Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
csak sikerrel jartam....
nem tudom, hogy hogyan es miert, de kb. 20. alkalomra vegre normalisan vegigment, igy most mar s-off allapotban vagyok!lehet hulye kerdes lesz, de csak felteszem:
kell root custom rom telepitesehez?
vagy elegendo egy cwm (vagy a twrp) recovery -t feltenni, onnan fel a fozott romot es az ugy is root-ol majd?a kovetkezo kerdesem az, hogy hogyan lehet gyari allapotba visszaallitani majd a rendszert?
samsungnal gyari (szolgaltatos) rom telepites (gyari kernellel) es product kod (gondolom ez itt a cid-nek felel meg) visszaallitasa utan gyari recovery (3e) es teljes gyari allapot fogadott.
itt hogyan lesz ismet gyari a recovery?
gyari szolgaltatos romok (kernelek) honnan szerezhetoek be, es azok feltetele hogyan mukodik?
igazabol, mielott belefogok ilyen dolgokba, elobb jobb tisztaba lenni azzal, hogy az eredeti allapot hogyan allithato vissza.
s-off-ot is azert mertem megcsinalni, mert lattam, hogy a visszazaras is mukodik.
szoval esz nelkul nem akarok elore rohanni, inkabb kerdezek... -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
Amúgy elúször nekem is ezt csinálta, de kül. verzókkal is végigcsináltam, igazábol a végén már nem is voltam benne biztos, hogy sikerült, de recovery modban kiirta , hogy S-off és hogy unlocked
Amúgy i milyen kép beállitásokat ajánlanátok: nappali portréhoz, nappali tájképhez, éjszakai képekhez? Elég laikus vagyok a témában ezekhez az ISO meg egyéb állítgatásokhoz nem értek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest