- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
N4ri87 #10046 üzenetére
hdr, szerintem. egy expon belul nagyon sok lehetoseget nincs, vagy az eloter lesz rendesen kiexponalva, vagy az eg. rendes fenykepezonel focus stackinggal ossze lehet elvielg fuzni (meg nem probaltam), igy mindket resz bol a rendesen exponalt kerul a vegso kepre.
telefonnal nem tudom, van-e ilyen stacking app, de ahoz,hogy normalis illesztessel megold, sztem kezbol love szinte 0 az eselye (az en remegos kezemmel legalabbis tuti), eros kontrasztos helyzetekben en a hdr-t probalom hasznalni, levegovisszatartva, hogy minel kisebb legyen a halo efekt a targyak korul.
Esetleg az AF/AE lock-kal es/vagy kezi fokuszalassal lehetne meg probalkozni, bar ez szerintem elegge makfaktoros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Autós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest