztek, próbáljátok meg használni a jobb felső sarokban található keresőt, vagy ha van egy kis időtök, akkor olvassatok vissza pár oldalt. A mostanában érkező kérdések 99 százaléka egy, de maximum két oldallal korábban fel lett téve és meg lett válaszolva. De inkább a kereső, nem bonyolult és tényleg hasznos találmány!
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Origin
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest