- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabdeszka
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16774 üzenetére
Mert most eléggé jó áron hozzá tudok jutni a one-hoz+ sokkal minőségibb benyomást kelt.
-
Gabdeszka
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok android berkekben, egy i4-ről tervezek váltani.
Na mármost tegnap mutatták be a kitkatet, ami dizájnra és funkcionalitásában nagyon tetszik, és a leendő telefonra ezt raknám fel( a sense felület annyira nem jön be)
Olvasgattam itt mindenféle s-offról és unlockról, gondolom ezek( vagy valamelyik) szükséges ahhoz, hogy a kívánt szoftvert fel tudjam rakni. Kérdésem az lenne, hogy ez garancia vesztéssel jár-e, mennyire bonyolult és hogy nagyjából mikorra várható a stock 4.4 megjelenés a one-ra.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest