Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz csacsi67 #20838 üzenetére

Az a fül... :D

Köszönik szépen a kutyák!:)

Leesett a hó, gyerekek meg pont jöttek, és kimentünk szánkózni, mentünk egy kört a ház előtt mögött, aztán tesóm kutyája is annyira ki kívánkozott (szomszéd), hogy na mondom muszáj őt is kihozni :) Kiengedtem, és bár nincs hozzászokva, hogy mi visszük sétálni, de eszébe sem volt elmenni, ott jött mellettünk, nézelődött, szagolgatott, ha szóltunk neki akkor meg egyből ugrott, és jött hozzánk lábhoz
    Majd behoztuk, kicsit dobáltuk nekik a havat, az nagyon tetszett mindkettőnek. Labdával meg mi többet játszottunk mint ők, mert pont nem érdekelte egyiket sem, pedig van vagy 50 teniszlabdájuk :D
    Nem tudom, de aki nem szereti az állatokat, az egy akkora gyökér, aminél nem sok nagyobb van a földön, főleg egy ilyen kutyá(ka)t, és amikor a pincében vagyok hogy begyújtsak, és eljátssza nekem a szeretethiányos kutyát (mert, annyira nincs szeretve...:D), akkor 10% tűzre rakás, 90% kutyasimogatás :D Hát na!:)
    Azon kívül, hogy mikor feljön a teraszra, és kikaparja a két szélén lévő virágoskertet, rosszat nem tud mondani rájuk az ember. Aki meg igen, az nem nevelte eléggé :)

Amúgy, nagyon várom az új HTC-t! Tuti, hogy a kamerát elrontják. Már a One x-nél is azt mondtam, hogy na most már tuti oda teszi magát a HTC kamera téren, és azóta sem, nem is próbálják meg jóra megcsinálni (még ha sikerül is jó képet készíteni egy két HTC-vel), de nagyon kíváncsi vagyok, és még olyan messze van

Új hozzászólás Aktív témák