- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
vajon honnan lehet ingyen letölteni ezt az új szívritmusos számlapot?(nem a 130ft zavar)
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
SirRasor #547 üzenetére
több mint egy éve használom, elején összes funkció bekapcsolva, alvás ,pulzus, stb nem volt vele gondom,
utána csak edzés /bicajozás/ miatt "nyomkövetés" használtam,meg a kezemen volt hogy tudjam mennyi az idő. mivel előtte nem nagyon mértem pulzust így nem tudom mennyire mér pontosan, a 60 és 180 as pulzust mér teljesítménytől függően nekem.
Volt egy kis kihagyás pár hónap sérülés(gipsz) miatt nem volt a csuklómon. kb egy fél éve újra használom ,de csak idő mutatása miatt, és a lépés számlálás, pulzust rég mértem vele. -
nagysandor79
aktív tag
olyat lehet csinálni hogy bluetooth kapcsolat nélküli méri az óra a sportolást/ bicajozást/ menti hogy merre járok?
mert a telót meg összekapcsolnám egy bluetooth-os füldugóval? -
nagysandor79
aktív tag
tudom,hogy a pulzus figyelés csak tájékoztató jellegű, de arra lennék kíváncsi , hogy van az 5 tartomány abba beállított értékek azok gondolom minden személynél más, (látom testre szabható) de itt honnan lehet tudni hogy melyek azok a tartományok amelyik a számomra "ideális" ?
-
nagysandor79
aktív tag
ez az alvás figyelő szerintem nem ér semmit. tegnap este lefeküdtem, filmnézés, forgolódás. alvás. reggel nézem, 21:15 től aludtam, pedig 23 után aludtam el.
-
nagysandor79
aktív tag
mindegy melyik kezemen viselem? eddig a balon viseltem, most kénytelen leszek cserélni mert gipszet kapott a csuklóm,.
-
nagysandor79
aktív tag
Alvás figyelésnél, az ébrenlétet hogy vagy mi alapján méri/érzékeli. Ugyanis az újévi hiba óta nem vagy furán érzékeli. Érzem hogy fent vagyok, de mégis azt jelzi hogy "alszok"
-
nagysandor79
aktív tag
szerintem ez volt az,
https://www.aliexpress.com/item/32919733154.html?mb=KzOw4Z2OvybWR2M&srcSns=Copy%20to%20Clipboard&tid=white_backgroup_101&tt=sns_Copy&rdtUrl=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2F32919733154%2F32919733154.html%3Fmb&aff_platform=default&cpt=1572678383175&sk=sXC0lzXi&aff_trace_key=8d12f5fb2f684c2d918384fafac87282-1572678383175-03837-sXC0lzXi&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&platform=AE&terminal_id=84774c9c72b848d7989c1fd90ae78968&fbclid=IwAR1yDx8UI8pX6y2NuDJMyCh1F0nO0-LY_MD5fB5GPbIMCjn-XNvXaMpxJ3w
de hátha valaki tud olcsóbbat. -
nagysandor79
aktív tag
10.0.2.519 lenne a legfrissebb szoftver? Vagyis nálam ez van rajta. És már mutatja az elmúlt két nap alvás adatait
-
nagysandor79
aktív tag
a play áruház szerint frissítették az appot, de nekem nem jelzi a telefon hogy letöltötte volna, mint utolsó frissítés .
-
nagysandor79
aktív tag
B.U.É.K
reggel felkeltem, nézném az alvás adatokat. és azt írja hogy nincs. pedig az óra azt mutatja hogy aludtam 3h 52 m
óra nem volt párosítva a telóval. eddig is mindig reggel kapcsoltam össze. mi lehet a gond? -
nagysandor79
aktív tag
A mai napon szoftverfrissítés érkezett rá. 1.1.0.122.
Vajon Hétfőtől a lidlben kapható okos mérleget felismeri a telefon,alkalmazás?
-
nagysandor79
aktív tag
ti használtok okos mérleget? célszerű venni ilyet . a honor 10 csak azt a 3 felajánlott mérleget képes kezelni? vagy ez alkalmazás függő?
-
nagysandor79
aktív tag
honor 10, a gyári huawei health appon kivűl van másik app amivel lehet az HB5.őt használni? vagy van valami okosság pluszba.
-
nagysandor79
aktív tag
nekem is megérkezett a kütyü. eddig tetszik. bekapcs. párosít. szoftver frissítés egy jó ideig tartott. de minden funkciója megvan. saját magamra beállítva. Felesleges dolgok kikapcsolva. akksi 80%-on volt.
-
nagysandor79
aktív tag
11.11 re legjobb akciós honor 5 hol lesz vajon? tudnátok egy linket küldeni?
köszi -
nagysandor79
aktív tag
vajon a pulzus, és véroxigénszint mérés mennyire valós adatot mutat. ?
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. szemezgetek egy ilyennel. szerintetek van rá esély hogy "be esik" az ára 10.000ft-ra
párnapig próbáltam igaz nem honor.t csak egy gagyit. az a baj hogy 1000éve nem hordtam semmit a csuklómon. de egy ilyet lehet eltudnék viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Honor Band 5 - vérfrissítés
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged