- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Ez jogos! Viszont ha a teszten megfelel és visszakerül hozzám a készülék, Én pedig egy héten belül többször újra és újra tapasztalom a hibát akkor második szerviz alkalmával nem kell a tesztet (willtek) lefuttatni mert ugyanúgy nem fog jelentkezni. El kellene hinni a felhasználónak hogy jó a telefon és kezdeni vele valami érdemlegeset. Bosszantó hogy semmibe veszik a felhasználó hibajelentését. Nekem Ez a hiba volt illetve beszélgetés közben és/vagy elején nem hallottak vagy visszhangosan. Négyszer ment a szervízbe, mind a 4 alkalommal lement a willtek teszt és megfelelt. A lapra rá lett írva hogy nem sikerült a hibát beazonosítani, készülék javítatlanul visszaküldve. Ezt elégeltem meg. Majd az ötödik visszaküldés előtt épp a HTC ügyfélszolgálattal beszéltem amikor is a hiba jelentkezett. Ekkor Ők tapasztalták hogy nincs rendben a készülék, és István kérelmezte is a készülék azonnali cseréjét. Jelenleg várom az új készüléket. Az egészben az a baj hogy az első leadás és a jelenlegi állapot között eltelt lassan fél év... És gondolom nem sok olyan "birkatürelmű" vásárló van mint én, hogy érdemi javulás nélkül oda-vissza küldözgeti a készüléket ennyiszer... Másnál már valószínűleg a fiók alján landolt volna a készülék. Egy ilyen árkategóriájú és "minőségű" készüléknél ez elfogadhatatlan! Természetesen ezt a jóváhagyott cserét is akkor fogom majd elfogadni ha már nálam lesz a készülék. Mert az eddigi hercehurcát tekintve még az is benne van a pakliban hogy megint visszajön ugyanaz a hibás készülék amit elküldtem. Nem tudom hogy a HTC vezetősége tud e erről hogy mi folyik itt nálunk, de ez vicc. Ha tudják és finoman szólva lesz@rják akkor azért vicc, ha meg nem tudnak róla akkor meg azért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest