Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Tegnap kaptam egy hívàst az éjszaka közepén és mikor kezembe fogtam a telefont, szilikon tokon keresztül is forró volt a telefon(töltőn volt) és ki írta, hogy 45 fokos a telefon. Ilyet soha nem csinàlt még akkor sem ha töltöm és közben hosszú ideig a youtubeon is videót nézek .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
nyisziati
veterán
válasz ReWGeT #19900 üzenetére
Erre ez a topik való.
Jó kamerás készüléknek egyébként a Nexus 5X-et szokták ajánlani, vagy a Google Pixelt.
-
Nestor16
senior tag
Az Xposed nálam nem működik, legalábbis a YouTube Background modul sehogy sem. Nálatok?
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz ktommy91 #19904 üzenetére
Hogy én eddig ezt miért nem ismertem, szenvedtem itt ezekkel az Xposed modulokkal... ezer hálám Neked
Neked is hasonló kellemes meglepetéseket kívánok így Karácsonyra. Köszönöm!
Már csak annyi furcsaság van, hogy TWRP + ROOT-t telepítettem, majd friss Xposed framework és egyes alkalmazásoknál force close, de ha kitörlöm a cache-t már működik is, recoveryben nyomtam egy dalvik/cache törlést de nem, mindegy annál a pár alkalmazásnál megcsinálom csak ne legyen ebből rendszer.
(#19906) ReWGeT: nekem úgy se ment, pedig az engedélyeket is megadtam neki.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Valamit biztos rosszul csinálok.
A nejem RN2 -ét simán romoltam TWRPből 7.4 xiaomi.eu 6.5.12 te. Annò.
A szomszéd telója van nállam. TWRP 3-asat simán sikerült az összefoglalóban lévő első verzióval feltenni.
Most próbálom a 8.2 es romot xiaomi.eus, alább linkeltétek.
Valahogy nem bír felmenni.
Full vipera volt előtte, az external storage - n kívül mi dent.
És csak teker, és teker a MIUI felirat, alatta az Android, (fölötte a 3 pont villog).
Meddig kell várni?
Vagy van egy stabil romotok, amit feltehetek rá?
Nem kell 8as MIUI, a kolléga több mint egy éve használta azzal amivel megvette, nem frissíthető, szóval a stabilitás a lényeg.
Facebook, fotók, internet.. ezekre.
??Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
válasz include777 #19870 üzenetére
Ez TWRP-ből megy? És eddigi tapasztalatok alapján milyen?
Poco F5/pro
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz han_lev #19908 üzenetére
Tiszta telepítés után vanhogy 5-10 perc is kell neki, mire feláll a rendszer. Max annyit megpróbálhatsz, ha nem akar betölteni, hogy vissza kilépsz Recovery-be, törlöd a cache-t, majd újra felrakod a frissítést.
Ne kérdezd a logikát, miért működik ez a megoldás, nem tudom. De nálam volt, hogy segített.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Először is B.U.É.K mindenkinek.
van egy olyan problémám a kijelző magától megy felfele nagyon lassan de nem mindig. Kijelző csere oldja meg a problémát?
Melyiket érdemes megvenni,nehéz kicserélni? -
han_lev
senior tag
válasz kakuk.tamas #19911 üzenetére
Na lemerült közbe. Rádugtam, a piros led világít, remélem tölt. Ez volt egy pár óra..
No nem tudom, végső esetben flashelek...
De TWRP van, úgyhogy ... nem értem, nem kellene...
Olvashatom az összefoglalót, mondom, nejemnek ilyen van, probléma mentesen ment minden.
Megpróbálnék egy 7es MIUI-t, melyiket ajánlások?Poco F5/pro
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Két napja voltam síelni, mikor kezdtem akkor még 70% töltöttségem volt aztán mikor legközelebb elővettem a telefont már ki volt kapcsolódva. Ki és be kapcsoltam többször is a töltöttségi szint mindig más volt 2-7-16-23%. Szerintetek mitől merülhetett le ennyire mármint be volt kapcsolva az adatforgalom, wifi, gps de ezek máskor nem szívták le ennyire. Még volt pár esésem is, esetleg azoktól? Azóta már feltöltöttem és normálisan működik. Most egy éves a telefon eleinte 5 óra SOT-t általában elértem mostanában inkább 2-3 óra közötti. Mikor síeltem akkor a global fejlesztői volt, most a legújabb stabil eu-s van. Esetleg vennem kéne egy új akkut? -
han_lev
senior tag
válasz include777 #19915 üzenetére
No, feltettem a xiaomi.eu-s 6.5.12-őt.meg vele szépen. Egyelőre marad, majd meglátjuk.
Köszönöm a segítséget, BUÉK mindenkinek!
Poco F5/pro
-
Henker2
addikt
Sziasztok.
Tapasztalt valaki olyan problémát az utolsó frissités óta,hogy halkabb lett a headset hangja,? Full hangerőre véve szól most úgy,mint máskor 3/4 hangerőnXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
adrian94
őstag
Az utobbi idoben nagyon gyorsan merul a telefonom.. lehet akksit kene cserelnem!? Tudtok ajanlani valamit? Hol tudnek venni jo aron? Van esetleg nagyobb mAh-s mint az eredeti ?
-
törölt tag
Sziasztok, melyik TWRP-t ajánlatos feltelepíten a készülékre, 8.1-es MIUI-hoz? Annyi féle-fajtát találtam neten, de nem tudom melyiket célszerű használni. Köszönöm!
-
Criminal017
őstag
Nekem kb. 2 hónapja ilyen a telóm, a képernyőidő soha nem több, mint 1,5 óra. Már kipróbáltam minden romot, mindegyik ilyen. Ez van.
Bizt. alkalmazás szerint 20%-nál volt az akksiban 642 mAh. Bedugtam tölteni, feltöltötte 100%-ra, a mérős kütyü szerint ment bele 1634 mAh. Tehát ~784 mAh elszublimált. Egyrészt szerintem a romok nagyon el vannak rontva, másrészt az akksik elkezdték feladni a harcot. Ez a Helio X10-es proci gyilkolja rendesen...
-
Zsocó
aktív tag
válasz Criminal017 #19924 üzenetére
A ROM-ok sz@rok. 3 hetre visszamenoleg a fejlesztoi Titanic effektus. Ha a kijelzoido jo, akkor pedig mast csesznek el.
-
Istuu15
senior tag
Nektek is melegszik a telefon? Nekem már hónapok óta egy kis böngészéstől is 34-35 ra felemelgszik. 2 hete pedig éjszaka hívtak, a telefon a töltőn volt és tokon keresztül is forró volt a telefon (45 fokos)
Nem értem miért melegedett fel annyira mert ha töltés közben youtubeot nézek fél órára akkor sem melegszik fel 45 fokra.Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
adrian94
őstag
Tudtok ajánlani helyet ahol tudok venni aksit jó áron? csak ez a 3060 mAh-s aksi van vagy van nagyobb is?
-
Klara_
őstag
válasz Criminal017 #19924 üzenetére
2 ora 40 perc SOT-al allok 40%-on a mult heti multi ROM-al. Szoval, nem ertem nalatok mi van.
Azt mar reg tudom, hogy amikor 100%-ot ir toltes kozben, akkor meg reg nincs tele, rajta kel hagyni meg egy darabig. -
drr
őstag
válasz Klara_ #19928 üzenetére
Azt is elárulnád, hogy milyen alkalmazások futnak, mobilnet, wifi mennyit van bekapcsolva?
Mert pl. nálam FB, Messenger, Viber, Skype, Google Fotók, állandó jelleggel wifi vagy mobilnet. MI fiók inaktív, de semmit sem ér...
Ami gyilkolja az aksit, az a mobilnet, főleg olyan helyen, ahol vacak a térerő vagy utazás közben, a negatív rekord valami 27 perc SoT. -
Hocsika
tag
Sziasztok!
Gyári vagy utángyártott hátlapot hol lehet venni? Honnan érdemes? A réginek már a gombjai kicsit kikoptak...
Illetve a front kamera beporosodott... Ezt hogy lehet javítani, tisztítani? Másnál is volt már ilyen?
Köszi! -
Istuu15
senior tag
válasz Hocsika #19930 üzenetére
Én innen vettem: For xiaomi redmi note 2 case Original Back Cover For Xiaomi Redmi Note 2 Housing Battery Door Cover Hongmi Note2 Replace Part
http://s.aliexpress.com/7b6FBvI3
(from AliExpress Android)A front kamerát úgy tudod kitisztítani, hogy a telefon hátúlját lecsavarozod, hogy hozzá férj.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
kstcsk
tag
Az FB az olyan egyik alkalmazás ami nagyon durván gyilkolja az akksit. Ha melléveszem a skype + viber duót, egy jó közepes fényerővel, akkor nem csoda ha gyengusz a SOT. Szvsz az "állandó jelleggel" mobilnet vagy wifi sem fenntartható, 3g/4g is eszik rendesen.
Korrekt, jó kis telefon ez ár/érték arányba, de ne egy 40 ezres készülékből akarjunk mobil irodát csinálni, mert akkor csalódás lesz. Hozzáteszem, a kétszer-háromszor ennyibe kerülő társai sem mindig bírják jobban, de van 1-2 akksibajnok ami talán képes erre...
-
Henker2
addikt
válasz -Faceless- #19931 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk ilyen problémával
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
nyisziati
veterán
válasz Criminal017 #19936 üzenetére
Ezért érdemes mindig megvárni, hogy kifusson a teló a "hype" kategóriából... Tízezreket lehet spórolni. Nekem a Prime volt 53 tokkal-vonóval.
-
esox
senior tag
Sziasztok, 8.1.3.0 stable-höz tudna valaki root-oló zipet adni vagy vissza tudok erről a romról system/dtaa törlés nélkül fejlesztőire állni? Véletlenül stable-t toltam fel, de ez most annyira lassú, mint az állat.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
törölt tag
Sziasztok, valaki próbálta már a ppsspp emulátort Redmi Note 2 készüléken? Én a legújabb stabil 8.1.2.0 global rommal tesztelem, de hihetetlenül laggol rajta minden :/ Turbo mód a telón nem segített. Vagy valaki egy jó konfigot tudna ajánlani? Megköszönném
-
Istuu15
senior tag
Mi recoveryből lelehet váltani a stabilt, fejlesztőire? A stabil update lecserélte a szeretett twrp-t és multitoolal sem sikerült visszavarázsolni rá és persze a stabil nincs kirootolva szóval jó nagy öngólt lőttem.
[ Szerkesztve ]
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok! Olyan problemam lenne youtube alkalmazas video elinditasa utan 6-7 masodperc mulva megall se kep se hang de nem fagy le. Erre megoldas ?
Valaszaitokat elore is koszonom ( Bocsi hogy nincs ekezet)
-
include777
aktív tag
válasz Gergő170 #19947 üzenetére
Szia.
Először próbáld meg a youtube app adatait törölni + a frissítéseket eltávolítani, utánna meg 1 restart a telefonon. Ha nem lesz jó, akkor próbálj meg vagy egy gyári visszaállítást, vagy ha twrp van fent, akkor először ments egyet, majd próbálj meg tisztán felrakni másik romot.keep calm and learn powershell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest