Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Az S2 szerintem még nagyon jó volt, én 2 évig használtam első androidos telefonként és nagyon szerettem. Azóta elment a samsung egy irányba, ami már nem biztos, hogy jó. Nekem se kéne egyik mai samsung sem. Nem hiszem, hogy van egyébként most jobb teló összességében (méretek, szolgáltatások, minőség) nézve, mint a One. A nexus mobilok érdekelnek, lehet az 5-ös majd jobb lesz, mint a mienk.

A mobilaréna tesztek pedig lassan már kritikán aluliak. Felesleges bekezdések az előre telepített programokról, meg benchmark eredmények. Lassan semmi szakmai tartalom nincs bennük. Ez saját vélemény.
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker
üzenetére
S3-om nekem sose volt note 2-m volt meg s2 és mindkettőt nagyon szerettem.
A note 2-t főleg, a note 3 számomra álom.
Nekem volt htc is sony is de általánosítani nem szabad nekem ez a tapasztalat minden gyártónak vannak jobb rosszabb cuccaik csúcskészülékek között is pl sony xperia s szerintem egy okádás volt
de ettől még a z1et bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A note 2-t főleg, a note 3 számomra álom.
Nekem volt htc is sony is de általánosítani nem szabad nekem ez a tapasztalat minden gyártónak vannak jobb rosszabb cuccaik csúcskészülékek között is pl sony xperia s szerintem egy okádás volt