Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Milestone2, tudom, csak gondoltam akik a magentás szolgáltatónál vannak, ne kelljen annyit keressenek.
Az üzemidő nagyon változó, de engem nagyon nem hat meg, mert mindig van nálam Power Bank, aztán ha kell bedugom.
Egyébként ténylegesen 5-6 órára jön ki az akkuidő. Persze függ, hogy az ember mennyit wifizik, mobilnetezik stb. Szóval én nem temetném üzemidő alapján, lesz ez még sokkal jobb is. Kárpótolhat az, hogy kevesebb, mint 2 óra alatt teljesen feltöltődik a teló, így nem kell sokáig nélkülözni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest