Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szakiii

addikt

válasz zack #8695 üzenetére

Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán. :)

• Xaels

félisten

válasz zack #8695 üzenetére

Egy szóval sem mondtam, hogy a rossz képek minden alkalommal a Custom ROM hibája. Ezt csak te haluzod be. Ebben a legutóbbi esetben perpill csak a HDR-ről beszéltem képek terén, hogy az természetes, hogy szellemképesedik, a többi része ami egy ÚJ! bekezdés volt a hálózat nem találására vonatkozott és arra, hogy egyből a telefont sz@rozzuk amikor olyan szoftverrel használjuk ami nem működik garantáltan.

Mit gondolsz, a gyári frissítések miért nem jönnek naponta/hetente? Mert egy sw verziónak rengeteg ellenőrzésen kell átesnie. Ezeknél a Custom cuccoknál ez általában kimarad, ha valami nem jó arra utólag jön javítás.

Ahhoz meg nem kell próbálnunk, hogy lássuk egyre szaporodnak azok a hozzászólások, hogy XY ROM-mal ez nem jó, vagy az nem jó. Konkrétan tőlem is kérdezték már privátban, hogy az OTA tényleg nem megy fel szűz rendszerre, mert össze-vissza ömlesztve írogat mindenki ROM-tól függetlenül. Be kéne vezetni, hogy láthatóan fel kéne tüntetni a hsz.-ban a pontos ROM verziót, hogy az emberek tudják mi mihez tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák