Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm, el is olvastam. Engem meggyőzött, már meg is rendeltem.

-
Freel
tag
Hááát... Nem tudom emberek én nagyon gondolkodom egy HT17 PRO vételén. Én azt nem értem, hogy mondjuk egy Samsung Galaxy A3 2016 mondjuk valamivel gyengébb (másabb) Ugye ott ugyanez a proc 1,5-ön megy viszont nincs csak 1,5 GB RAM, illetve a GPU csak Mali-T720. És az a telefon még mindig 60-70K! Miért lenne akkor ez a cucc rossz? Nem annyira jól optimalizált az android? Mert akkor egy 200K-s csúcsmobil is lehet kaxer ha egy optimalizálatlan bughalmaz rajta a szoftver...
Nem értem a károgókat. Eddig csak egy ember írta, hogy lassú. Mondjuk kinek mi. Nekem szerintem jó lesz, türelmes típus vagyok...

Valaki írhatna egyébként olyan aki pár napja nyüstöli. Jah és a Vernee Thor nem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő