Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Most, hogy hegesztettek nekünk kernelforrást, és van már 6.0 alapú MIUI 8 pl a Note 3on, elvileg lehet, hogy lesz nemhivatalos MarshMallow alapú Miui8 RMN2re?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Idősebb ismerősömnek van ilyen telefonja, és panaszkodik hogy állandóan felugrik valami vásárlásra buzdító program, nem csak a böngésző használata közben...Szerinte ez egy olyan valami, ami alapból benne van a rom-ban. Nem mókolt, teljesen gyári rendszer. Factory reset sem segített...Vírusirtó programok nem találnak semmit.
Sajnos nincs időm visszaolvasni, ha valakinek volt hasonló, mi a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm, az ismerősöm nevében is!
-
BandiT85
aktív tag
A clean master az micsoda, hogy illetve hol tudja letiltani? Bocs, láma vagyok, nem az én telóm, és az ismerősöm se egy nagy telefonguru...
-
balint355
aktív tag
válasz BandiT85 #19157 üzenetére
Xiaomi telókra előszeretettel hegesztenek mókolt romokat és külföldi webshopok sokszor azzal adják. Hogy ha kint veszi helyben akkor nem tudom mi a helyzet, annyit még kellene nézni hogy a telefon a beállítások menüben "a telefonról" résznél mit ír.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
BandiT85
aktív tag
válasz balint355 #19158 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Szerintem elkérem egy hétvégére a telót, aztán megnézem mit tehetek...
Egyébként mik az ajánlott romok, és azokat mennyire veszélyes feltenni? Többször csináltam már ilyet, de letéglázni nem szeretném más telefonját...
Van esetleg itt a Ph-n saját topikja a telónak, vagy mélyvíz /romoláshoz leírás/?
Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz BandiT85 #19159 üzenetére
Ööööö ez itt a saját topikja nem? Vagy nem értem mire gondolsz Nekem nem ilyen telóm van mint írtam, másik Xiaomi modell, de attól még próbálok segíteni. Itt ebben a topicban nézdd meg az összefoglalót, biztos sokmindent leírnak benne.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
BandiT85
aktív tag
válasz balint355 #19160 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van-e olyan hogy xiaomi redmi note 2 mélyvíz topic, ahol csak a romolással, meg ilyesmivel foglalkozik, amit átlag user nem csinál. Valamelyik régebbi telómnál volt ilyen, csak azért kérdeztem.
Mindegy, elkérem az érintett telót, és kipróbálom az itt leírtakat!
Köszönöm a segitséget! -
grafnet
veterán
válasz BandiT85 #19161 üzenetére
Kérdezz bátran, ha a teló a kezedben lesz.
Valamelyikönk biztosan fog tudni segíteni.
ROMok:
Két alap kérdés (persze, lehetne cifrázni, de a korábban általad leírtak alapján): stabil vagy fejlesztői verzió? Magyar fejlesztői csapat vagy Szlovák fejlesztői csapat ROMja? (Mindegyik tud magyarul!)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
-
veterán
válasz Istuu15 #19150 üzenetére
Az jó lesz, ha ezt az Analytics apk-t eltávolítják, mert figyelem a forgalmát, a böngésző kliens és az email kliens után a harmadik legnagyobb net forgalmat ez az apk hozza össze.
Ha ne adj isten hivatalosan nem dobják ki, akkor le lehet törölni valahogyan?
Egyelőre annyit csináltam, hogy a mobilnet elérésből kitiltottam, a wifi elérését meghagytam...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Criminal017
őstag
válasz Donki Hóte #19171 üzenetére
Legfrissebb xiaomi.eu-ból kiszedték, már tegnap tölthető.
-
grafnet
veterán
válasz loosht #19173 üzenetére
Ezt köszi!
Ezzel küzdök: 5 × 6-os mód.
Nekem TWRP-ből 11-es hibakóddal kilép, nem telepíti fel. (Mi4c, EU 8-as friss dev.)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Klara_
őstag
válasz Donki Hóte #19170 üzenetére
Multin ilyen gond nincs.
-
BalanceR
addikt
A legutolsó Weekly EUs romról (Hétfői) van valakinek tapasztalata?
Akkuidő? Stabilitás?
Előre is thx[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
adrian94
őstag
Azt belehet állítani valahol, hogy ha kapok egy értesítést és kitörlöm az értesítési sávból attól még ott maradjon egy kis 1-es az adott appnál amelyiktől jött az értesítés ?
Mert most ha kitörlöm fentről az értesítési sávból akkor eltűnik az a kis 1-es.
-
Cobalt14
tag
Az utóbbi néhány hétben én is nagyon durva akku teljesítmény csökkenést tapasztalok, 8.6.9.8-as fejlesztői rom mellett. Nem piszkáltam a telót, csak annyit hogy a MIUI 8 érkezése után rootoltam és cseréltem a recoveryt. Van a play-en olyan app ami nagy biztonsággal meg tudná mondani, hogy az akku döglődik-e? Sokat játszom vele, emiatt nagyon sokat van töltőn, de ez a teljesítmény csökkenés túl drasztikusnak tűnik nekem.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
veterán
-
guftabi96
addikt
válasz Donki Hóte #19184 üzenetére
beállítások -> további beállítások (ez a rendszer és eszköz cím alatt találod) -> fejlesztői lehetőségek
#KeepFightingMichael
-
veterán
-
guftabi96
addikt
válasz Donki Hóte #19186 üzenetére
Dev global
Miuihu-t nagyon régóta nem használtam, sajnos ott nem tudom, hogy hogy van, de biztos, hogy ott is megvannak valahol ezek a beállítások.#KeepFightingMichael
-
Milestone2
nagyúr
Nem jön elő, ha elótte a Beállítások / Telefonról menüpontban "nyóccó-tíssze" megnyomod a MIUI verzió sort?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
grafnet
veterán
Ha, a Fejlesztői lehetőségeket keresed: Beállítások ... A telefonról ... MIUI verziót bökögeted (7x) ...
Már megint az a 7 mp...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Milestone2 #19188 üzenetére
Megböktem nyolcszor, az mondja, hogy már fejlesztő vagyok.
De menüpont nem lett több egy szállal sem
Ciki, de nam találom ezt a fejlesztői menüt...
OK, újraindítás után megtaláltam
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
grafnet
veterán
válasz Donki Hóte #19191 üzenetére
Megvan az a lényeg!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Kowi84
aktív tag
Valamelyik rom tudja a "duplakoppintásos" felébresztést?
-
zolipapa66
tag
válasz Kowi84 #19194 üzenetére
Én feltettem a Gravity screen t, és azóta alig használom a gombokat. néhány programba bezavar, de egy kattintással felfüggeszthető. Éjszaka csak megemelem a telót és látom mennyi az idő.
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
thetan
aktív tag
válasz BalanceR #19178 üzenetére
Nekem a legújabbak lefagyasztják a telefont. Ezt is feltettem, egy idő múlva teljesen lefagyott semmire nem reagált. És ez több heti kiadással így van. Kénytelen vagyok mindíg visszatenni a 8.6.4 -et, azzal stabil és az akkuidő is elfogadható
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
loosht
senior tag
válasz grafnet #19193 üzenetére
TWRP gond lesz. A scriptbe direkt nincs benne semmi rom vagy telefon típus ellenőrzés, így bármilyen MIUI-ra fel kéne mennie. Egész pontosan mit ír?
Manuálisan is fel tudod tenni, ha a zip-ből kiszeded a com.miui.home nevű fájlt és bemásolod a system\media\theme\default\ mappába, majd beállítod neki az rw-r-r (644) jogosultságot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest