- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.
Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.
#Badboys
Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest