Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Fitzgerald #74 üzenetére

ja vonatozásnál jó lehet elütni az időt vele, persze

Nem úgy értettem hogy nincs értelme, inkább úgy hogy én leszoktam erről, ha lenne komolyabb telóm, mondjuk egy sgs4, akkorse hinném hogy nagyon rákapnék, hacsak nem vonatoznék :)

de tény amikor 2010-2011-ben toltam vele néhány látványosabb grafikájú játékot, eléggé futurisztikus volt nekem, hogy egy ilyen kis gép mire képes (tudom azóta már a Crysis 3 fut a legújabbon :D ), pofás volt

Mondjuk hardveresen messze a legizmosabb telefon volt az sgs (Exynos+SGX 540) szóval ebben nem spóroltak legalább, hamár műanyagból van

mondjuk azelőtt volt egy Samsung Monte-m pár hónapig(nem volt egy nagy szám), de azelőtt butatelefonom volt, szóval nekem nagy dolog volt

aztán elmúlt a varázs, eléggé hamar le is merült ilyenkor, szóval hanyagoltam

ha unatkozom, akkor netezek, vagy egyszerűbb játékokat tolok, pl sakk, malom

mondjuk a sakk elég futurisztikus mobilnettel, mitudomén ülsz a koszos békávén és egy brazil figurával sakkozol Sao Paulo-ból, vagy egy indonézzel

ez már a 21. század, még a sima sgs is nekem :)

• quailstorm

félisten

válasz Fitzgerald #74 üzenetére

Mellékesen az iPad2+i4 tulaj havernak egy P4-es roncsa van otthon, teljesen átállt ezekre. Szóval nála ez maximálisan igaz. (mielőtt jön a szokásos honnanvanennyipénz miért nem a gépet fejleszti szöveg, i4 Svédből van, rokonoktól, ingyé, és függő, Samsung Monte a telója, iPad2 meg vágya volt még a maga idejében és megdolgozott érte)

Egy Plants vs Zombies például sokkal jobb táblán, mint gépen. Meg kell találni a minőséget mindig. Igaz a második rész keményen micropaymentes lett :(((

Új hozzászólás Aktív témák