- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán.
-
Xaels
félisten
Egy szóval sem mondtam, hogy a rossz képek minden alkalommal a Custom ROM hibája. Ezt csak te haluzod be. Ebben a legutóbbi esetben perpill csak a HDR-ről beszéltem képek terén, hogy az természetes, hogy szellemképesedik, a többi része ami egy ÚJ! bekezdés volt a hálózat nem találására vonatkozott és arra, hogy egyből a telefont sz@rozzuk amikor olyan szoftverrel használjuk ami nem működik garantáltan.
Mit gondolsz, a gyári frissítések miért nem jönnek naponta/hetente? Mert egy sw verziónak rengeteg ellenőrzésen kell átesnie. Ezeknél a Custom cuccoknál ez általában kimarad, ha valami nem jó arra utólag jön javítás.
Ahhoz meg nem kell próbálnunk, hogy lássuk egyre szaporodnak azok a hozzászólások, hogy XY ROM-mal ez nem jó, vagy az nem jó. Konkrétan tőlem is kérdezték már privátban, hogy az OTA tényleg nem megy fel szűz rendszerre, mert össze-vissza ömlesztve írogat mindenki ROM-tól függetlenül. Be kéne vezetni, hogy láthatóan fel kéne tüntetni a hsz.-ban a pontos ROM verziót, hogy az emberek tudják mi mihez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest