Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
concret_hp #92 üzenetére
"de a legtöbb helyen ingyenes felsőoktatás sincs."
Sztem nyugatabbra sehol sincs "ingyenes" felsőoktatás. Legalábbis én még nem hallottam róla.
De egyébként most angliában úgy van hogy az állam beleszólt hogy mekkora lehet max a tandíj. 3050font per semester. Ez igazából nem annyira súlyos, csak a gond az hogy a megélhetés relatíve drága és azzal együtt már sok lehet. De amúgy ha nincs rá pénze a gyereknek, és nem kell neki a hitel sem, akkor még mindig el tud menni részmunkaidőben dolgozni és bőven kijön. Bár hozzátartozik hogy ott az elit egyetemeken tilos dolgozni menned, de jórészt ők is kénytelenek betartani a 3k font-os határt, szal túl lehet élni még magyar szemmel is, mondjuk biztos motivál majd ha leterhelőnek érzi valaki.Persze az Eton college az tartja szépen a hagyományokat, most néztem 26,490 font egy év
Azért ez fincsi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez önsajnáltató és válaszokat kereső írásnak született, ennek a célnak valószínűleg meg...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest