Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először hanyatt estem, amikor megláttam a "tetszett" minősítést, de utána elgondolkodtam.
Másfél éve használok egy 2/16 GB memóriával szerelt telefont (igaz, hogy Xiaomi márkából), ezidő alatt egyszer sem volt gond a memória mennyiségével, úgyis rak bele az ember memóriakártyát. Szóval a memória rendben van.
Aztán belegondoltam, hogy kb. fél éve vettem egy UMI London telefont (Kínából, vámmal együtt) 27 eFt-ért és az bizony egy kukába való vacak, ez meg működik, szóval az ár rendben van.
Van benne B20, ami sok helyen fontos, szóval a hálózati kapcsolat rendben van.
A fényképezőgépe vacak, de a korábbi fapados bestbuy telefon, a Doogee X5 kamerája is vacak volt, mégis sokan szerették azt a telefont, szóval a kamerája éppen nincs rendben, de legalább van.
Játszani valószínűleg senki sem akar majd rajta, szóval a potenciális vásárlóközönség számára a sebessége rendben van.
A többi részére a tesztben semmi negatív dolog sem hangzott el, szóval tulajdonképpen ez a telefon rendben van, hozza 2017-ben az alap-elvárásokat, bár többet semmit.
Valószínűleg úgy fog bevonulni majd a történelembe, hogy ez az a telefon, aminek az a hátránya, hogy nincs előnye
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest