- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Igenis, értettem...ámbár még nem kerültem le a címlapról
(addíg fix hogy nem jön a következő)
Őszintén szólva, a folytatás még csak vázlatosan van meg, két napot átfogó tömény élménybeszámolót próbálok összehozni, sok sok képpel (előre bocsátom: Kornati !! Képes beszámoló...nem lesz gyenge, csak győzze a tárhelyszolgáltató
)
-
eastsider
nagyúr
az Adrián a homokos part az mesterséges nagyrészt, de szerintem sookkal jobb a kavicsos, nem megy tele mindened homokkal....sokkal kényelmesebb... idén még sünök sem voltak
itt volt a fizetősstrand
bementünk kocsival, azthiszem 40kn, és egész nap ott lehetett lenni! kavicsos strand, Ős-fenyves, van ahol betonos, árnyas rész is van, zuhanyzók 100 méterenként, stb
-
lacam
aktív tag
Nem is Zadarban kell tengeri betyárkodni...azt is Kozino-ban tettük. A víz kristálytiszta, a part fűs-fás, a víz hideg (mikor 40fokos hőségből csobbansz, utána egész jó
) ...sziklák nincsenek, csak kavicsok....de ez az Adriára végig jellemző, nemigen találkoztam még homokos partszakasszal, ezért is kell a lábbeli
-
g@bo
nagyúr
Zadar naon jó, az óvárosi rész.
a tenger viszont förtelmes. lebetonozott part, méteres sziklák, hideg.
-
lacam
aktív tag
Igen, Kornati nemzeti parkról van szó....4en voltunk, 250kunáért (ugye így 1000ért, csak mert magyarok vagyunk, TVshoposszöveg, stb...)
Sziget, körülötte tenger, a szigetben egy sóstó. ...nade ne ugorjunk ennyire előre
Lesz folytatás
(bár még csak a fejemben állt össze)
-
tildy
nagyúr
Rossz a link, itt a helyes.
-
tildy
nagyúr
A nemzeti park nem Kornati lett volna? Nekünk jóval jobb ajánlatok voltak, fejenként 250 kuna tán, 1 napos kirándulás fürdés az ezüst-tóban .
(végül sokalottuk, így nem mentünk).
Amik meg ciripeltek: Kabócák.
Ja és mi Drageban voltunk. -
lacam
aktív tag
válasz
eastsider #14 üzenetére
Kozino-ban volt az "alaptábor"...Diklo és Petrcane között, Zadar vége táblától kb 5km-rre.
Horvát dumálásban nekünk is volt részünk, emeletes ház volt a szállásunk, a földszint a mienk, külön bejárat, különálló lakás.... fölöttünk a tulaj lakott...iszonyat hangosan tudnak ezek beszélgetni az éjszaka kellős közepén(de a robogó zavaróbb volt!
)
-
eastsider
nagyúr
mi is pont ugyanerre voltunk
voltunk Vir-en is, Diklo, Petrcane(itt volt a legjobb strand, igaz fizetős volt),Punta Skala, Zadar, Zaton... A szállás Sabunikeben volt, ami elég kosz egy hely, 10p autózás volt egy normális strand (y)a szállás Nektek hol volt?
inkéább hallgattam volna a robogók visítsát mint éjféltől kifulladásig a Horvát dumálást, váh! gondoltunk rá, h reggelre beizzítunk nekik valami jó kis ébresztő zenét....
Amúgy Zadaron érdemes elmenni a halpiacra! nagyon nagy élmény volt, volt egy magyarul beszélő néni is
jah 1 óra alatt megpucolták a halakat
-
Typhoon47
senior tag
Szintén jó kis feelinges írás, átjött, grat!
-
gYaLo
őstag
Én is voltam Zadarban
Szoktál venni reggel Tisakot ?
Szoktál menni a Pekárnyicába ? -
-
Syl
nagyúr
Nagyon szuper írás!
Az idén nem jutottunk el, de az elmúlt három évben ott töltöttünk pár hetet (petrcane).
A folytatást nagyon várom! -
eastsider
nagyúr
Az kabóca
főleg a fenyvesek vanank tele, mindenhol, még Olaszországban, Franciaországban, meg délebbre is(meg kitudja még hol, ezekkel van tapasztalat) amúgy szerintem megéri az ősfenyves feelingjéért cserébe szerintem.... én már megszoktam
mulktor ledobtunk egyet -
lacam
aktív tag
Köszi!
Puláról egy mondatot, nagyon igazad van!
Írtam, hogy 3szor jártam Horvátországban.
-Pula
-Krk
-most, ZadarPula tényleg nagyon fasza hely, főleg a római kolosszeum stílusában épült pulai amphitheatrum. Az szintén egy élmény volt...
Akkor Fazana-ban volt az apartman, szintén kicsi, tipikus pihenő falu. -
brumesz
aktív tag
megint csak jó,stílusos írás,grat
Zadarban én is voltam de ha már Horvátország,akkor Pula -
Vakegérke
félisten
-
lacam
aktív tag
Na igen, ahogy láttuk, Horvátország nagyjóból a turizmusból él (jó, ok, ez lehet hogy kis túlzás, de nagyon sokat hoz a "konyhára"), és ez meg is látszik, a tengerpart végig kiépített, egy szava nem lehet az oda kirándulóknak.
Sokadszorra átfutva, úgytűnik ez a firka kicsit szétszórtabb, mint az előző...van ilyen, "írói" válság.
...de azért remélem azt a pár percet megérte, míg elolvastátok
-
pschio
őstag
pontosan ugyan itt voltam en is nyaralni
nagyon szep hely.
-
lacam
aktív tag
Ez utazásunk másodig napja, remélem ezzel beváltottam a képekről tett ígéretem
Van pár fotó, és a sorozatnak még közel sincs vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ezen írás, Zadari nyaralásom második napja, amolyan horvát útikalauz, vagy mifene. Aki most kapcsolódik...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- E-book olvasók
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest