Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
-
Xaels
félisten
válasz
22darti #5407 üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest