Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
Tegnap előtt én is felraktam a 2.2-t. Minden szép és jó volt, de tegnap nem indult a mobilnet.
Újraindítás, fr, telefon a szolgáltatónak, telefoncsere, kártyacsere...konklúzió: régi a SIM, még a narancssárga pannon gsm-es
Még azért a hétvégén "tesztelek", bár eddig ez tűnik a probléma gyökerének.
Ecliar alatt szépen futott, a Froyo már túl okos lehet neki.
Már vártam, mikor bukkan fel, de azért fáj az az 5 rugós kártyacsere díj . -
Brain75
senior tag
válasz kiskacz #6852 üzenetére
És az tuti jó lesz neked ??
Neked Desire van de volt szerencsém a Galaxy's hoz is.
Nekem nem nagyon jön le a telefonról hogy egy csúcsmodell. Kicsit játéktelefon érzete van az embernek amikor kézbe veszi.
De ízlések és pofonok, kinek a pap kinek a papné.
Sok szerencsét hozzá./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
darkpower
aktív tag
Más nem tapasztalt olyat,h a htc időjárás widget folyton meghal? kb naponta kell újra kiraknom mert gondol egyet, és eltünik róla minden... Csak froyo óta van ilyen, és főleg a factory reset után :p
-
-
N4ri87
senior tag
válasz darkpower #6855 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam. Bár nálam nem olyan tragikus, mint nálad, de elő fordul, hogy csak az órát látom. Bosszantó és asszem senki nem tudja a gyógymódot.
Ha esetleg valakinek mégis a megvan a hatalma a megoldáshoz, ossza meg a néppel. THX[ Szerkesztve ]
C805
-
-
Brain75
senior tag
válasz kiskacz #6856 üzenetére
Nekem már egy jó ideje ROOT-olt a gépem mert kellett a hely.
Amúgy a sima gyári Froyo van fenn egy APP2SD-vel./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
r3v0Lut10n
senior tag
esetleg bezárogatod a sense-t néha?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
Brain75
senior tag
Ez akkor fordulhat elő ha sűrűn változtatsz helyet ahol vagy. A cellainfóból veszi a helyet aminek az időjárását le kell töltenie.
Sokszor járok ki Dunakeszire és akkor mikor odamegyek rendszerint megbolondul amiatt hogy nem tudja eldönteni hogy Budapest vagy Dunakeszi.
A weathers.com adatait használja annál viszont előfordul hogy nem lehet az adatokat letölteni.Nálam is előfordul ilyen de csak akkor amikor helyet változtato és egy kicsit megkavarodik a sok cellainfó váltogatástól.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Brain75 #6850 üzenetére
na és próbálva lett ?
az oldal nem jön be. hol lehet elérni a programot ?
[ Szerkesztve ]
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
Brain75
senior tag
válasz r3v0Lut10n #6866 üzenetére
Én nem próbáltam mert nekem már régóta ROOT-olt a gépem, ezt a hírt ma találtam és az oldal még egy fél órával ezelőtt működött
Most nekem sem jön be.Olvastam egy kicsit utána és sok helyen azt írják működik de olvastam olyat is hogy valakinek nem ment.
Gondolom azért itt is befolyásoló tényező az hogy szolgáltatós a masina vagy sem./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Brain75 #6867 üzenetére
független, de honnan tudnám elérni? akkor kipróbálnám. ez a gyári 2.2-es froyo up után is műxik ?
-
Brain75
senior tag
válasz r3v0Lut10n #6868 üzenetére
Most megy az oldal amit linkeltem.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Brain75 #6867 üzenetére
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=399&t=134650
letölt, install. ok, ok, ok, ok
aztán végén "Failed ! No --- Fu goo ---"na most akkor mi van ?
-
trblaise
tag
válasz r3v0Lut10n #6868 üzenetére
Kipróbáltam és nekem "Failed" üzenettel elszáll. Ezelőtt nem rootoltam, teljesen gyári, 2.2-es frissítésű a telefon.
Szükségem nincs rootolásra, csak gondoltam kipróbálom. -
Brain75
senior tag
válasz trblaise #6873 üzenetére
Hát akkor sajnálom emberek. Mondom hogy olvastam olyat is hogy működött és olvastam olyat is hogy valakinek nem működött.
Én még akkor ROOT-oltam amikor még nem volt 2.2 emiatt nekem nincs szükségem rá, de olvastam a hírt és azért linkeltem ide be hogy hátha valakinek működik a dolog és akkor "öröm és bódottá".
Ha valaki nagyon ROOT-olni akarja a telefonját de már felrakta a gyári 2.2-őt arra is van megoldás csak előtte le kell butítani a gépet vissza 2.1-re egy radio downgrade-el együtt.
Ez is megoldható gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Brain75 #6874 üzenetére
Kicsit furcsa, hogy a semmiből feltűnik egy programozó, aki egy rakat készüléket képes rootolni. Most vagy egy zseni, vagy talált egy olyan eddig nem ismert biztonsági rést, amin keresztül ez sikerül neki... vagy kamu.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Brain75 #6874 üzenetére
Kicsit furcsa, hogy a semmiből feltűnik egy programozó, aki egy rakat készüléket képes rootolni. Most vagy egy zseni, vagy talált egy olyan eddig nem ismert biztonsági rést, amin keresztül ez sikerül neki... vagy kamu.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
Viper26
nagyúr
Nem is olyan egyszerű beszerezni mint gondoltam.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
racerx
őstag
Dehogynem, 2.2 után, de a factory reset segített valami, bár nem lett olan mint előtte (2.1-en).
Az a poén hogy a beautiful widgets hasonló widgetje , a factory reset előtt tökéletes volt (2.2), reset után meg szarabb mint a gyári.
Pedig az előtte szuoer pontosan kiirta menet jözben is, hogy hol járok, a gyárinál ezerszer pontosabban és gyorsabban.... -
Zirowe
nagyúr
De neked hogy sikerült felrakni?
Én tegnap este cseréltem romot, felraktam a leedroid legújabb verzióját, aztán megcsináltam a boot animáció leírásában szereplő dolgokat az átnevezett desire boot file-al
adb devices
adb remount
adb push bootanimation.zip /data/localmegnéztem file managerrel, hogy tényleg ott van a, ott is van, de indításkor a zöld fehér htc logó után fekete képernyő pár másodpercig, utána meg már a lock screen-em fogad. A gyári integetős (és idegesítő ) androidot lecserélte legalább, de a fasza bios boot nem látszódik.
Mi lehet vajon a baj?Másik, szintén leedroid rommal kapcsolatban: bementem a get more htc widgets menübe, letöltöttem mindegyiket, kettőre alapból mondta, hogy installed, a többire kis idő után kiírta, hogy downloaded, de más semmit, viszont újraindítás után megint az alap kettő installed, többi meg semmi, megint letöltöttem őket, de semmi változás.
Hogyan tudom őket letölteni, telepíteni és használni?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
peti_t
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó kis programot javasolni, ami számolja az adatforgalmat?
Az lenne a királyság, ha külön lehetne a wifi-s és mobilnetes forgalmat.
Előre is köszi!Péter
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Azt mondjátok már meg nekem, hogy ha valahonnan kimásolok egy telefonszámot akkor azt hogyan tudom felhívni?
Vagy akár a netről elküldük egy telefonszámot a telefonra a Chrome to Phone segítségével. -
sippet
senior tag
-
03061981
tag
Menü->Settings->Call->Additional settings->Caller ID
Na nekem ez inaktív, de én nem is tudok úgy telefonálni, ha ki van kapcsolva a számküldés. Nem csak a Dézin, semmilyen telefonon!Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
LouiS22
veterán
válasz james008bond #6884 üzenetére
Csak egy picit olvass vissza, alig egy napja írtam le...
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Zenelejátszó szoftvert keresek de nem találtam ilyen kritériumokkal: mappánként jelenítsen meg(mert előadónként külön mappát hoztam létre), hangszínszabályzó és lejátszási listák.ha valaki tud olyat amiben legalább a mappánkéti ... megvan akkor pls. ossza meg velem!
köszi
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LouiS22
veterán
válasz BenHans #6892 üzenetére
MixZing? Mortplayer?
De szerintem a HTC lejátszója is szépen teszi a dolgát, csak legyenek rendesen taggelve az albumok, plusz legyen megcsinálva a lejátszási lista.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz james008bond #6884 üzenetére
ROOT-tal, elérhetővé válik a Market fizetős része is (market enabler-el), illetve egyéb ROM-okat használhatsz, valamint app2SD-vel telepíthetsz programokat a memóriakártyára.A telót gyakorlatilag "átvered", és azt "hiszi", hogy az SD kártyán az alkalmazásoknak leválasztott (partícionált) terület a belső memóriához tartozik.
Még meg sincs a telóm csak olvasgatok.Ha valami nem jól szerepel javítsatok ki nyugodtan.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BenHans
addikt
válasz LouiS22 #6894 üzenetére
Letöltöttem a 'mortplayer'-t, úgy rendszerezi ahogy én szeretném, nekem átláthatóbb, de persze megvannak HTC music player-ben is a playlistjeim, csak vannak olyan helyzetek ahol a mort használhatóbb.
jó a cucc,
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
gps76
őstag
Olyan megoldást keresnék,amivel nem csak a bekapcsoló gombra éledne fel a telefon,hanem bármelyik alsó gombra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest