- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Csakhogy a pl mi, nem vagyunk Lakatus család. Mi 18 éve vagyunk - platina kártyás - előfizetők.
Talán kellene húzni egy vonalat az ilyen előfizetők között és a Lakatus család tagjai között.
Ezen nincs mit magyarázni. Arról nem is beszélve hogy a Lakatus család tagjai annyira sötétek hogy azt se tudják hogy mi az a HTC... -
hurrikan
addikt
válasz
Meg a nagy fenéket.
Sufni GSM boltok tucatjai hoznak be külföldi szolgáltatós készülékeket, amiket odakint letiltottak.
Itthon pedig működnek. Függetlenítik és pá.
Nem egy GSM bolt van az országban aki ilyen készülékekből él meg. Én nem 1-2db-ot rendelnek fejenként hanem 100-akat. Márpedig ha csak Magyarországra, a sok tucat GSM boltnak több 100 külföldön letiltott jut fejenként, akkor... van abból ugyan úgy külföldön is. Nem is kevésAmúgy az One-nál megadott adatok tényleg nevetségesek.
8MPX.... Tegra3..... fehér színű.... meg szerintem a 64GB is. -
Xaels
félisten
válasz
Ehhez kell partner is. Ha nem tudnák továbbadni akkor nem is próbálnának ilyenből megélni. Amúgy meg ettől függetlenül a megbízható régi előfizetőiknek igazán adhatnának komolyabb kedvezményeket a szolgáltatók. Lassan 14éve vagyok az egyiknél, de még 5.000- forintnál nagyobb kedvezményt nem kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest