Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Hú gyerekek. Kezdem szégyelleni magam, hogy ezt a "szart" megvettem De sebaj! Legalább nem jön velem szemben mindenki kezében.
-
zsolt0017
tag
válasz theBigFace #800 üzenetére
Elmondod, mivel nem nyultak volna félre ? Szerinted mi lesz az osszes többi csúcskészülékben idén ?
[ Szerkesztve ]
-
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #804 üzenetére
Vajon most melyik Sonyra fog hasonlítani?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
fondorlatos
aktív tag
Külsőre tetszik, de a tesztben említett hibák miatt szóba sem jöhet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A továbbiakban maradjatok a topik témájánál, ne az írjon ide, aki ismer olyat, aki hallott arról, hogy látott már valaki ilyen telefont!
-
fravik
tag
Ez a srác az M9 kameráját a Sony Z3 kamerájával hasonlítja össze.
Ez alapján, minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy vannak képek, amik az M9-nél színvilágban/élességben/fényességben (nálam mindenképp) viszik a pálmát. De ez szubjektív, mert valószínűleg ez egyéni preferencia kérdése, hogy ki szereti a melegebb árnyalatokat és ki a kicsit ridegebbeket. A srác azt mondta, hogy a Z3 képei közelebb állnak színben a valósághoz, mondjuk ő látta élőben.
Az esti képeken kell még az M9-nél kicsit javítani, mert rengeteg részlet veszik el a sötétségben. Ezt már korábbi videók is tanúsítják. Nem hinném, hogy ez szimpla szenzor probléma, lehet ezen még szépen finomhangolni. Én szorítok.Az OIS hiánya amúgy főleg a videónál jelentkezik, ahol ezen kívül valahogy a Sony mikrofonja által felvett hang nekem jobbnak tűnik.
Az auto focus is jól teljesített."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
keIdor
titán
Amúgy szerintem az M9+ érkezésével csökkenni fog ennek az ára. Csak nem lövik azt e fölé.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Sebestyen01 #820 üzenetére
Nagyobb kijelző, MTK(?) SoC, fingerprint scanner. Ennyi.Szép vagy mondhatom..
Amúgy tényleg ronda.(#818) Pinda25 Te miért vagy itt? Bizonygatod, hogy szerinted szar a készülék miközben minden második hsz már arról szól, hogy nem is lett olyan rossz. De ezt csak te nem tudod felfogni.
+ ha már így benne vagyok az offba akkor egy M10 render: [link]
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Sebestyen01
őstag
válasz s3nsitivity #821 üzenetére
Kivancsi leszek melyk MTK lesz benne... nincs bajom vele de az a hangszoracs kozepenvektekenkedo samugomb pfujjjj!
-
Blyan
félisten
Ez már egyszer felbukkant, mint M9 render. Tolódik, mint a válogatott....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
[link] pár tok ha valakit érdekel.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
válasz philoxenia #816 üzenetére
Ez nagy duma,és igaz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
CptAdamica
veterán
Ajaj, most 1 évig mindenki ezt a renderert fogja isteníteni és mikor kijön az M10, akkor pedig sírnak majd, hogy miért nem ilyen lett.
Megyen!
-
Sebestyen01
őstag
válasz CptAdamica #826 üzenetére
Lehet ilyen lesz! Ha igen megvettek ilora mert szep nagyon!
-
Blyan
félisten
válasz Sebestyen01 #828 üzenetére
Már ez is jó lett volna, de sajnos nem ilyen lett... Nekem ez lenne a csúcs, pedig a mostani is jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nagyúr
Asszem januárban láttam meg először ezt a concept-et.
Azóta háttérképem 3 monitoron az ezüst verziós.
Én ezt vártam,azt hittem ilyen lesz,mert nagyon sokáig azt beszélték,hogy teljes üveg előlapja lesz.Amikor majd a HTC feladja a Boomsound-ot (miért tenné),akkor talán megoldható is lesz a teljes üveg előlap.
Ha a G4 valóban olyan ütős lesz,akkor az még befigyelhet az M7 helyére.
Csak a kijelzője legyen olyan,mint amit rebesgetnek.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
Sh4rk
aktív tag
-
-
theBigFace
tag
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Hát szerintem teljesen tökéletes ez a FHD felbontás, egyes hírek szerint az s810-es a legjobban az FHD-t kezeli lehet, hogy a HTC számolt vele és minnél jobbat akarta kihozni a telefonból maga módján lehet, hogy sikerült.
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
-
nagyúr
Ja hogy te így értetted...
Oké.Azt hittem már konkrét specifikációt is tudtál róla.
Ha így lenne,akkor utálnám a HTC-t,hogy nem ezt adta ki.#842 Sebestyen01 :
Alul felül hangszóró azt jelentheti,hogy sztereó,ami nem azonos a boomsound-al.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Sebestyen01 #842 üzenetére
Hát egy front facer hangszóró nem garancia a boomsoundra, lásd Motorola.
de a káva is a helyén van szóval lehetséges.
Amúgy ha ilyen lett volna akkor még a gagyi snapit is leszartam volna." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Sebestyen01
őstag
válasz s3nsitivity #844 üzenetére
Ja hogy a stereon tul a bomsound az valami uber hifi cucc? Fingom nincs azert kerdezem
-
nagyúr
válasz Sebestyen01 #845 üzenetére
Igen.
Telefonos berkekben az egy über hifi cucc.
Az M9 -ben meg már dolby hatást is kelt a a Boomsound,és meglepően jól.Ilyen hangzáshoz csak egy ütős tablet kellene a HTC-től.
Onnantól kezdve sokkal többen néznének filmet tabletről.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Kasya
nagyúr
válasz Klaus Duran #835 üzenetére
-
theBigFace
tag
válasz s3nsitivity #804 üzenetére
Egyes hírek szerint a P8 a Kirin 930 vagy 935-el fog jönni elvileg 64 bit, 8 mag, órajelet nemrudom a grafikusgyorsító az mind a 2 esetben Mali-T628mp4 várható ram méret az változó valahol 2GB valahol 3GB, belső tárhelyet nem tudok de! (szerintem ha esze van a huaweinek akk nem lesz 16 gb) majd valami lesz ezek az eddigi legfrissebbek amit tudok.
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
Bar1
aktív tag
Ezek a koncepciók csak rendereken jók, élőben csak egy sima műanyag üveggel borítva, egyáltalán ne lenne olyan szép.
Elég lenne alul-felül kicsit megnyújtani a hangszórórácsot, így eltűnne -az amúgy már nem is annyira zavaró- fekete sáv. Viszont a hangszóróácsoknak ugyanúgy szálcsiszolt fémből kellene lenniük. -
s3nsitivity
addikt
válasz theBigFace #848 üzenetére
Igen én is ilyeneket olvastam.
Egyébként már nincs is olyan messze.
Érdekel mi lesz ebből a SoC-ból. Hátha már egy kis nyers erőt is sikerült belepréselni.. Ez még akár az ő évük is lehet." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest