Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz delbarta #27700 üzenetére
Lehet, hogy azért, mert a fejlesztő nem állította be Magyarországot mint helyet... Ilyen opció is van. Esetleg írj neki egy mailt, hogy frissítse a beállításait. Valószínűleg magától is megteszi majd, de így gyorsíthatsz az ügyön.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
racerx
őstag
válasz james008bond #27694 üzenetére
Fel. Azért én mindig csinálok előtte egy nandroid mentést is, majd cache és dalvik wipe-ot. Ugyanazon a romon én csak akkor szoktam full wipe-ot elkövetni, ha valami nem megy rendesen, vagy a fejlesztő kifejezetten javasolja. De ez nagyon ritkán van
-
zso79
őstag
sssz: Azt hogy csinálod?? 2.1 óta mindig van nálam ékezet....
james008bond : csak cache és dalvik wipe kell, aztán mehet fel v23. Mondjuk fura, hogy sokan mit küzdenek a recovery-vel, nekem 2.5.0.7-tel minden felment eddig, nand backuppal sem volta soha gond. Ha jól emlékszem pzoley is erre esküszik
-
james008bond
őstag
Ha nandroid mentést csinálok, utána közvetlenül KÖTELEZŐ újraindítani a telefont? Mert legutóbb csináltam egy mentést, majd közvetlenül utána full wipe és ment volna fel a korábbi nandroid backup...nem jött össze. Utána új telepítés, majd recovery---itt full wipe és egy MÁSIK korábbi nandroid simán felment, de amit előtte próbálta, most se..
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Mondjuk most épp Rom Managerrel frissítettem OTA az IC v22-őt ---> v24-re, kb pillanatok alatt, szerintem csak kb 1 MB-ot tölthetett le OTA és kért egy Dalwik wipe-ot, restart---automatikusan bebootolt és pikk-pakk tolta fel a frissítést, és mist v24-et jelez ki.
Remélem minden megmaradt! És most majd az sms-eimet is el tudom olvasni. Nem nem látom az üziket, de ahogy IC oldalán írták, a piszkozatokat / 1 volt / töröltem és MOST más látom az üziket is!!![ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Nálam is ez a recovery van fent, RcMix S 1.0 nem ment fel, minden más igen. Ilyen nandroid visszaállítási gondom csak tavaly decemberben volt, amikor egy MIUI mentést próbáltam visszaállítani, mert az nem sikerült.
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #27707 üzenetére
No comment
-
-
s0rT3d
tag
Nálam eddig csak a progiknál jelent meg a fizetős verzió, de elég sok program valóban még nem érhető el.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #27707 üzenetére
Ráadásul amit UOT-on főztem és fel volt telepítve, az se kavart be, ugyanúgy fent van és műxik!
-
racerx
őstag
Aki eddig (mint én ) a grass live wallpapert használta az tegyen egy próbát [ezzel] Nekem bejön!
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #27711 üzenetére
A V24 hibajavító patch a V23-hoz amit fel sem tettél !!! És ehhez nem kell programozói tudás, csak elolvasni, hogy mit teszel fel !!
v24
- small update flash over v23 without wipe
- fixed camera; video recording -
delbarta
senior tag
válasz james008bond #27704 üzenetére
Nem lesz. Miért, nálad megjelennek ezek az appok, amiket írtam?
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #27716 üzenetére
Ja akkor a ROM Manager programozójának, no meg IC fejlesztőjének írj már hasonló hangnemben, kérlek szépen, PZoley! Én csakugyan nem vagyok programozó, csak felhasználó és nekem a ROM Manager a v22-es romot jelezte ki, ami fent volt, kiírta, hogy van frissítés, ez a v24 és ez fel is ment. Szóval, szerintem én ártatlan vagyok!
-
zso79
őstag
válasz james008bond #27719 üzenetére
De hát a rom manager nagy betűkkel kíírja a frissítés nevét: V24 UPDATE FOR V23 Így neked most van egy v24-nek álcázott v22-d. Gyakorlatilag lecserélted a v22-ben a kamera appot
-
Zirowe
nagyúr
-
Drbonci
aktív tag
válasz james008bond #27720 üzenetére
Én javasolnám neked hogy csinálj egy másik nicket és a kérdéseket az alól tedd fel , mert itt most nagyot esett a népszerűséged
-
racerx
őstag
Nem akarja valaki megcsilálni magyar verzsönt?[link]
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #27727 üzenetére
Ha már szóba került az új lockscreen..
Nem tudod/játok véletlenül, hogy az mitől lehet, hogy hívás közben és után, elég sokszor fordul az elő, hogy ha elveszem a fülemtől a telefont és a kijelző bekapcsol, akkor nem a hívás menüben vagyok, hanem a lockscreen jön elő, amit fel kell oldanom ahhoz, hogy bejussak a hívásmenübe?
Ez egy portolási bug, vagy egy 3.0ás feature?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sippet
senior tag
válasz Zirowe #27729 üzenetére
el tudom képzelni, hogy feature. jobb tárcsázóprogramokban (acontact stb.) külön be lehet állítani, hogy hova dobjon. ez már csak azért is hasznos, mert ha valaki mondjuk bluetooth fülesen keresztül fogadja a hívásokat, akkor utána elég kellemetlen, hogyha a zsebében visszadob a hívásmenübe, és elkezdi random hívogatni az ismerősöket. én korábban már csak azért sem szerettem a sense tárcsázót, mert bluetooth beszélgetés után mindig elő kellett venni, és kézzel lockolni, így a lényege veszett el az egésznek.
azt is lehet (most nincs energiám kipróbálni), hogy most megcsinálták úgy, hogy ha lockscreenről fogadod a hívást, akkor utána oda dob, viszont ha épp nyomkodod, vagy te kezdeményezed a hívást a tárcsázóból, akkor a menübe rak. szerintem így lenne a leglogikusabb.
-
pzoley
őstag
válasz Zirowe #27729 üzenetére
Szerintem az a logikus, hogy mindig oda térjen vissza, ami az előző állapota volt. Most így van. Mert mi van akkor, ha hívnak, de Te nem akarsz utána hívni ?? Akkor meg le kéne zárnod a telefont. De pont a lockscreen-t már visszafejtettem, mert ikonokat akarok rakni rá, ha fontos megnézhetem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #27733 üzenetére
Ha jól emlékszem, ha engem hívnak, és hívás közben szeretnék vmit benyomni a kijelzőn, akkor lockscreen jön fel.
Ez konzisztens azzal, amit mondasz, hiszen hívás előtt lockolva volt, viszont unpraltikus, mert ilyenkor úkra fel kell oldani.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Most jött vissza a szervizből alaplap csere után a Desire, előtte nagyon nehezen sikerült egy gyári RUU -t feltenni, nem is volt gond.
Kicsit emiatt, meg a megelőző problémák miatt kimaradtam, kérdezném, mi a helyzet most a custom romokkal.
Mivel érdemes most foglalkozni?
Ginger, miui, mik vannak még?
Korábban Pzoley HD romjait használtam, azok nagyon tetszettek.A root menete nem változott, ugye? Mit érdemes feltenni, ClockworkMod, vagy AmonRa, melyik verziót?
Kösz előre is.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
james008bond
őstag
válasz Drbonci #27724 üzenetére
Ezt javasolhatnád mondjuk Edenykenek is...egyébként meg nem értem: én csak kérdéseket teszek fel, nem bíráskodok senki felett, nem nézek senkit se le, se hülyének...amúgy a rom most ez a 24-nek álcázott 22 is eléggé gyorsan és hibátlanul fut. Amúgy, valaki megnézhetné, hogy a stock képernyőzár másnak se indul el? Én hiába állítom át, nem működik ( korábbi verziókban ment, de ez legyen a legnagyobb hia, legalább telefon, wifi, gps, stb megy, nem úgy mint anni egyik-másik HF rom esetében )
-
Zirowe
nagyúr
válasz james008bond #27738 üzenetére
Ja, kb a topic 4%-a a "nyavajgásodból" áll, embernek nem volt még ennyi gondja egy telefonnal, mint neked.
Az utóbbi időkben felvett bunkóságról és akaratosságról nem is beszélve.
De lehet csak én gondolom így.Az meg, hogy hangoztatod, hogy nem vagy programozó, nem mentesít a "hülyeség" alól, mert
1. elég rég óta foglalkozol már ezzel, az alap dolgok meg kell, hogy ragadjanak, még akkor is, ha nem vagy infós
2. mostanában el se olvasod mi van, de már segítséget kérsz
3. ha ennyire nem értesz hozzá add el, vagy hagyd a francba a cfw-ket.De az mindenképpen biztos, hogy ideje lenne visszavenned!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pzoley
őstag
Te nem vagy olyan !! Akkor erre valamit ?? tegnapi segítségnyújtásod :
Te : Szia! Melyik ez az "új HD rom"?
O volna: HD-ROM-FN-V5.2-1.84.62.2-A2SD++
Te : Aha, már értem a problémádat...
Akkor elmagyaráznád nekem is ?? A GPS-ről érdeklődött !!![ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
-
i400
senior tag
Nézz fel az IC oldalára xda-n ki is vették a legfrissebb v25 verzióból "- removed standard android lockscreen from settings - wasn't working anyway -" ahogy a crt animációt is
-
sippet
senior tag
Mivel érdemes most foglalkozni?
Ginger, miui, mik vannak még?
Korábban Pzoley HD romjait használtam, azok nagyon tetszettek.most itt a sense romot használók közül általában mindenki vagy az insertcoint, vagy az rcmix s romokat tolja. ezek nagyjából ugyanazt tudják, fej-fej mellett. mindkettő működik elég jól, gyakorlatilag bugmentesen.
A root menete nem változott, ugye? Mit érdemes feltenni, ClockworkMod, vagy AmonRa, melyik verziót?
nem változott, éppen ezért ez azon múlik, hogy pvt4-es vagy korábbi a telód.
-
kokler
aktív tag
Mivel a topic szétOFFolása folyik éppen, ezért gondoltam megengedhetem magamnak a következő felvetést.
Alapvetően a root a barátom és szeretem mókolni a telefont. A Desire sajnos eladó sorba került (igazából már több vevő is van rá) és a kérdésem a következő:
Mit vennétek inkább, Sensation vagy Galaxy S2?
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Zirowe
nagyúr
válasz kokler #27745 üzenetére
Ha nagyon ezen ket telo kozul akarsz valasztani, akkor szerintem sensation.
Samu tul puritan, foleg, mint felhasznaloi felulet+muanyag szappantarto erzes..:S
Eladas elott dobd fel a sensation romot, es nezd meg, hogy tetszik-e az uj felulet.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kokler
aktív tag
-
gabor_01
senior tag
válasz james008bond #27697 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat
Készülék megrendelve -
Zirowe
nagyúr
válasz kokler #27747 üzenetére
Mar beta!
De nem, szerintem nem az, amit te felraktal.Vmi root lesz ra biztos, csak jelenjen meg vegre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Synology NAS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest