Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Urak, ma kezembe került végre a Desirém, informálódok róla ahogy tudok, de gyorsba lenne pár kérdésem:
- GPS hogy müxik? gmapsen kívül mit lehet rá tenni?
- hogy lehet progit rátenni? csak ha telóról netezek? de nincs netem rajta. pl appbrian-ról másképp nem lehet leszedni cuccokat? vagy honnan ajánlott és hogy?
- magyarítani lehet valahogy?
- legújabb android verziót érdemes rátenni? telenoros a cucc, ez nehezítés, mi?iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
esetleg AVI lejátszóról tud valaki? vagy semmiképp sem lehet?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
még azt megkérdezném, hogy a képnézegetőnél be lehet valahogy állítani hogy ne mutassa külön az albumborítókat? mert elég zavaró hogy fenn van 40 album és mindegyiket külön mappába teszi itt, és nehéz megtalálni a fényképeket.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
közben eszembejutott hogy az is érdekelne, be lehet állítani valahogy a telefonkönyvben a nevek elrendezését? hogy vezetéknév legyen elöl?
-
sid87
senior tag
nah..
azt írja ki bekapcsolás után:
Sorry!
The process android.process.media has stopped unexpectedly. Please try again.
ez mi a fene?
meg gyakran furán viselkedik a rádió..
-
sid87
senior tag
köszi az eddigi válaszokat!
azt írja kevés a phone memory, ami érthető, mivel sok progit rátettem. namost nem lehet memkarira tenni a progikat? mert ilyen opciót nem láttam, vagy rossz helyen néztem...
-
sid87
senior tag
Akkor senki sem tud abban segíteni hogy a memóriakártyára települjenek a progik és ne a telóéra? mert már nincs helyem, és feltennék még progikat...
-
sid87
senior tag
nem tudjátok miért lehet az hogy sd kártyára rátettem zenét, van amelyiket látja a lejátszó, van amelyiket nem. más lejátszóval is ezt csinálja. astroban pedig ott van, és onnan le is lehet játszani.. fura..
-
sid87
senior tag
Üzemidőre írnék egy saját tapasztalatot, hátha valakit érdekel.
tegnap töltöttem fel lefekvésig a telót 100%ra, éjjel be volt kapcsolva, ébresztett, aztán telóztam 5 percet, zenét hallgattam 30 percet, wifiztem 15öt, nyomkodtam, állítgattam rajta most este, és most van 53%on a töltöttség. Számomra ez teljesen megfelelő.
-
sid87
senior tag
válasz agent2.0 #4769 üzenetére
én is telenor mélyéről túrtam a telót, de nekem nincs semmi bajom vele, amire én használom tökéletes. ilyen friend streamet pl nem is próbáltam ki, mert nem érdekel.
amúgy rátettem én is egy BRANDO Ultra Clear Protector Plus-t. vaciláltam, de végül bevállaltam. tényleg igen jó, észre sem venni, csak annyi gondom van vele hogy van 3 karc szerű szöszmösz? most a képernyőn, amit nem lehet eltüntetni, tehát mintha már karcos lenne. ez normális, vagy levegyem újra és tisztítsam meg a fóliát?
-
sid87
senior tag
válasz Dinamiq #4781 üzenetére
valószínűleg akkor ott maradt valami szösz.. de akkor nem babrálom már, csak rosszabb lesz valszeg. kibírom valahogy, annyira nem feltűnő, csak fehér háttérnél.
-
sid87
senior tag
válasz hoffman_ #5029 üzenetére
én kipróbáltam már pár hetes desire tulajként a galaxy-t, de nem váltanék rá. samsung egyáltalán nem jobb. a felhasznált anyagok is a htcnél jobbak, élmény fogni ezt a telót.
-
sid87
senior tag
vajon telenoros desirére is lehet a 2.2-t feltenni? 25 mega helyen kívül mi kell még? milyen backup? semmi?
-
sid87
senior tag
telenoros vagyok, ma frissítettem pár órája.
nagyon gyorsan megvolt, zökkenőmentesen.
semmi probléma nincs nálam, egyből lehetett fényképezni, képnéző is gyors, böngésző is gyors, megy minden, semmi hibát nem találtam.
minek kell még most is rootolni, ha már lehet 2.2ben sdre másolni? ja, az enyém sosem volt rootolva, lehet ezért nincs semmi hiábám?
-
sid87
senior tag
ezzel a 2.2-vel a PDF olvasókban amiben van text view, nincs Ő Ű betű, pdf nézetnél meg van.. ez eddig nem volt gond... :S
-
sid87
senior tag
nem tudjátok miért van ha pdf-et konvertálok e-book kompatibilissé, miért tűnik el a "ő" "ű" betű?
-
-
sid87
senior tag
srácok, esetleg azt be lehet állítani valahol, hogy a naptárban a facebook események között ne legyenek ott a születésnapok? mert elég zavaró
-
sid87
senior tag
köszönöm, ennyire nem vagyok hülye..
de ezzel a módszerrel nem a csak a születésnapok tűnnek el, hanem minden facebook esemény, amire mondjuk azt mondtam hogy megyek. nekem csak ezek kellenénke, a születésnapokat nem akarom látni. így már világosabb?
-
sid87
senior tag
nekem ma felajánlott frissítést, másnál is volt ilyen? valami sense update, meg gmail fejlődés volt benne, még nem nyomtam rá igent, meglepett.
-
sid87
senior tag
Backup-al kapcsolatban tudnátok segíteni?
milyen lépéseket kell elvégezni, ahhoz, hogy egy full wipe után minden olyan legyen mint volt, csak a frissebb rommal? elrendezés, teló beállítások pl.
-
sid87
senior tag
miközben próbálkoztam rendesen működőképesre hozni a legújabb miui romot, egyszercsak ezt írta ki...
– Wiping data…
Formating DATA
Formating CACHE
Formating SDEXT
Eant mount /dev/block/mmcblk0p2
(File exist)
Error mounting /sd-ext/
Skipping Format…
(..)az sd-ext-et nem tudja mountolni sehogy se...
próbáltam utána olvasgatni, de igazából nem nagyon értettem mit kell csinálni... tudtok segíteni???egy kártyaújraformázás segíthetne??? :S
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
válasz pzoley #19210 üzenetére
megcsináltam, újra feltettem, aztán még újraindítottam és nem ment tovább a htc feliratnál... aztán látom hogy megint ez a hibája... szóval nem oldódott meg... pedig sokmindennel próbálkoztam. mit tehetnék? :S kezdek ideges lenni
pedig a minitoolban nem látok problémát az sd-vel :S
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
eddig kínlódtam vele, és arra rájöttem, hogy miután terminalban a2sd cachesd parancsal újraindíttatom, utána lessz megint rossz az ext partíció... másik kártyával kipróbáltam, azzal nem volt gond. most mi lesz? 1 hónapos sincs a kártya..
-
sid87
senior tag
válasz pzoley #19372 üzenetére
MIUI-Au oldalán van hogy a legújabb romverziónál hogy ha nem megy rendesen az a2sd akkor terminal emu-ba ezt kell beírni és jó lesz.
a régi 8 gigás kártyát visszatéve akkor teljesen jó, mit tehetnék az új kártyával??? nem akarom elhinni hogy egyik percről a másikra ilyen baja lesz... fura mert sdcard mappa sosem volt hibás, csak ez az ext3..
-
sid87
senior tag
mellesleg kipróbáltam a MIUI-Dev rommal is, ott ugyan nem kérték ezt a terminál kódot, viszont az a2sd tárhelyet csak 18 megának látta az 1 giga helyett, és folyamatosan kevés phone memory riasztása volt... ez is érdekes
-
sid87
senior tag
Miután visszavittük a memóriakártyát a boltba, azt mondták hogy nem szabad partícionálni, meg kb minden munkatársa is ezt mondja apámnak... ezt eddig miért nem olvastam sehol? van egy 16 gigás vadi új kártyám, kíválóan megy, de a telóba nem tudom betenni, mert nem bírja az ext3mat... szóval hajamrakenhetem... zsír
-
sid87
senior tag
válasz siofok #19730 üzenetére
hogy nem illik partícionálni, mert nem arra készült. azt mondták csoda hogy a régebbi kártyám még most is megy :S
(#19732) LouiS22: azért CD írás más, max ha azt mondanád hogy a CD-t partícionálod..
-
sid87
senior tag
pzoley: asszem megmentettél! feltettem a miui 1.28as általad módosított romot és jól működik a 16 gigás kártyámmal! végre megnyugodhatok... THX!
viszont a theme manager FCket dobál
ÁHHH ahogy ezt elküldtem már el is romlott az egész.. ha újraindítom minden beállítást elfelejt, Launcher FC-k, ha alvóba teszem, után nem lehet feloldani.. a gombok világítanak és elalszanak picivel később ahogy kell, de nem jelenik meg semmi a képen..
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
válasz pzoley #19875 üzenetére
azóta hirtelen jó lett. fura hogy néha jó néha nem a cucc. van pár perc mikor mintha tökéletes lenne, utána megeint jön csomó hülyeség..
ezt tettem fel:
MIUI_Au.1.1.28b-Data2sd+iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz pzoley #19905 üzenetére
arra írtam hogy ezzel megmentettél, mert más rom még ennyit sem tudott, még nagyobb hibákat dobott... itt kezdtem reménykedni. ext3 partíció továbbra sem jó ebben a memóriakártyában, de 16 gigás 1 hónapos kártyát nincs szívem csak úgy a polcra feltenni.. :S
-
sid87
senior tag
válasz pzoley #19927 üzenetére
feltettem a data2sd romod a működő sd-mre, és itt is lassú a wake. megnyomom a power gombot és 2-3 másodperc múlva jelenik meg a kép... azért lehet mert csak class4es a 8 gigás kártyám? mert akkor lehet sima a2sd romot tennék fel, de olyat nálad miuiban nem látok (újabbat)
Kingston 8GB Class4:
write speed is 2MB/s
reading speed is 11MB/s[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
válasz kokler #19947 üzenetére
Azt mondod h 1-2 nap után megjavul? Mert ha igy van akkor nem törölnék le minden adatot róla...
Pzoley: köszönöm, akkor biztos az a baj h volt rajta még rendszerfájl a kártyán.
-
sid87
senior tag
válasz RootRulez #20306 üzenetére
Én nem vagyok nagy név a topikban, de pár saját meglátást tudok mondani.
Htc vagy motorola? Motoroláról sosem hallottam jókat.. ez jelenthet valamit.
Desirében tetszik az anyaghasználat, dizájn, mondhatjuk üde színfoltnak a sok egyforma tégla között.
Miui romok nálam sokat számítanak, kedvelem a megvalósítást.Fél éve használom és meg vagyok elégedve. Szerintem itt már az ember egyéni döntése h melyiket válassza. Olvass teszteket nyomogasd őket és amelyik szimpibb..
-
sid87
senior tag
Pzoley: 28b re rátéve az r1et kell valamilyen wipe?
-
sid87
senior tag
pzoley: feltettem a 28 R1 romot, minden beállítás és progi elveszett. gondoltam nem baj, akkor formatálom a kártyát, hogy ne legyen lassú a wake. szűz kártyára feltettem a romot, és ugyan úgy lassú a wake... :S szóval így nem tudom használni, van mikor csak 4. gombnyomásra jelenik meg a képernyőn a kioldó rész...
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Urak, feltettem a MIUI 1.2.4 r1 re az r2őt és a btc feliratnál nem megy tovább.. pedig sokat vártam és többször is próbáltam.. mi lehet a baj? Próbáljam a pzoley felé r2őt rátenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest