- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
csacsi67 #20838 üzenetére
Az a fül...
Köszönik szépen a kutyák!
Leesett a hó, gyerekek meg pont jöttek, és kimentünk szánkózni, mentünk egy kört a ház előtt mögött, aztán tesóm kutyája is annyira ki kívánkozott (szomszéd), hogy na mondom muszáj őt is kihozni
Kiengedtem, és bár nincs hozzászokva, hogy mi visszük sétálni, de eszébe sem volt elmenni, ott jött mellettünk, nézelődött, szagolgatott, ha szóltunk neki akkor meg egyből ugrott, és jött hozzánk lábhoz
Majd behoztuk, kicsit dobáltuk nekik a havat, az nagyon tetszett mindkettőnek. Labdával meg mi többet játszottunk mint ők, mert pont nem érdekelte egyiket sem, pedig van vagy 50 teniszlabdájuk
Nem tudom, de aki nem szereti az állatokat, az egy akkora gyökér, aminél nem sok nagyobb van a földön, főleg egy ilyen kutyá(ka)t, és amikor a pincében vagyok hogy begyújtsak, és eljátssza nekem a szeretethiányos kutyát (mert, annyira nincs szeretve...), akkor 10% tűzre rakás, 90% kutyasimogatás
Hát na!
Azon kívül, hogy mikor feljön a teraszra, és kikaparja a két szélén lévő virágoskertet, rosszat nem tud mondani rájuk az ember. Aki meg igen, az nem nevelte eléggéAmúgy, nagyon várom az új HTC-t! Tuti, hogy a kamerát elrontják. Már a One x-nél is azt mondtam, hogy na most már tuti oda teszi magát a HTC kamera téren, és azóta sem, nem is próbálják meg jóra megcsinálni (még ha sikerül is jó képet készíteni egy két HTC-vel), de nagyon kíváncsi vagyok, és még olyan messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest