Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Szia! Neked fent van Quick System Info és System Panel? Én nálam mindkettő elindulás után, képernyő-ki/bekapcs után leáll. Eddig meg a korábbi IC verziókkal ( 20-ig bezárólag ment, 21 meg nem is volt fent ). Ua-ok a programjaim vannak fent ugyanolyan beállításokkal.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
barathmarton
csendes tag
Üdv Mindenki!
A gondom a Desiremmel, hogy a hátlapon a kamera plexije eléggé kopik. Nem karcok vannak rajta(igaz pár karc is), hanem nagyobb kopások. Így eléggé homályos képeket készít. Valaki tapasztalta ezt a hibát? Gyári hiba lehet? Hátlap nélkül jó képeket készít, csak nem lehet állandóan leszedni. Azért nem értem mért ilyen, mert mindig puha tokban van, asztalon is tokra teszem, és mégis ilyen.
Siemens A50->C55->C65->S75->Nokia N80 IE->N95 8GB->iPhone 2g-> HTC Desire-> HTC One X-> HTC One M7-> Huawei P10 Lite-> Xiaomi Mi Note 2-> iPhone XS-> iPhone 12
-
i400
senior tag
válasz james008bond #27651 üzenetére
Fent van mindegyik és működik is tökéletesen v20-tól v22-ig bezárólag.
Nekem egyedül a Led me know-val van annyi problémám hogy bármit állítok nem megy, de. -
LordAndrew
tag
Sziasztok,
amatőr kérdések sora fog jönni, előre is elnézést minden hozzáértőtől. Nekem RCMixHD 2.0 ROM van fenn, elégedett vagyok vele, gyors, szép, jó, ha nem lennének változások az életemben (más SIM, más szolgáltató) hamarosan, nem is gondolkodnék a váltáson.
Az RCMix-szel elégedett vagyok és a régi szériából a 3.5 A2SD verziót néztem ki, de érdeklődöm a RCMix S v1.4 iránt is, ami már újhullámú (Gingerbread alapú, a 3.0-ás Sense-ből is tartalmaz elemeket, megy rajta a kamera), szóval nem tűnik rossznak, viszont... És itt jönnek a kérdések:
-Valami CM7-et használ, amit nem tudok mi... Mi ez? Flashelni ugyanúgy kell? (Én mindent törölni szoktam, minden cache ürítés és utána flashelek 2.0.1-es AmonRA-ból a kártyára másolt ZIP fájlból)
-Az Online kitchen állítólag nem megy vele, mert máshova tesz bizonyos fájlokat. El tudná valaki mondani, hogy miként lehetne belegyógyítani az online kitchen egyik százalékos kijelzésű akku-témáját?
-Valami mail certificate problémát is jeleztek ezzel a ROM-mal. Miben áll ez? (a 2.0 alatt kényelmesen használom az ActiveSynch szervert certificate-tel, ezzel gondjaim lehetnek, ha történetesen az RCMix S 1.4-et teszem fel)?Nagyon megköszönném, ha tudnátok válaszolni.
Andrew
-
Zirowe
nagyúr
Csak próbálkozz serényen, mert nem ez nem lehetséges.
Az érintőpanelt sajnos a későbbi változatokon sem változtatták, csak már az új készülékeken.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
racerx
őstag
válasz barathmarton #27652 üzenetére
Ismert "hiba". Állítólag cserélik garanciában.
-
racerx
őstag
válasz LordAndrew #27654 üzenetére
- van belőle sima verzió is , nem kell a CM7 (gondolom gyári a particiós táblád).Ez egy más méretű particiókra készült, nagyobb benne a data rész.. Szóval keresd a sima verziót -Rcmixs bravo.
- már tudja a kitchen ezeket is főzni, de előbb említett miatt számodra nem lényeges
- certifikálás passz.. (ha van hozzá peccs v leirás akkor meg kell csinálni ) -
sippet
senior tag
válasz barathmarton #27652 üzenetére
-
barathmarton
csendes tag
-
sippet
senior tag
válasz redbiro #27661 üzenetére
nem, csak a külső. előtte egészen tragikus fotókat csinált a telefon, már abban voltam, hogy viszem én is vissza cseréltetni a hátlapot, azóta viszont semmi bajom nincs vele. azt tudom elképzelni, hgoy a htc lekezeli valami karcálló szarral, ami pár hét/hónap után elkezd opálosodni, és ettől van a jelenség. nekem a fogkrém megszűntette, de volt, akinek nem, pl. Edenykenek ha jól emlékszem, akkor hatástalan maradt. egy próbát, de még akár többet is megér szerintem.
-
őstag
válasz sippet #27662 üzenetére
na ugyanerre a szintre jutottam. ha hazaértem fogok egy tiszta rongyot meg egy fogkrémet és nekiesek.
szerk: tapasztalatom már van az ügyben, egyszer a motorom műszerfalának a plexijét hoztam rendbe ugyanezzel a módszerrel, szóval simán elhiszem, hogy működhet.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
sssz
őstag
láttátok hogy megjelent a fizetős market nálunk is???
nekem nem rootolt a telóm, alap rom és látom ft-ban a fizetős appokat!!!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz redbiro #27666 üzenetére
sajnos ami a weben megjelnik az nem mind engedélyezett és jelenik meg a telefonon is.
pl próbáltam egy adw témát, a weben megvenni, de nem engedte kiválasztani a telefont így nem tudtam folytatni.
de próbáltam egyet a telón és ott gond nélkül - bankkártya megadásával - működött
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Viper26
nagyúr
Lehet be kéne szereznem a Doodle Jump-ot már.
Egyébként IC 1.9-re mehet rá egyből a 2.2?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sssz
őstag
jelentem, nàlam a marketben 3 fül van, top paid, top free, just in:-D
de elötte a market, menü gomb settingsben àtàllitottam, hogy show all ès utàna ujrainditottam a marketet:-D
el sem hiszem! fizetös market nàlunk:-D
-
izsmen
tag
Sziasztok! Par napja raktam fel az uj HD romot,azota talan sehogy sem talal GPS jelet. Kint voltam az udvaron, nyílt egbolt, sehol egy felho...1,5-2 oran keresztul sem talalt jelet. Atmentem egy masik varosba, kb 100km egymástol, ott sem talalt, szinten tobb ora leselkedes utan sem. Mit tudnak vele csinalni? Sima terkepek alkalmazast vettem elo, vagy meg a Futasra szolgalo programot, eredmenytelenul.
Koszi
-
izsmen
tag
válasz james008bond #27677 üzenetére
O volna: HD-ROM-FN-V5.2-1.84.62.2-A2SD++
-
zso79
őstag
-
zso79
őstag
válasz james008bond #27683 üzenetére
Szar benne a video felvétel....
-
racerx
őstag
Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
gabor_01
senior tag
Segítséget kérek.
Vennék egy ilyen telefont a T-nél.
Alapból beállítható a billentyűzet levelezésnél, vagy böngészésnél, hogy magyar legyen?
Mondjuk ide beírok valami magyarul és az olvasható lesz másnak?
(Ugye nincs magyar nyelv a telefonban.)
Tudom tehető rá főzött rom, de azt majd később esetleg...Köszi.
-
sssz
őstag
válasz gabor_01 #27690 üzenetére
a gyári romban nincsenek ékezetes betűk, de pl ingyen letöltöd a smart keyboard appot a marketből és már lesz is.
ez ne legyen akadály számodraszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
márpedig nekem nincs, gyári 2.2. touch input (azaz a gyári billentyűzet). semmi ékezet.
és természetesen tudom hogyan kell "előcsalni" az ékezetes betűket
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz james008bond #27694 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem kockáztatsz, wipe cache, wipe dalvik.
Vagy csinálsz a jelenlegiről egy nandroidot, feltolod wipe nélkül, ha nem megy visszarakod a nandroidos mentést.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
james008bond
őstag
válasz LouiS22 #27696 üzenetére
Hát ez az! 2 napja írtam, hogy nandroid NEM ment vissza, MD5checksum vagy milyen hibát írt ki...megoldást azóta se tudom, pl azt se, hogy tudom ellenőrizni / természetesen a nandroid visszaállítása előtt /, hogy rendben van-e a mentés?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
LouiS22
veterán
válasz james008bond #27698 üzenetére
első körben frissítsd a clockwork-öt a legújabbra, vagy használj AR-t.
Esetleg másolj le mindent a kártyáról és formázd meg, majd a nandroid backup kivételével rakj vissza mindent.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest