Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz peanar #1485 üzenetére

De azt nem írtad, hogy mivel kell kiszedni belőle :) Nekem ez az első Honorom, így ennél nem vagyok jártas (eddig csak Samsung, Motorola, Xiaomi, Oneplus, Nexus készülékeim voltak). Meg ugye te csak a recovery.img-t írtad, én meg a teljes telepítését, illetőleg olyan helyzetbe hozását, amivel utána a gyári módszerrel már mehetne fel az update.app a dload mappából. Viszont közben olvasgattam a Honor 6 fórumokat, és ott nem írják, hogy unrootolni kell. Egyedül arra figyelmeztetnek, hogy a gyári módszere rom felrakás (dload mappába update.app, majd a volume gombok megnyomásával telepíteni) esetén ne legyen fent twrp, mert akkor bukovári lesz. De unrootolást ott sem írnak. Így hirtelen nem is tudom, hogy a SuperSU-nak létezik-e unroot zip-es megoldása. Mindenesetre elő kell kaparnom az sdcard-omat, mert erre az esetre az mindig kell, és azon mindig kell lennie a legfrissebb romnak, hogy ha galiba van, akkor ne kelljen adb push-al szívnom.

Új hozzászólás Aktív témák