Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz 03061981 #6800 üzenetére
Jó, tudom, hogy az időjárás widget kiírja, hogy hol vagyok, de mégiscsak, ha az 5000 ft-s teló is tudja ezt, és a dezi-ben is van ilyen opció, akkor működjön már, nem?
LouiS22: van save, csak újraindításkor törlődik/módosul..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Integra #6806 üzenetére
a hír csak arról szól h 1.5 alatt is megy már ... nem arról tesz említést hogy bármi űber gebasz javítva lenne nekem spec nem volt vele bajom (1.3.1)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
03061981
tag
Na! Ma rájöttem megint egy újabb ficsőrre (amit SOHA nem fogok használni!):
Ha USB-n csatlakozol a telefonhoz akkor megtudod osztani a 3g-t. Ezt eddig tudtuk, DE! Ha be van kapcsolva a WiFi a telefonodon akkor azzal tudsz kapcsolódni hálózathoz. Ergó, ha tönkre megy a notid WiFi-je akkor nem feltétlen szükséges kemény 3K-ért venni egy másikat.Továbbra sem olvastok használati útmutatót! Ha ezt tudtátok akkor bocs, hogy csak rabolom az időtöket!
Ennyi.
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
Zirowe
nagyúr
Akit érdekel innen meg tudja szerezni a rhufianos romon lévő bios féle boot animációt, amit utána bmelyik romhoz felrakhat.
Ja, és egy érdekes bejegyzés, amiből kiderül, hogy az android a plázacicák tucatterméke
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz 03061981 #6809 üzenetére
az én időmet nem raboltad, ez újdonság volt
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
benyito
csendes tag
"az android a plázacicák tucatterméke-használhatatlan"
beszarok, nem érzem magam fanatikusnak de ez azért elég sok hozzánemértést igényel hogy valaki ilyent írjon. egy nagy kupac fikázás az egész blog, nagyon unszimpiA repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
Dinamiq
tag
-
r4z
nagyúr
Én csak kódokkal tudok szolgálni, ha nem lettek volna még. Nem tudtam őket kipróbálni, de a Power Button-átállításra kiváncsi vagyok, működik-e
HTC Desire kódok (Pontosabban sima Android kódok, de Dézin is menniük kell)[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Viper26
nagyúr
Mostanában honnan érdemes leginkább beszerezni a telót?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
-
Játékos
addikt
válasz Coyote01 #6786 üzenetére
Hali!
Kerestem, de egyelőre nem találom azt a cikket, amit ebben a témában olvastam vagy 2 hónappal ezelőtt. Egy srácnak is ez volt a problémája, hogy mindig oanaszkodtak neki a "másik oldalról", hogy mi ez a sistergés?! Bement a T-hez, a problémával, ők meg küldték a szervízbe. A szervízben első körben alaplapcserét akartak csinálni, majd végül kiderült a lényeg: csak T-s hálózaton, illetve aktív adatkapcsolat mellett bonyolított hívások esetén volt meg a hiba. A szervíz a T-re mutogatott, a T viszont nem akarta cserélni a telefont gariban!
Ha megtalálom a cikket, linkelem neked, de a lényeg ez dióhéjban.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
tgb
senior tag
Lehet volt ròla szò,ha sms iràsnàl az èkezetes karakterekből a balra dőlőeket valasszuk akkor megmarad a 160 karakter üzenetenkènt!
[ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
sippet
senior tag
feluletes kereses utan nem talalom, ki irta a wifi in-app toggle-t, de innen is puszi, nagyon jo cucc!
-
patakidr
aktív tag
Feltelepítettem a Sygic10-et. Rendben fel is települt, aktiváltam. Meg tudnátok mondani, hogy miért nem látja a műholdakat? Mert az elején kiírja, hogy várakozás érvényes jelre, de egy pálcikát sem talál, sem a kör alakú sematikus égbolt ábrán nem látok műholdat. (természetesen be van kapcsolva a GPS a telefonon)
Mi lehet a gond?
Köszi! -
gofry
senior tag
ma bemutatott froyo fícsör a googletől: [link] nem nagy durranás de angolul beszélőknek jól jöhet
-
03061981
tag
válasz patakidr #6840 üzenetére
Felraktam, pontosabban aktiváltam, mert azt még valahogy nem sikerült, nem volt fontos.
Nekem egyből talált jelet! Kimentem az udvarra és volt jel. WiFi be volt kapcsolva, bár nem hiszem, hogy ez számít. Én már Tattoo óta ezt a navigációt használom.
Lehet csak placebo, vagy most este nagy a csend, de amikor rányomok a hang kiválasztására mintha hangosabban beszélne az a Laura!Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
LouiS22
veterán
válasz Viper26 #6818 üzenetére
Market Enabler a progi neve, mondjuk én Desire-n még nem használtam, csak anno Hero-n.
App2SD - kicsit google-ozz, kérlek, tele van a net használható leírással. Root nélkül viszont nem fog menni, úgyhogy először azon essél túl
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
Brain75
senior tag
Emberek.
Itt a megoldás a Desire 2.2 ROOT-ra.
Megjelent az Universal Androot v1.6.1ami már képes a 2.2 Froyo ROOT-ra.
Egy gombnyomással lehet ROOT-olni a Dézit számítógép nélkül.
Ugyan úgy egy gombnyomásra vissza is lehet állítani a ROOT-jogokat eredeti állapotába.A legjobb az hogy nem kell csak feltelepíteni ezt a programot és menyomni hogy ROOT vagy UNROOT és már meg is van.
Ez a verzió már működik a 2.2-re frissített Desiréken is.
Üdv
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest