- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13818 üzenetére
Mindig a legújabbat használtam, kb 10 napos a one, amit még el kell h mondjak, az az s4 random kijelző panel elrepedése belülről,külföldön is rengeteg forum foglalkozik a problemaval, sajnos nekem is egyik pillanatrol az asztalon hagyva egyszer csak reggelre belülről lett egy repedes,kijelző hasznalhatatlan mert full fekete kep es a repedes pedig latszik feny fele forditva,kihivtam a szervizest,aki 60 ezerert akarta cserelni,ekkor elküldtem es emailben irtam a samsungnak egy hivatalos panaszt, elvittek a keszuleket bevizsgalni, ram akarta fogni a szakerto a hibat, de tovabb leveleztem a samsunggal akik vegül méltányossági javitast ajanlottak fel, mivel rengeteg samsungom volt mar mysamsung termékeim közt most is kb 4 telefon van, szoval korrektek voltak, de ennek az atfutasi ideje 3 -4 het volt, es pozitiv velemennyel zartam le ezt magamban, de akkoris szomoru dolog h ez előfordulhatott. Mellesleg itt az oldalon is van már egy topic ami az s4 random kijelző repedéssel foglalkozik,mivel nem csak én jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest