- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Fitzgerald #74 üzenetére
ja vonatozásnál jó lehet elütni az időt vele, persze
Nem úgy értettem hogy nincs értelme, inkább úgy hogy én leszoktam erről, ha lenne komolyabb telóm, mondjuk egy sgs4, akkorse hinném hogy nagyon rákapnék, hacsak nem vonatoznék
de tény amikor 2010-2011-ben toltam vele néhány látványosabb grafikájú játékot, eléggé futurisztikus volt nekem, hogy egy ilyen kis gép mire képes (tudom azóta már a Crysis 3 fut a legújabbon
), pofás volt
Mondjuk hardveresen messze a legizmosabb telefon volt az sgs (Exynos+SGX 540) szóval ebben nem spóroltak legalább, hamár műanyagból van
mondjuk azelőtt volt egy Samsung Monte-m pár hónapig(nem volt egy nagy szám), de azelőtt butatelefonom volt, szóval nekem nagy dolog volt
aztán elmúlt a varázs, eléggé hamar le is merült ilyenkor, szóval hanyagoltam
ha unatkozom, akkor netezek, vagy egyszerűbb játékokat tolok, pl sakk, malom
mondjuk a sakk elég futurisztikus mobilnettel, mitudomén ülsz a koszos békávén és egy brazil figurával sakkozol Sao Paulo-ból, vagy egy indonézzel
ez már a 21. század, még a sima sgs is nekem
-
quailstorm
félisten
válasz
Fitzgerald #74 üzenetére
Mellékesen az iPad2+i4 tulaj havernak egy P4-es roncsa van otthon, teljesen átállt ezekre. Szóval nála ez maximálisan igaz. (mielőtt jön a szokásos honnanvanennyipénz miért nem a gépet fejleszti szöveg, i4 Svédből van, rokonoktól, ingyé, és függő, Samsung Monte a telója, iPad2 meg vágya volt még a maga idejében és megdolgozott érte)
Egy Plants vs Zombies például sokkal jobb táblán, mint gépen. Meg kell találni a minőséget mindig. Igaz a második rész keményen micropaymentes lett
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR