Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Igazából ezt nem kellett lopni sehonnan. Én (is) "kitaláltam" és még sokan mások. Még az egyik hirtelen blogbejegyzésembe is írtam róla !2008!ban.... csak akkor azt tippeltem, hogy egy év múlva már akár a boltokban is lehet egy ilyen készülék.
Ehez képest az első "nagy" ahol valójában látszott az írány az a Nokia N8a volt 2010ben.
"Lényegében minden adott ahoz, hogy jövő ilyenkorra a boltokban legyen az álom telefon-notebookom." (2008)
Tegra fele jött az ötlet látható volt, hogy az igazi power alkalmazásokon kívül minden szépen futhat egy mobiprocin, a power alkalmazásokra meg ott a cloud. Innentől a mobil gyakorlatilg mindenre képes amire a PCd. Mi az akadálya, hogy billt, egeret, monitort köss rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest