Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz Napfénysüti #88 üzenetére
Trackpointot berakhatna a hp is... nem tartana semmiből, de hát ez van ezt kell szeretni!
Üdv: Csabee.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hasonlóan gondolkodom én is. Próbáltam a Pavilionok fényes touchpadját: ha azt kéne használnom vagy magam lőném fejbe vagy a gépet ápolnám le egy baltával. Viszont a gépemen van trackpoint a touchpad mellett: kb 1 hét után kikapcsoltam az utóbbit és csak a trackpointot használom. Számomra sokkal kezelhetőbb gyorsabb és kényelmesebb. Párom az ő gépén már egeret se használ csak nagyon ritkán(R61-én csak trackpoint van míg touchpad nincs). De ízlések és pofonok.
Més que un club!
-
Avicularia
veterán
Ma jött levél a UPS nem talált ide a csomaggal ,mert a hp rossz utcanevet adott meg.
DE tracking number alapján júni elsején ért a hp-hoz a noti,és másodikán már a ups-nél volt.
Szóval egy napot sem töltött a szervizben.A magyar hp meg ült rajta majdnem 2 hetet és meg se csinálták -
laci1128
tag
Én nem csak hogy így gondolom, de sajnos meg is tapasztaltam a használhatatlanságukat ezeknek a "fényes díszítőelemeknek". 3 ismerősömnek is HP Pavilion gépe van, így többször volt lehetőségem a fényes touchpad-dal való küzdelemre. A fényes felület miatt egyáltalán nem olyan a viselkedése, mint a régebbi, szimpla touchpad-oknak. Én inkább megszöktem megszokás helyett, mivel számomra kínszenvedés volt egy szimpla drag&drop művelet elvégzése is a fényes touchpad-dal.
Valahogy a klasszikus touchpad-ok valamivel jobbak voltak, mint ezek az új eresztések. Bár szvsz notebookokra a legkényelmesebb vezérlést a TrackPoint biztosítja, viszont sajna ezt a konzumer kategória tagjairól mindig lefelejtik. De persze kinek a pap, kinek a paplan.
A TrackPoint lefelejtése szerintem olyan szomorú trend, mint a széles és tükröződő kijelzők vagy a csillogós, gyenge műanyag burkolat használata a notebook gépeknél."But at least the code looked good, which is the main thing."
-
Solten
őstag
válasz Scroll Lock #84 üzenetére
En szembeulok az ablakkal ilyen figyel rajta: [link]. Este pedig felfele vilagito allo olvasolampat hasznalok, tokeletesen nem zavarja semmi az elmenyt...
De hasznalhatsz ilyet is pl: [link]
Saor Alba
-
Scroll Lock
tag
válasz eastsider #83 üzenetére
Én is főleg otthon használom a gépet, de mindig fordítgatom, mert az ablakot mindig látom a kijelzőben. Ha meg szembe fordítom, akkor meg a szemembe megy a fény. Ördögi kör...
Este meg az asztali lámpa világít a kijelzőbe, de ha elteszem a lámpát, akkor meg írni nem látok. -
eastsider
nagyúr
válasz Scroll Lock #82 üzenetére
elvileg "szebb" a képe a tükrösnek... és ha otthon használod, majdnem tökmindegy.. de nekem a PC-n a plexi is matt... így is elég gáz, hogy zongoralakk dizájnja van (mondjuk nem fogdosom..)
-
Scroll Lock
tag
Hi! Egyébként miért van az, hogy a notebookok többségét tükröződő lcd plexivel szállítják?
Annyival többe kerülne a gyártónak a matt plexi?
Elég gáz, mikor dolgoznál a gépen és közben megállapítod, hogy borotválkozni kellene -
cellpeti
nagyúr
válasz FoxiestFox #6 üzenetére
Dehogynem! HP-ba is kapható.
HP 6910p,6930p,8510p,8530p és társai... Ezek matt kijelzős masinák.jorden06:
Ennyit az Apple-ről.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Zolli77
csendes tag
-
AlCapone20
csendes tag
Jo iras.
Egy ismerosom Olaszorszagbol vett egy DV-7 -t 17" -t feherben, hat amikor meglattam majdnem sirvafakadtam olyan gyonyoru feherben (pedig nem szeretem a laptopokat).
Az egyetlen kis hibaja az volt h a Hp -s driverrel a HDMI -n nem ment a hang de ezt konnyen kijavitottam azzal h eltavolitottam es a win alap driveret hagytam meg es azzal gond nelkul megy.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
A dv6 HDMI-n tud a kép mellett hangot is küldeni tv-re ?
-
kozyadam
tag
Használd egészséggel!
Nekem nagyon tetszenek ezek a gépek, de a mostani dv5-öm úgy hozzám nőtt, hogy nem szívesen válok meg tőle
-
Shadows
senior tag
Nekem dv 5-1190eh van a hangja angem is zavar de asztalinak használom igy annyira nem ost a dologban. szerintem mint felszereltségre mint dizájnra kellemesek ezek a gépek. Én egy dell vostro 1500-at váltottam ki vele és nem csalódtam...Talán a windows lassúsa viszont rettentően avar vistával érezhetőbben gyorsbb volt..de mint asztali gép nem igat hogy az opera 2 másodperccel később tölt be.
Grat a géphez használd egészséggel.
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Apollyon
Korrektor
válasz Avicularia #64 üzenetére
Ehh... Lehet már egy használtra cserélték :/ Azért a HP-nél jobb terméksupportra számítottam volna, én is HP-t tervezek venni.. De már nem tudom :D
Solten: Értem. De nem szkreccselte szét a felületet a körmeivel?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Avicularia
veterán
Ez teljesen jól behatárolható hiba volt,a ventinek konkrétan kávédarálóhoz hasonló hangja volt.
Azaz igazán felháborító,hogy a hp simán azt hazudja,hogy kicserélte,papír is van róla.
Ehhez képest már első bekapcsoláskor hallható volt a venti ciripelése,és kevesebb mint 2 hónap alatt meg is állt benne az állítólag kicserélt venti. -
Mr.Grincs
veterán
Nagyon jó lett a cikk. Hasonló kaliberű hp noti vásárlását tervezem én is. Nagyon bejön a design. És valóban ár érték arányban a legjobb vétel.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Avicularia #60 üzenetére
Erről a fajta garanciáról még spyduck fórumtárs tért ki a Megbízható notebookok II cikkében:
"Az igazi gond és szívás akkor van, ha az általad problémásnak vélt jelenség nem könnyen, vagy mindig reprodukálható és a termék alapvetően működik, ez pedig igen gyakori eset. Ilyenkor jönnek a személyes kontaktus hiányából eredő hibák a szervizmenetben. Jó esélyed van rá, hogy a telefonos ügyfélszolgálatos meggyőzése után a terméket ugyan felveszik tőled, de azt három hét hiány után ugyanazzal a hibával kapod vissza, hiszen az információ útközben elvész, torzul, a hiba pedig nem reprodukálható anélkül..."
Egyébként nagyon jó notebook, de tényleg elég erős hátrány ez a csilli-villi. Főleg a tapipad, nah, pont az az egyik rész, amint nagyon nem kellett volna "tükörre" csinálni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gzolo
senior tag
Dede, én vettem egy HP Probook 4510s-t, bordóban, hogy ne legyen unalmas, matt kijelzővel, ugyanannyiba,mint ez a Dv6. Csak a billentyűzet körüli fekete rész gyűjti az ujjlenyomatot, de oda nemsokat ér a kéz úgyse.
-
Avicularia
veterán
Szvsz nem olyan dolog ez a háztól házig garancia.
Mikor otthon voltam 2 hónapja,zörgött elég régóta a DV5-öm ventije.
Felhívtam a hp üfsz-ot,mondom mi a pálya.Oké,holnap jön a futár ,mikorra kérem délelőtt vagy délután? Mondom délelőtt.
Másnap reggel csenget a futár,viszem ki a cuccot,erre közli,hogy neki nincs a kocsin olyan doboz amiben el tudná venni,szóval ma az nem fog menni
Eddig 1 nap szabadság ha valaki dolgozik.
Holnap eljön valaki más,ígérte.
Valóban ,másnap reggel megint egy másik futár jött.Nála már volt doboz,elvitte.
Ez még egy napi szabadság.
10 munkanapot mondtak a javításra,visszafelé úgy rendeltem repülőjegyet,hogy beleférjek.
Kb 10 nap letelt,következő szerdán repültem vissza svédbe.Pénteken gondoltam felhívom őket,megkérdezem mi a helyzet.Hát még nincs kész.Mondom nekem keddig prezentálják a gépet,mert nem tudok rá várni.Hölgy mondja,meglátja mit tehet.
Aztán délután jött email,a futárcégtől,hogy feladták a cuccot,hétfőn 8-18ig üljek otthon és várjam a futárt...pff
Ez már ugye a harmadik nap szabi.
Hétfőn megjött,oké öröm...addig amíg ki nem bontottam a dobozt.
Bekapcsolás után hallgatom,zörög a venti.Nem annyira mint mikor leadtam,de hallható.
Nézem a papírt,kicserélték a ventit és a hűtőbordát.Persze nem igaz,csak gondolom befújták wd40-el.
Visszajöttem svédbe,másfél hete megállt az állítólag kicserélt venti,túlmelegedés miatt lekapcsolt a gép.
Most a svéd hp-nál van garis javításon,remélem ők tényleg kicserélik benne,amit kell és nem hazudoznak.Ja és itt üres kartondobozt küldenek csomagolóanyaggal,nem kell várnom a futárra,akkor adom fel ingyen a postán amikor akarom.
-
kpal
nagyúr
Jó teszt nekem nagyon tetszik és árban is maximum ennyit adnék notiért mint amennyi ez. Csak az aksi nem valami jó legalább birhatna 5órát.
-
jorden06
senior tag
válasz capafog23 #52 üzenetére
A HP programát kellett felraknod? Vissza kellett küldened a gyári akksit? Miket kérdeztek közben?
Azért kérdezősködök ennyire, mert még garancia lejárta előtt szeretném valahogyan kicseréltetni a mostanimat (amilyen szerencsés vagyok gari után pár héttel fog tönkremenni), és szvsz a HP által megkövetelt elhasználódottsági szintet (50%) még nem érte el.
-
Kantorpe
tag
Szeretem, mostis ez melegiti a pocimat
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
L4rs
tag
Nézd meg a garanciajegyet.
1 év garancia van az akkumulátorra. Így még nem hallottam, hogy teljes körű garancia. Valahol így reklámozzák, vagy a boltban hallottad?
K50AB felhasználó vagyok én is.szerk: Egyébként az a helyzet, hogy lassan ebben az ár és teljesítmény kategóriában nem lehet kapni matt borításút, matt kijelzővel még kevésbé. Tehát hiába nem mindennapi_használat_barát, mást nem nagyon kapsz hasonló belsővel hasonló áron.
[ Szerkesztve ]
-
mrSAJT
csendes tag
Jó kis cucc, szép teszt...
"A kép az csak kép" - még ha 22"os akkor is.
-
mrSAJT
csendes tag
Jó kis cucc, szép teszt...
"A kép az csak kép" - még ha 22"os akkor is.
-
Attichu
csendes tag
Hali! Igaza van dying_star-nak! Undorító ez a mostani csilli-villi fényes divat! És a legroszabb az egészben, hogy most már szinte mindent ilyen gusztustalanra csinálnak mert ez a trendi. Nem kell ragozni hová tart az emberi ízlés mert nem biztos, hogy azokat a szavakat jónéven vennék itt. De a leírás az nem rossz! Köszönjük! Üdv! Atti
-
eastsider
nagyúr
a probook konzumer (s széria)
jorden06: 180k körül..
csabee.: igen, jó! de kinek mi a fontos... van akinek az erősebb hardver, van, akinek a strapabíró külső (van akinek mindkettő)....
de, ha 1.5 év múlva újat veszel úgyis, akkor jó ez a gép am sztem is elég rendben van.. de ez a dizájn...
[ Szerkesztve ]
-
Klemice
senior tag
-
Klemice
senior tag
Fú hát szar az egész, fúú nem is ér ennyit, dobnám ki, ha ingyen adnának egy ilyet akkor sem kéne, fúúú fullra kevés a garancia rá jajj mi az már hogy nem fekete és nem matt az egész jujj jajjj.
erről szól kb a topic
dv5 tulaj vagyok, tökéletes gép, de ti vegyetek csak acer-t az kell nektek... -
Black Dragon
addikt
Ennyiér ez rohadt jó vétel volt!
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem ár érték arányban ez nagyon jó gép!
-
David75
őstag
Van egy eladó dv5-öm ha valakit érdekel. Core2duo,9600gt.Várom a pü-ket!!!
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
eastsider
nagyúr
válasz Napfénysüti #37 üzenetére
én nem sokára leszek tulaja (remélem) egy renew 6930p-nek..
néztem az ilyen hp pavilionokat, probookokat, dell vostrokat.. de ár/érétk arányban, meg minőségben agyon veri őket.... annyival meg nem drágább... -
capafog23
őstag
Nekem is meghalt az aksim, felmentem netre beírtam a laptop számát hogy meddig van garancia felhívtam ügyfélszolgálatot beszélgettünk egy kicsit és postán küldtek egy újat. 1 év 2 hónapos volt akkor a gép.
Nekem dv5-ösöm van egyedül ami jobban tetszik ebbe a dv6-osba hogy teljes értékű billentyűzete van.
-
rekid
addikt
-
Csabee.
nagyúr
Örülök hogy tetszett a cikk! Remélem segít egy két embernek!
A gép 150.000Ft-ba került! És nagyon szép, a matricákat leszedtem. Remélem így többen megnyugszanak
Máskor ilyen buzifiút ne linkeljetek be!
-
shark300
tag
Nem tudom, mikor meghalt ismerős aksija, majd 2 hetet tököltek az újjal az Asusnál.
Nekem, mikor a HP DV5-öm tápja hal meg, hétfőről csütörtökre hozta a futár Angliából.Nekem ez a DV6-os széria személy szerint nem tetszik, a sajátom kevésbé csicsás, meg fényes, mégis gyakran szorul takarításra.
Csak a kijelző felbontását keveslem nagyon[ Szerkesztve ]
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
moonman
titán
válasz FoxiestFox #20 üzenetére
azok nekem külön tetszenek, bár ez a fajta dizájn sokkal jobban bejön.
de most ettől túlcsicsázott? mintha öt színű, csillogó-villogó ledekkel tarkított gép lenne. élőben nagyon szépek, viszont van tényleg durva is. -
félisten
-
Stimpy001
aktív tag
válasz FoxiestFox #20 üzenetére
Pontosan azok! A fedlap mintázatától is hányni tudnék, valamint az a krómozott oldallap....
Giccs az egész! -
félisten
-
Stimpy001
aktív tag
Hát ha valakinek ez a gép tettszik..... Izlések és pofonok. Szerintem iszonyat ronda, egy túlcsicsázott nagy és nehéz dög!
-
eastsider
nagyúr
Ti hogy bírjátok ezt a csúszós, undorító felületet? állandóan törölgetni kell, hogy szép legyen.. ráizzad az ember keze. ennyiért renew 6930p-t lehet kapni
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis cikk lett.
De ez a új lenyomat gyűjtő felület nem nagyon jön be. -
hemaka
nagyúr
nem rossz kis gep, jo volt a teszt is.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
- = Zk = -
félisten
Énis egy dv6ost tervezek. De szvsz jó, ha egy cq61es presariót kitudok majd csengetni.
Jó teszt, grat!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
moonman
titán
szép gép, régen úgy voltam vele, hogy Pavilion-t soha, de az utóbbi időben már nem mondom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem matt borítású a gépem matt kijelzővel. De sajnos nem ez az árkategória.
Egy barátomnak Pavilionja van múltkor nézegettem (vagy DV5 vagy DV6 erre nem emlékszem ) de nekem nagyon nem tetszenek ezek a gépek. Üzleti gépet biztos nem váltanék ki ilyennel. Pláne ezzel a filmes vicces kicsi felbontással. Megőszülnék ha ilyenen kellene dolgoznom.
De ha valaki otthonra veszi általános használatra annak jó lehet.Més que un club!
-
sanzi89
addikt
Sajnos az alacsonyabbnak mondható árszegmensben nem... De a drágább gépek közt is ez a mostani divat, hogy csillogjon-villogjon minden. Az, hogy ez a használhatóságra kőkemény bélyeget nyom senkit nem érdekel sajna.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
zoo8800
veterán
matt házas gépek vannak, de szinte az összesnek fényes a kijelzője.
rip and tear, until it is done
-
Enjoy
addikt
Az akksira viszont csak 1év van.
Nekem 1év 1hónap használat után halt ki az akkumulátor, s akkor világosítottak fel, hogy az akksira csak 1év garancia van.
Egyébként jó írás lett.dying_star: Ez engem is zavar, igaz ezüst (világos) színnél, ez kevésbé feltünő.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
félisten
Soha nem bírnám magam rávenni egy tükröződő-maszatolódó felületű gép megvételére..
Egy ujjlenyomat, és repülne a sarokba.
Tényleg nem kapni rendes gépeket manapság? -
MODERÁTOR
Jó kis cuccok. Volt barátnőmnek is ilyet vettünk annak idején, és tudtommal azóta is megelégedéssel használja. Ha most vennék egyet, én is ebben a szériában nézelődnék, de egyenlőre nem érzem szükségét egy hordozható gépnek
Ezt szerintem még egy kicsit csiszold meg:
6 cellás akkumulátor-t kapott a gép, filmezéssel 2,5órát bírja a rendszer átlagos felhasználás mellett. Viszont maximum teljesítményen, max fényerőn 2 órát bír.
Értem mit akarsz írni, csak szerintem így hülyén hangzik, hogy filmezés közben átlagos felhasználás. Filmezés közben én filmezek Nem kötekedni akarok, csak nekem úgy fura ez a mondtat
Everybody lies.
-
sz.zoli25
aktív tag
Jó kis irás...
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
jorden06
senior tag
Boltban 150-170K között láttam, te mennyiért vetted?
Én még mindig úgy gondolom, hogy a HP-nak a renew és asis gépei a legjobb ár/érték arányú gépei, de ez természetesen csak magánvélemény.
-
adamka16
őstag
Jó kis teszt, szép írás! Mondjuk K50AB-met nem cserélném el rá. Háztól-házig garancia nekem jobban fekszik, mondjuk HP az azért mégis csak egy HP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest