Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
musspici
tag
A Sensationról új hír, hogy zárt Boot-loaderrel érkezik, jelentősen megnehezítve a custom recovery használatát. Ez azért érdekes, mert más gyártók (SE, Motorolla) pont azon dolgoznak, hogy teljesen nyitott boot-loaderrel kerüljenek a telefonjaik forgalomba. Mondván, így könnyebb a felhasználóknak.
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
musspici
tag
Végül nekem is, de benne megmaradt az a rengeteg kutatás, olvasás, kérdés ami megelőzte a gombnyomást.
Volt nálunk a Desire S pár hete. Abban nem is tudtam előcsalni a Boot menüt, nem működött a hang le+bekapcs. Ez meglepett. Lehet már azt sem lehet hackelni?[ Szerkesztve ]
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
james008bond
őstag
Nem, mms-t nem küldtem még soha erről a telefonomról.
Milyen egyéb bajokat fedeztél még fel? Azon kívül, hogy Gameloft game nem megy. Se v26-on, utoljára v25-ön mentek. Eddig még nem volt időm végigpróbálni ezt a v27-est.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
bbalika81
aktív tag
válasz james008bond #27963 üzenetére
az asphalt az az ugye? az megy!
-
Integra
titán
olvasgattam picit, marhára nem képes az android jelenleg nickname-t kirakni display name-nek... 2011-ben. bravo.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bbalika81
aktív tag
válasz james008bond #27969 üzenetére
5ös. nem játszom komoly játékokkal, de az angry birs-ök mennek,a nano panda meg a rocket b. nem megy, de lehet ujra kéne telepítenei, mert myback up root-al szoktam vissza állítani mindent.
-
racerx
őstag
válasz james008bond #27966 üzenetére
Nálam nem, akkor majd lehet h egy full wipe kéne. De csak majd
-
Youri
veterán
Nagyon megtetszett a pzoley féle rom, csak azt kérdezném, hogy CM7-es HBOOT-on elfutkosna?
RTX ON
-
mumk1
addikt
-
szegto
senior tag
Üdv.
Láttam XDA-n ezt az auto backup/restore scriptet.
Használta már vki?
Csak azért, hogy ez végülis hasonló mint a titanium backup csak ez nem menti az app data-kat?
Hova menti a backupot az sd-n? Csak azért, hogyha restore-t csinálok, utána felszabadul az előzőleg lefoglalt hely vagy nekem kell törölnöm?
Bocs ha hülye kérdés, de gondoltam mielőtt használnám, rákérdezek. -
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #27982 üzenetére
Full wipe után Shadow Guardian megy! Korábban, nem full wipe után "frissítve" nem ment!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
őstag
ezt próbálta már valaki?
egyelőre nekem nem sikerült sehogy se megoldanom, hogy ne 9-10%-nál kapcsoljon ki a telefon.it never gets easier, you just go faster
-
james008bond
őstag
ááá, játékok mennek, de most meg Elixír widgetek eltűntek, nem lehet kiválasztani őket!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
őstag
válasz james008bond #27987 üzenetére
kicsit félreérthetően fogalmaztam.
az appot még nem próbáltam, egyelőre más módszerekkel nem sikerült.it never gets easier, you just go faster
-
james008bond
őstag
válasz redbiro #27990 üzenetére
Ja nálam inkább olyan 12%.nál szokott, de ez az akksi védelmében / no meg gondolom, az adatok miatt is / van és nem is ajánlott teljesen lemeríteni az ilyen litium akksikat.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #27988 üzenetére
Már működik!
-
r4z
nagyúr
válasz bigrock #27977 üzenetére
Kellett a hely az aranyköpésnek.
FeRRaR1: Galaxy S kilőve, év végén jön a négymagos Nexus
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
bbalika81
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz james008bond #27992 üzenetére
Aha, szóval full wipe után mennek a gamék. Meg ahogy nézem (és az XDA-n is olvastam) a lehuzható menüből eltűnt a gyakran használt programok sáv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest