Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
-
-
llaszlo
veterán
válasz Criton #19910 üzenetére
Néztem már minden beállítást és eddig sehol sem találtam. Én a csipogást is és a rezgést is ki szoktam kapcsolni, mert idegesít főleg a pittyegés. De egyik lehetőséget sem találtam. Azért ha esetleg valaki tudja, hogy ki lehet-e és hogyan akkor kérem, hogy jelezze.
Köszönöm -
sssz
őstag
válasz Criton #25136 üzenetére
fóliára ajánlom ezt: BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
nekem nagyon bevált. tokot nem használok.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
-
Steve1207
veterán
válasz Criton #25348 üzenetére
Én is innen vettem, nem bántam meg. Telefonáltam és 1 óra alatt már át is vettem
Romokat tesztelve, most az Oxygennel hozza az elvárt Class10 sebességet már telóban, a többiben még nem volt az igazi (Class 6 körüli), de ettől függetlenül teljesen használható és nem volt vele gond. (SD card speed test-tel tesztelve).
-
llaszlo
veterán
válasz Criton #25348 üzenetére
Ha mindenki azt javasolta akkor miért 10-est kellett rendelni? Ezt én sem értem.
Feltettem ide a Cool HD a2sd++ romot, ext3 kell, és benne van a powerbar widget control is. Ebben a formában még nem telepítettem, mert nekem már a v7-es fent volt és arról frissítettem.
Új user: full wipe és ext3
Régi user: dalvik-cache wipe és ext3Ha valaki vállalkozó kedvű feltenné és gondja lenne vele akkor írjon egy privit légyszi.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Criton #25391 üzenetére
PC-re felraksz mindent, új kártyát leformázod és mehetnek át az adatok. Lehetőleg kártyaolvasóval csináld, ne telefonból.
Az áprilisi frissítést erős fenntartásokkal kezelem, de legkésőbb júniusra már megérkezhet a frissítés.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
sssz
őstag
válasz Criton #25512 üzenetére
nem ismerem amove to sd-t, app 2sd-t használok. azt tudom róla, hogy root nélkül is képes egy kattintásra az összes cache ürítésére, telepítéskor jelez ha valami olyan került letöltésre ami áthelyezhető az sd-re.
a2sd nem egyenlő az App 2 SD-vel, mivel a második egy simán a marketről letölthető app, az első pedig egy olyan moddolás a romban, ami lehetővé teszi az összes programnak az sd-re való telepítésére (remélem jól írtam )
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Criton #25544 üzenetére
nem tudom, még kb 1 hónapja van fenn, de eddig semmi gondom nincs vele. tökéletes állapotban van pedig én nem tartom tokba a telót, csak simán a zsebemben
-
james008bond
őstag
válasz Criton #25594 üzenetére
Szerintem használd mindkét tokot. Vagy csak az egyiket. Vagy felváltva naponként a másikat. Vagy egyiket se. Vagy add el őket és ne használj tokot. Vagy add el őket és vegyél másik tokot. Vagy azt használd, ami NEKED bejön, tetszik, praktikusabb.
SD behelyezésekor egy halk kattanást kellene hallanod, aikor a helyére kattan a rugós rögzítő. Kivenni meg úgy kell, hogy kicsit betolod, halk kattanás, majd kihúzod. Reccsenés nem jó jel...Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
r4z
nagyúr
válasz Criton #25597 üzenetére
Nekem nincs hozzá rugó. Benyomom és kész, nem kattan, nem reccsen. Lehet, hogy Hollandiában mások a készülékek?
james: Én vígan elvoltam 300+ alkalmazással A2SD+-t használva, ne mondd már, hogy a te 50 appod nem fér el...
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest