- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC v1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a MoreLocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem hagyd angolon, nem veszít vele semmit az ember, hihetetlenül egyszerű az android kezelése, szerintem nem is igényel nyelv ismeretet, de úgy is mindenki érti valamennyire az angolt.
HTC 001-es cidem van, és még nekem se jött meg, pedig gyári független, de nem is igazán izgat, majd ide ér, úgyse teszem fel, mert nyitni akarok
Neked is jönni fog, 1-2 hét kérdése szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest