Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
már hogy lenne kár?
két csúcskategóriás telefon két különböző cégtől.
máshoz nem tudom hasonlítani,mivel csak iphone-jaim voltak 2008-tól.
azért vettem ilyet,mert most ki akartam próbálni valami mást és az i5 lock gombja besz@rt,ami helyett kapok egy új i5-öt,amit valszeg eladok.
innen jött az ihlet,hogy adok egy esélyt a droidnak,nyitok más fele.én nem köpködöm a droidot,de ez egy fórum,amit nem csak droid tulajok olvasnak és többen megkerestek privátban,akik ugyanúgy váltanának i4-ről i5-ről hogy mi a tapasztalat.
nyilván leírom a tapasztalataimat,hátha valakinek hasznos lesz,nem is értem miért írod ezeket?na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?
az meg hogy az ios faék,lehet,de nem is fagy, vagy az alkalmazás működése leállt,ilyet én nem olvastam az ios-en.
ha neked nehezedre esik ugord át a kérdéseimet,a többiek segítettek,ezt így szoktuk a fórumon.ja és nem,nem az a cél,hogy gyorsan lemerítsem,ez csak egy tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest