- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.
Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.
hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.
5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.
Kovetkezoi par mondat nem neked szol.
Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest