Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz idegbeteg18 #2950 üzenetére
Epp tegnap neztem be a media marktba, ott is 40-50.000 ft a hasonlo termek... szoval a 20e forintot nagyon eri!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dejvid8
őstag
Üdv!
M8-am van, de olvastam itt,hogy nálatok is voltak gondok az akkuval, hogy lassan töltődik fel stb.
Tegnap telepítettem fel a Lollipop-ot, és azóta mintha lassabban töltene,és talán gyorsabban is merül.
Az Ampere-vel 400mA-t mér(gyári 1A töltővel), kicsit kevesellem
Érdemes megcsinálni rajta azt az akkumulátor kalibrációt? (amit a HTC ajánlott erre az esetre- itt a fórumon feenty kolléga írta le)Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
feenty
aktív tag
Ez érthető. Ez nem egy átlag magyar pénztárcájának van kitalálva.
Mikor megkaptam ezt a telefonhoz akkor én is gondolkodtam rajta, hogy eladom mert már volt itthon egy viszonylag jó BT hangszóró, de tudtam, hogy annyit nem kapnék érte amennyit ér. Így inkább eladtam a régit és ezt megtartottam. Nagyon jó szolgálatot tesz, mivel a kocsimból kibuheráltam a fejegységet. Helyette most ez az autóhifim Ha kiszállok csak bevágom a táskába és tuti nem törik fel érte a kocsit" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Tiger.
nagyúr
Mi is tudunk ilyen lassított videó felvételeket készíteni, vagy csak az iphonosok?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
-
feenty
aktív tag
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Tiger.
nagyúr
Ha nagyon nézed megtalálod a szitakötőt kép
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Klaus Duran #2962 üzenetére
DSLR ezzel hívd fel az ük apádat js és nézz filmet róla és esetleg játsszál róla.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Klaus Duran #2964 üzenetére
Hol a poén?
-
Stunts666
őstag
válasz Klaus Duran #2964 üzenetére
Hát nem vette...
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudom, lehet szerencsem volt, de en 1 nap alatt eladtam.
Tobb jelentkezo volt ra, sot az egyik munkatarsam is megvette volna, mikor megtudta, hogy eladtam, de mar odaigertem az egyik forumtarsnak itt, igy nem volt mit tenni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Titye75
csendes tag
Bizony-bizony, én voltam az a szemfüles fórumtárs, mikor megláttam hogy eladó, egyből lecsaptam rá!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
feenty
aktív tag
válasz HUTCHDB #2970 üzenetére
Anno volt egy Toshiba netbook-om (NB550D) beépített HK hagszórókkal ... Az is ha megszólalt valahol az emberek nem hittek a fülüknek, hogy egy netbook ilyet tud szólni. Azóta nagyon nagy HK fan vagyok!
[ Szerkesztve ]
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
HTC HU facebook
"Megérkezett a HTC One M9+! Lenyűgöző kamera, kiváló hangzás és stílusos készülékház. Augusztus végétől elérhető Magyarországon is."
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
fravik
tag
válasz Klaus Duran #2972 üzenetére
Ha fele annyiért adnák, mint az M9-et se kellene... nem tetszik a kerek kamera és az ujjlenyomatolvasó helye sem, nem beszélve a hangszóró kettévágásáról általa... a procit nem ismerem, ha nem is melegedik annyira - kétlem + az M9em sem volt még sosem olyan forró, ami elviselhetetlen lett volna - akkor sem hinném, hogy akkora pozitív löketet adna neki.
Sajna ez egy próbálkozás, hátha sikerül még egy kis szeletet lecsípniük a tortából, bár nem igazán fer dolog szvsz egy eredetileg csak a távolkeletre szántnak meghirdetett telefont mégiscsak kiadni az EU-ban... na mindegy."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
-
Bar1
aktív tag
Tud valaaki segíteni, hogy tesztelhetem, hogy jól működik -e a GPS? Semmilyen program nincs még telepítve, netre sem mentem fel vele, "nyersen" hogy lehet ellenőrizni segédprogramok nélkül?
-
Tiger.
nagyúr
válasz Klaus Duran #2974 üzenetére
A facebookon azt hiszik egy páran hogy az m9+ erősebb Ja és drágább
-
feenty
aktív tag
*#*#3424#*#*
Jobb alsó sarokban "More" aztán pipa az agps-re....
ElvilegSzerk.: Nem biztos, hogy ilyesmi tesztre gondoltál, de a célnak megfelel, és semmilyen extra alkalmazás nem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
feenty
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
Volt mar masnal olyan hogy nem kapcsolt ki a kijelzo, ritkan fordul elo, eloszokott.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Klaus Duran #2972 üzenetére
Érdekes, nekem holnap hozza a futár.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Bar1
aktív tag
Köszi, kikapcsoltam, de ugy nem nyitja meg a Google-terkepet. Ha nettel vettem igenybe, elöször nem volt pontos a jel, majd utana teljesen (ez akkor a mühold miatt lehetett, gondolom).
Ha csak önmagaban a Hely-nel beallitottam, hogy csak GPS-es helylekeres, akkor neha megjelent a muholdikon, de a fökernyon nem jelent meg, hogy Budapest. Egy ido utan eltünik a müholdjel, ez mit jelent? Nem kellene allandoan kijeleznie?Van valami mas, ahol meg ki lehetne probalni a GPS-müködeset vagy azt, hogy jol latja -e a müholdakat segedprogramok nelkül?
-
feenty
aktív tag
Azért tűnt el mert nem volt rá szükség. A sense óra és időjárás widget csak X időközönként frissít. Akkor kéri csak le a helyadatokat amikor frissít. Ha folyamatosan menne akkor igencsak szerény akkuidőre lehetne számítani hisz a gps eléggé energiaigényes.
Segédprogram nélkül sajna ettől jobb tesztet nem tudok." everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Pocee
senior tag
Szerintetek vagy akinek sok HTC-je volt,mert nekem a One X volt az utolsó,mennyi ideig lesz támogatott az M9?
Mr.Brightside
-
-
feenty
aktív tag
Ettől frissebb lesz az új, és más régió is a miénk. A főverzió szinte biztos 2 lesz, de utána minimum egy 10-es jön, a régiókód nálunk tuti, hogy 401 lesz.... Szóval nálunk valami ilyesmire kell majd számítani: 2.X.401.Y, ahol az X minimum 10, hiszen a mostani kiszivárgott WWE rom a 2.10.401.1 verziószámot viseli.
Amit te linkeltél a képen az a most esedékes-előtti kiszivárgott verzió egy másik régióba.
Kicsit lehet kuszára sikerült, de talán érthető." everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest