Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

Jó teszt lett, el is döntötte nálam, hogy ha lesz lehetőségem, akkor inkább a HTC-t fogom megvenni kipróbálásra, nem a samsungot. (Főleg hogy a samu egyetlen előnye, a szabad buherálhatóság is odalett ha jól olvastam a híreket) Ami ismert hiba/hiányosság számomra az a gyorskapcsolók hiánya, de ha ez valóban pótlásra kerül a frissítésben, akkor oké. Tudom, van rá app, de az nem illeszkedik a sense kinézetéhez. Ez tipikusan egy olyan telefon, aminek ugyan android az alapja, de már-már olyan, mintha a htc saját rendszere lenne. Ezt nem szabad elrontani más launcher telepítésével, vagy olyan programmal ami beépül mindenhova, és az ikonkészlete elüt a htc féle sense stílusától. A másik komoly gond számomra, hogy a fülesről lehagyták a vezérlő gombokat. De látom van a HTC-nek ilyen fülese, csak bosszantó, hogy ez is megdobja az árát...
    Ami hideg zuhany volt számomra, az az, hogy megint elszabták a multitaskingot. Remélem javítják. Bár ha tényleg a fullhd felbontáshoz köthető, az elég szomorú. Főleg, hogy én továbbra is tartom, hogy ekkora méretben fölösleges ez a felbontás. Fejlesszenek, tegyék is bele akár, de csak akkor, ha a többi alkatrész és szoftver is felkészült rá...
    A Double Dip nagyon tetszik, azt biztos beszerzem mellé, ha úgy alakul.

A többieknek: A MA-n nem lehet ilyen hosszú teszt, mert erre nincs idő. Kevés rá az ember, itt hetente legalább 4-5 teszt megjelenik, és ez csak egy apró szelete a melónak. Plusz nem engedhetik meg, hogy máshol hamarabb legyen teszt. Plusz nekik vissza is kell adni, megy a következő tesztelőnek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés