Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb
üzenetére
2. Nem tudom, de nálam gyárilag megvoltak a hozzá tartozó mappák alapból a telefonon. (ringtones, alarms stb...) Illetve a gyári Music alkalmazás is tud csengőhangot vágni.
(#6323) F_Gergely: összeültünk innen a fórumról 2 vájtfülü fórumtárssal és ráküldtük két nehezebben hajtható fejesre egy Fiio E17 fejhallgató erősítővel szemben. Ők jobban kihallották a különbséget én kevésbé, de még így is jól szerepelt. A Cowon D2-esem azóta pihen.
-
g0n21
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
1: Lépj be az app drawerbe, és ott, a dock panelen levő mappádat nyisd meg, és ami nem kell, húzd rá a megnyitott app drawer-re. Gyakorlatilag úgy, mintha a home screenen akarnád kirakni az ikont másolással, csak ne a homescreenen legyél, hanem az app drawerben.
2: Majdnem jó. Az sdcard gyökerében egy media mappát hozz létre, és azon belül legyen a kolléga által említett három mappa, és azokba pakolj.
Vagy a másik lehetőség, hogy amikor mondjuk a gyári menüben a hangbeállításoknál ki akarod választani a hangot, és ott a lista, akkor a jobbfelső sarokban látsz egy plusz jelet. Arra rányomsz, és rakhatsz be bármit (ez csak a ringtone-nál működik, notification hangnál az előbbi módszer kell)3: Talán ez, nem tudom, én nem élek vele, de többen ezt mondják
Robit74: aréna vodafone-ban 500ft / darab ha jól emlékszem

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest