- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
De azt nem írtad, hogy mivel kell kiszedni belőle
Nekem ez az első Honorom, így ennél nem vagyok jártas (eddig csak Samsung, Motorola, Xiaomi, Oneplus, Nexus készülékeim voltak). Meg ugye te csak a recovery.img-t írtad, én meg a teljes telepítését, illetőleg olyan helyzetbe hozását, amivel utána a gyári módszerrel már mehetne fel az update.app a dload mappából. Viszont közben olvasgattam a Honor 6 fórumokat, és ott nem írják, hogy unrootolni kell. Egyedül arra figyelmeztetnek, hogy a gyári módszere rom felrakás (dload mappába update.app, majd a volume gombok megnyomásával telepíteni) esetén ne legyen fent twrp, mert akkor bukovári lesz. De unrootolást ott sem írnak. Így hirtelen nem is tudom, hogy a SuperSU-nak létezik-e unroot zip-es megoldása. Mindenesetre elő kell kaparnom az sdcard-omat, mert erre az esetre az mindig kell, és azon mindig kell lennie a legfrissebb romnak, hogy ha galiba van, akkor ne kelljen adb push-al szívnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest