Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Az xbox-on is elgondolkodtam... de annyira sokat nem játszok... (most a COD4 meg a GRID ami nagyon megy)
-
Demolator
tag
Hali mindenki,
Nagyon gondolkozom azon hogy a gépet eladom és veszek 1 új konfigot ha már a monitoromat lecseréltem...
(bár még nem jött meg de jövő héten tutira itt lesz) Viszont az a nagy helyzet hogy már nagyon nem vagyok ott a konfigok terén milyet lenne érdemes venni? AMD és ASUS párti vagyok de mostanság az intel már nem olyan drága és talán jobb is nemtudom... szóval kéne nekem javaslat konfigra ami azért többet tud mint az enyém de max 100K-ből kijön de inkább olcsóbban, sőt a használt cuccoktól sem riadok vissza prohardveren még nem szívtam sose a vásárlással.. (monitor, bill egér, nem érdekes az van...) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(bár még nem jött meg de jövő héten tutira itt lesz) Viszont az a nagy helyzet hogy már nagyon nem vagyok ott a konfigok terén milyet lenne érdemes venni? AMD és ASUS párti vagyok de mostanság az intel már nem olyan drága és talán jobb is nemtudom... szóval kéne nekem javaslat konfigra ami azért többet tud mint az enyém de max 100K-ből kijön de inkább olcsóbban, sőt a használt cuccoktól sem riadok vissza prohardveren még nem szívtam sose a vásárlással.. (monitor, bill egér, nem érdekes az van...)