Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

Először hanyatt estem, amikor megláttam a "tetszett" minősítést, de utána elgondolkodtam.

Másfél éve használok egy 2/16 GB memóriával szerelt telefont (igaz, hogy Xiaomi márkából), ezidő alatt egyszer sem volt gond a memória mennyiségével, úgyis rak bele az ember memóriakártyát. Szóval a memória rendben van.

Aztán belegondoltam, hogy kb. fél éve vettem egy UMI London telefont (Kínából, vámmal együtt) 27 eFt-ért és az bizony egy kukába való vacak, ez meg működik, szóval az ár rendben van.

Van benne B20, ami sok helyen fontos, szóval a hálózati kapcsolat rendben van.

A fényképezőgépe vacak, de a korábbi fapados bestbuy telefon, a Doogee X5 kamerája is vacak volt, mégis sokan szerették azt a telefont, szóval a kamerája éppen nincs rendben, de legalább van.

Játszani valószínűleg senki sem akar majd rajta, szóval a potenciális vásárlóközönség számára a sebessége rendben van.

A többi részére a tesztben semmi negatív dolog sem hangzott el, szóval tulajdonképpen ez a telefon rendben van, hozza 2017-ben az alap-elvárásokat, bár többet semmit.

Valószínűleg úgy fog bevonulni majd a történelembe, hogy ez az a telefon, aminek az a hátránya, hogy nincs előnye :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés